Farfan

Farfan

Son dakika farfan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan farfan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan farfan haber sayfamızda...

Farfan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 farfan haberi bulunmuştur.
Lokomotiv Moskovalı 4 futbolcuda koronavirüs tespit edildi
Lokomotiv Moskovalı 4 futbolcuda koronavirüs tespit edildi Rusya Premier Lig ekibi Lokomotiv Moskova'da forma giyen 4 futbolcuda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildi. 
1.07.2020 Futbol
Jefferson Farfan'a koronavirüs teşhisi!
Jefferson Farfan'a koronavirüs teşhisi! Lokomotiv Moskova'da forma giyen Jefferson Farfan yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı. Rus kulübü haberi resmen duyurdu.
1.07.2020 Futbol
Farfan'dan indirim tepkisi 'Parama dokunmayın'
Farfan'dan indirim tepkisi 'Parama dokunmayın' Corona virüs krizi nedeniyle maaş kesintilerine giden kulüplerden Lokomotiv Moskova'da sorun çıktı. Yüzde 40'lık indirimi kabul etmeyen Jefferson Farfan, "Parama dokunmayın" diyerek, kulübün gönderdiği yazılı belgeyi yırttı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.07.2020 Futbol
Brezilya'ya Venezuela çelmesi: 0-0
Brezilya'ya Venezuela çelmesi: 0-0 Kupa Amerika'da Peru, Bolivya'yı 3-1 yenerken; Brezilya ile Venezuela golsüz berabere kaldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Fernandes kadro dışı bırakıldı
Fernandes kadro dışı bırakıldı Transfer döneminde Galatasaray ile adı anılan Manuel Fernandes kadro dışı bırakıldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Lokomotiv Moskova - Galatasaray: 2-0 (İşte maçın özeti)
Lokomotiv Moskova - Galatasaray: 2-0 (İşte maçın özeti) UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 5. maçında Rusya'da Lokomotiv Moskova'ya 2-0 yenilen Galatasaray, son maçlar öncesi gruptan çıkma şansını kaybetti. Sarı-kırmızılı temsilcimiz son maçta 3. sıradaki yerini koruyup, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam etmeye çalışacak. İşte maçın özeti...
30.06.2020 Galatasaray
Porto - Lokomotiv Moskova: 4-1
Porto - Lokomotiv Moskova: 4-1 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4. maçında Porto sahasında Lokomotiv Moskova'yı 4-1 yendi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray - Lokomotiv Moskova: 3-0 (İşte maçın özeti)
Galatasaray - Lokomotiv Moskova: 3-0 (İşte maçın özeti) UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, sahasında konuk ettiği Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını Garry Rodrigues, Eren Derdiyok ve Selçuk İnan'ın golleriyle 3-0 mağlup etti ve grupta ilk maçlar sonunda liderlik koltuğuna oturdu...
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray Lokomotiv Moskova ilk 11'ler belli oldu! GS maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak?
Galatasaray Lokomotiv Moskova ilk 11'ler belli oldu! GS maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor ve 2018-2019 sezonunda Türkiye'yi temsil edecek Süper Lig şampiyonu Galatasaray, ilk maçında Rusya şampiyonu Lokomotiv Moskova ile kozlarını paylaşacak. Peki kıyasıya geçmesi beklenen Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?
18.09.2018 Gündem
Galatasaray'ın ilk 11'i açıklandı! Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?
Galatasaray'ın ilk 11'i açıklandı! Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı için heyecan dorukta. Zorlu maç öncesi Galaatsaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda sorularının cevapları da belli oldu. İşte bu soruların cevapları ve maçın ilk 11'leri...
30.06.2020 Galatasaray
Fatih Terim: "Emre Akbaba nasipse yarın oynayacak"
Fatih Terim: "Emre Akbaba nasipse yarın oynayacak" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Lokomotiv Moskova, Galatasaray maçına hazır!
Lokomotiv Moskova, Galatasaray maçına hazır! Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk haftasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
30.06.2020 Galatasaray
L. Moskova'nın muhtemel 11'i
L. Moskova'nın muhtemel 11'i Galatasaray'ın yarın karşılaşacağı Lokomotiv Moskova, Devler Ligi organizasyonunda 4. kez yer alacak.
30.06.2020 Galatasaray
Fernandes: 'İstanbul'da oynamak daha zor'
Fernandes: 'İstanbul'da oynamak daha zor' Lokomotiv Moskova'nın orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacakları maçı değerlendirdi.
30.06.2020 Galatasaray
Fernandes'ten Galatasaray yorumu
Fernandes'ten Galatasaray yorumu Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Lokomotiv Moskova'da orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, İstanbul'da oynamanın zorluğuna vurgu yaptı.
30.06.2020 Galatasaray
Grup şurup!
Grup şurup! Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şanslı bir kura çekti, tüm Türkiye'yi mest etti.
30.06.2020 Galatasaray
Fransa - Peru: 1-0
Fransa - Peru: 1-0 2018 FIFA Dünya Kupası C Grubu maçında Fransa, Peru'yu 1-0 yenerek puanını 6 yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi, Peru ise 0 puanda kalarak turnuvaya veda etti.
1.07.2020 Dünya Kupası
Solano: "Farfan, G.Saray'a  transfer olsaydı çok başarılı olurdu."
Solano: "Farfan, G.Saray'a transfer olsaydı çok başarılı olurdu." Dünya Kupası'na 36 yıl sonra katılma başarısını gösteren Peru Milli Takımı'nın yardımcı antrenörü ve efsane futbolcularından Nolberto Solano, "Farfan ve Galatasaray haberlerini duydum. Farfan, Galatasaray'a transfer olsaydı çok başarılı olurdu." dedi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Peru - Danimarka: 0-1 İşte maçın özeti
Peru - Danimarka: 0-1 İşte maçın özeti 2018 Dünya Kupası'nda Danimarka, VAR kararı sonrası verilen penaltıyı kaçıran Peru'yu 1-0 mağlup etti.
1.07.2020 Dünya Kupası
Peru, 36 yıl sonra yeniden Dünya Kupası'nda...
Peru, 36 yıl sonra yeniden Dünya Kupası'nda... Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 21. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Peru Milli Takımı, 36 yıl aranın ardından turnuvada yeniden boy gösterecek.
1.07.2020 Dünya Kupası
Galatasaray'dan Jefferson Farfan bombası!
Galatasaray'dan Jefferson Farfan bombası! Adı Galatasaray'la transfer dedikodularına karışan Jefferson Farfan ile alakalı oyuncunun ülkesi Peru'dan ciddi bir iddia geldi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray için yeniden Farfan iddiası!
Galatasaray için yeniden Farfan iddiası! Perulu yıldız Farfan için flaş bir iddia ortaya atıldı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray için Farfan iddiası!
Galatasaray için Farfan iddiası! Perulu yıldız Farfan için Galatasaray iddiası ortaya atıldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Lokomotiv Moskova'yı Farfan sırtladı!
Lokomotiv Moskova'yı Farfan sırtladı! Rusya Premier Ligi'nde Lokomotiv Moskova, deplasmanda Tosno'yu 3-1 yendi. Golleri, yıldız oyuncu Jefferson Farfan (2) ve Eder kaydetti.
12.12.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Farfan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.