Eric Dier

Eric Dier

Son dakika Eric Dier haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eric Dier gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eric Dier haber sayfamızda...

Eric Dier

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45 eric dier haberi bulunmuştur.
Kim Min Jae, Bayern Münih'ten ayrılıyor! Yeni adresini duyurdular
Kim Min Jae, Bayern Münih'ten ayrılıyor! Yeni adresini duyurdular Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae, Tuchel ile yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle son haftalarda kadroya girmekte zorlanıyor. Bu durumdan memnun olmadığını ifade eden Güney Koreli yıldız içni flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
23.03.2024 İtalya Serie A
Bayern Münih'te Thomas Tuchel krizi! Takım içi bölünme
Bayern Münih'te Thomas Tuchel krizi! Takım içi bölünme Bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan Alman devi Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'in koltuğu sallanırken, futbolcular da tecrübeli teknik adama sırtını döndü.
20.02.2024 Almanya Bundesliga
Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı! UEFA'ya bildirildi
Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı! UEFA'ya bildirildi Bayern Münih, Galatasaray'dan 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Sacha Boey'u Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etti.
7.02.2024 Almanya Bundesliga
Fenerbahçe'den İngiltere çıkarması! Transfer için sürpriz görüşme
Fenerbahçe'den İngiltere çıkarması! Transfer için sürpriz görüşme Fenerbahçe'de ara transfer döneminde kadrosuna takviyelerde bulunmak isteyen kurmaylar harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Premier Lig devinde forma giyen yıldız futbolcu için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.
30.12.2023 Fenerbahçe
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
7.12.2023 Diğer
Kim Min Jae, Uruguay-Güney Kore maçında hayran bıraktı! Çılgın bonservis bedeliyle yeni takımını duyurdular
Kim Min Jae, Uruguay-Güney Kore maçında hayran bıraktı! Çılgın bonservis bedeliyle yeni takımını duyurdular Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon Euro bedelle transfer olan Kim Min Jae, Dünya Kupası'nda da kendine hayran bıraktı. Uruguay-Güney Kore maçında Darwin Nunez ve Luis Suarez'e büyük üstünlük sağlayan Kim Min Jae'nin yeni takımı da netlik kazandı. Kim Min Jae için düşünülen bonservis bedeli de ortaya çıktı.
25.11.2022 Dünya Kupası
İngiltere Milli Takımı'na Katar karantinası! 1 milyar sterlinlik gemi demir atacak
İngiltere Milli Takımı'na Katar karantinası! 1 milyar sterlinlik gemi demir atacak Katar Dünya Kupası’nda ter dökecek İngiltere Milli Takımı futbolcularının eşleri ve sevgilileri, turnuva boyunca ultra lüks gemide konaklayacak. Fakat futbolcuların gemiye çıkması yasak olacak. İşte bu kararın nedeni ve göz alıcı geminin müthiş özellikleri...
4.11.2022 Dünya Kupası
Dele Alli'nin son şansı Beşiktaş! Guardiola'nın kızıyla çıktı, soy ismini kaldırdı
Dele Alli'nin son şansı Beşiktaş! Guardiola'nın kızıyla çıktı, soy ismini kaldırdı Pochettino’nun ‘Neymar’dan iyi olabilir’ dediği Dele Alli, Mourinho’nun ‘Potansiyeline ulaşamazsan, bir gün pişmanlık duyacaksın’ uyarısındaki zamanların kıyısında... Ancak O, Beşiktaş’a giderken Lampard’ın kendisine söylediği ‘Odaklanmalısın’ sözünü kulağına küpe ettiğini çoktan gösterdi.
18.09.2022 Beşiktaş
Tottenham farklı kazandı! 27 yıl sonra bir ilki başardı
Tottenham farklı kazandı! 27 yıl sonra bir ilki başardı Premier Lig'in ilk haftasında Tottenham, Southampton'ı konuk etti. Zorlu müsabaka ev sahibi ekibin 4-1'lik galibiyetiyle sona erdi. Tottenham, 27 yıl sonra bir ilke imza attı.
Mesut Özil, Formula 1 Monaco'da ortaya çıktı! Taraftardan yorum yağdı
Mesut Özil, Formula 1 Monaco'da ortaya çıktı! Taraftardan yorum yağdı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 7. ayağı Monako Grand Prix'i muhteşem bir yarışa sahne oldu. Ferrari'nin Monaco'lu pilotu Charles Leclerc evinde yine bir drama yaşadı. Ünlülerin akın ettiği yarışı izleyenler arasında Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil de yer aldı. Formula 1 resmi hesabından, Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'ye benzetilen Mesut için yorum yağdı.
