G20 Liderler Zirvesi

G20 Liderler Zirvesi

Son dakika G20 Liderler Zirvesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan G20 Liderler Zirvesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan G20 Liderler Zirvesi haber sayfamızda...

G20 Liderler Zirvesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 949 g20 liderler zirvesi haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından törenle karşılanıyor.
14.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Mısır’a 12 yıl aradan sonra tarihi ziyaret! Masada Gazze ve SİHA'lar var
Mısır’a 12 yıl aradan sonra tarihi ziyaret! Masada Gazze ve SİHA'lar var Mısır ile ilişkilerin normalleşmesi için atılan adımlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Şubat’taki ziyaretiyle zirveye ulaşacak.
12.02.2024 Gündem
Fidan’dan rekor diplomasi trafiği
Fidan’dan rekor diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan görevinin ilk altı ayında 212 bin 950 kilometre yol kat ederek 25 ülkeye 36 ziyaret gerçekleştirdi, 72 ülkeden mevkidaşı ile 136 görüşme yaptı.
31.12.2023 Gündem
Bakan Fidan'ın 2023 mesaisi: 72 ülke, 136 görüşme
Bakan Fidan'ın 2023 mesaisi: 72 ülke, 136 görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2023'te yurt dışı ziyaretlerinde 212 bin 950 kilometre yol kat etti, 72 farklı ülkeden mevkidaşlarıyla 136 görüşme yaptı. 
30.12.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan son dakika asgari ücret ve maaş zammı açıklaması
Son dakika: Erdoğan'dan son dakika asgari ücret ve maaş zammı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İşçilerimizin onayını alacak, işverenlerimizi de yormayacak ve istihdama zarar vermeyecek bir asgari ücret seviyesi hedefi ile süreç yönetilecek" dedi.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'ın başkenti Doha'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'ın başkenti Doha'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.
4.12.2023 Gündem
Erdoğan'ın Katar ziyaretinde gündem Gazze
Erdoğan'ın Katar ziyaretinde gündem Gazze Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki günlük Katar ziyaretinde en sıcak başlık Gazze’de olacak. Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani kalıcı ateşkes ve iki devletli çözüm için atılacak adımları, rehine takası ve insani yardım konularını detaylı görüşecek.
4.12.2023 Gündem
‘Dört günlük ateşkes olumlu bir gelişme’
‘Dört günlük ateşkes olumlu bir gelişme’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrimiçi düzenlenen G20 Liderler Zirvesi’ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden video konferansla katıldı.
23.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'ateşkes' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'ateşkes' açıklaması G20 Liderler Zirvesi'ne video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-Hamas arasındaki geçici alaşmayla ilgili açıklama yaptı.
22.11.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'ateşkes' ve 'garantörlük' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'ateşkes' ve 'garantörlük' açıklaması G20 Liderler Zirvesi'ne video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-Hamas arasındaki geçici anlaşmayla ilgili açıklama yaptı.
22.11.2023 Gündem
Erdoğan bugün Almanya yolcusu! Masada 3 kritik başlık
Erdoğan bugün Almanya yolcusu! Masada 3 kritik başlık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de ateşkes için diplomasi trafiğine bugün Almanya ziyaretiyle devam edecek.
17.11.2023 Gündem
1 yıl aranın ardından ilk kez yüz yüze görüştüler! 'Her zaman aynı fikirde olmadık'
1 yıl aranın ardından ilk kez yüz yüze görüştüler! 'Her zaman aynı fikirde olmadık' ABD Başkanı Joe Biden ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, 1 yıl aranın ardından ABD’nin San Francisco kentinde ilk kez yüz yüze görüştü. Biden ve Çin Devlet Başkanı Xi görüşmeden önce açıklama yaptı.