30.05.2022 Fenerbahçe
Cengiz Ünder, Roma'ya geri dönüyor
Cengiz Ünder, Roma'ya geri dönüyor Leicester City, Cengiz Ünder'in 25 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacak.
10.05.2021 İtalya Serie A
Mourinho sonrası Roma'da flaş Cengiz Ünder kararı
Mourinho sonrası Roma'da flaş Cengiz Ünder kararı Önümüzdeki sezon için Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan Roma'da milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in de takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan basını Leicester City'de kiralık olarak forma giyen milli yıldızımızın Başkent ekibine geri döneceğini duyurdu.
5.05.2021 İtalya Serie A
Tottenham Hotspur'un evinde Manchester City'e attığı en güzel goller
Tottenham Hotspur'un evinde Manchester City'e attığı en güzel goller Gareth Bale, Jermain Defoe, Eric Dier ve Erik Lamela gibi yıldızlarıyla Spurs'un kendi evinde Manchester City'e attığı gollerden en iyilerine birlikte göz atalım.
21.11.2020 Futbol
Olay adam Dier konuştu! İhtiyaç molası...
Olay adam Dier konuştu! İhtiyaç molası... Carabao Cup'ta Chelsea ile oynanan mücadelenin ortasında ihtiyaç molası için tuvalete giden ve sahada gösterdiği performansla da maçın adamı seçilen Eric Dier, galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
30.09.2020 Futbol
Mourinho çılgına döndü! Soyunma odasına koşup...
Mourinho çılgına döndü! Soyunma odasına koşup... İngiltere Lig Kupası'nda Tottenham, Chelsea'yi penaltılarla eledi. Nefes kesen mücadeleye ise Tottenham menajeri Jose Mourinho damga vurdu. Mücadelede sahalarda ender görülecek bir olay yaşandı.
Tottenham, Eric Dier'in sözleşmesini 2024'e kadar uzattı
Tottenham, Eric Dier'in sözleşmesini 2024'e kadar uzattı İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham, orta saha oyuncusu Eric Dier ile sözleşme yeniledi.
Tottenham Hotspur Eric Dier ile yeni sözleşme imzaladı!
Tottenham Hotspur Eric Dier ile yeni sözleşme imzaladı! Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur Eric Dier ile 2024 yılına kadar sözleşme uzattı.
21.07.2020 Futbol
Tribünde taraftar kovalayan Eric Dier'e 4 maç ceza
Tribünde taraftar kovalayan Eric Dier'e 4 maç ceza İngiltere Futbol Federasyonu (The FA), tribüne çıkarak taraftar kovalayan Tottenhamlı futbolcu Eric Dier'e 4 maçtan men ve para cezası verdi.
Tottenham'ın yıldızları Kane ve Son'dan ayak tenisi challenge...
Tottenham'ın yıldızları Kane ve Son'dan ayak tenisi challenge... Spurs'un forvetleri Harry Kane ve Son Heung-min, antrenman sonrasında Lucas Moura ve Eric Dier ile ayak tenisi oynadılar.
2.06.2020 Futbol
Tottenhamlı Eric Dier tribünlere çıkarak kavgaya karıştı
Tottenhamlı Eric Dier tribünlere çıkarak kavgaya karıştı İngiltere FA Cup 5. tur mücadelesinde Tottenham ile Norwich City karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten mücadeleyi penaltı atışlarıyla Norwich City kazandı ancak geceye damga vuran Tottenham'ın yıldız oyuncusu Eric Dier'di...
Şampiyonlar Ligi'nde 1,7 milyar avroluk final
Şampiyonlar Ligi'nde 1,7 milyar avroluk final UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak İngiltere'nin Tottenham ile Liverpool takımlarındaki futbolcuların tahmini değeri, 1 milyar 786 milyon avro olarak dikkati çekiyor.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Cenk Tosun'un golü Everton'a yetmedi!
Cenk Tosun'un golü Everton'a yetmedi! İngiltere Premier Lig'in son haftasında Cenk Tosun'un gol attığı maçta Everton, Tottenham ile 2-2 berabere kaldı.
Arsenal - Tottenham Hotspur: 4-2
Arsenal - Tottenham Hotspur: 4-2 İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında oynanan Londra derbisinde Arsenal sahasında Tottenham Hotspur'u 4-2 yendi.
Tottenham farkı!
Tottenham farkı! Dünya Kupası’nda yarı finale kalan 4 takım arasında en çok oyuncusu bulunan kulüp Tottenham oldu. Premier Lig devinden tam 9 futbolcu final yolunda sahada yer alacak.
2018 FIFA Dünya Kupası'nın maestroları
2018 FIFA Dünya Kupası'nın maestroları Futbolseverlerin heyecanla beklediği 2018 FIFA Dünya Kupası'nın başlamasına sayılı günler kala turnuvada yer alan takımları ve orta sahaların yıldızlarını inceledik...
1.07.2020 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Eric Dier ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.