15.11.2023 Dünya
Bakan Uraloğlu: 'Bizim için Kalkınma Yolu Projesi altın madalya konumundadır'
Bakan Uraloğlu: 'Bizim için Kalkınma Yolu Projesi altın madalya konumundadır' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesine ilişkin, “Iraklı mevkidaşımla detaylı görüşmeler yaptık ve yol haritasını belirledik. Kalkınma Yolu Projesi’ne katılmak isteyen ülkelerle iş birliğine açığız” dedi.
30.09.2023 Ekonomi
Son dakika: Erdoğan'dan gençlere cep telefonu ve bilgisayar müjdesi! Detayları belli oldu
Son dakika: Erdoğan'dan gençlere cep telefonu ve bilgisayar müjdesi! Detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı. Erdoğan üniversiteli gençlere verilecek vergisiz telefon ve bilgisayar desteğine dair detayları aktardı. Erdoğan yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanının pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulanacağını duyurdu.
26.09.2023 Gündem
İngiliz basını Türkiye'nin planını yazdı! 1.200 kilometrelik hat
İngiliz basını Türkiye'nin planını yazdı! 1.200 kilometrelik hat Hindistan-Orta Doğu-Avrupa Ekonomik Koridoru (IMEC) anlaşmasının uygulanabilirliği tartışılırken, Türkiye'nin alternatif planı dünya basınında yer aldı.
18.09.2023 Gündem
Yer: Malta! ABD ve Çin arasında kritik temas: Kasım ayına zemin hazırlanıyor
Yer: Malta! ABD ve Çin arasında kritik temas: Kasım ayına zemin hazırlanıyor ABD ve Çin, sorunlu ilişkileri istikrara kavuşturmaya çalıştıkları bir dönemde üst düzey görüşme gerçekleştirdi.
17.09.2023 Dünya
Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tüm sektörlerde fiyat artışlarını kontrol altına alacağız
Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tüm sektörlerde fiyat artışlarını kontrol altına alacağız Hindistan ziyareti dönüşü soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi. Küresel doğal gaz fiyatının Türkiye'de belirleneceğini söyleyen Erdoğan, Ataşehir'deki finans merkezine dikkat çekti.
11.09.2023 Haberler
Son dakika! Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tüm sektörlerde fiyat artışlarını kontrol altına alacağız
Son dakika! Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tüm sektörlerde fiyat artışlarını kontrol altına alacağız Hindistan ziyareti dönüşü soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi. Küresel doğal gaz fiyatının Türkiye'de belirleneceğini söyleyen Erdoğan, Ataşehir'deki finans merkezine dikkat çekti.
11.09.2023 Gündem
Erdoğan'dan G-20 liderlerine hediye! 'İnsanlık için umut dolu girişimler başlattık'
Erdoğan'dan G-20 liderlerine hediye! 'İnsanlık için umut dolu girişimler başlattık' Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'nde devlet başkanları ile liderlere 'Yaşanabilir Bir Dünya İçin Türkiye'nin Sıfır Atık Yolculuğu' kitabını takdim etti.
11.09.2023 Gündem
Tahıl Koridoru için ümidim var
Tahıl Koridoru için ümidim var Türkiye’nin, Rusya-Ukrayna savaşını sona erdirmek için yoğun çaba harcadığını ve tüm taraflarla yakın temasını sürdüreceğini belirten Erdoğan, Tahıl Koridoru’nun işlevsel hale gelmesinde ümitsiz olmadığını vurguladı.
11.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan baş döndüren 1 haftalık mesai programı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan baş döndüren 1 haftalık mesai programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Eylül ve 10 Eylül arasındaki bir haftalık mesaisi paylaşıldı.
10.09.2023 Gündem
Mısır'dan Erdoğan ve Sisi görüşmesine dair açıklama
Mısır'dan Erdoğan ve Sisi görüşmesine dair açıklama Resmi açıklamada, liderlerin Doğu Akdeniz bölgesinde güvenlik ve istikrarın korunmasına katkıda bulunmak amacıyla bölgesel iş birliğinin güçlendirilmesi yönündeki isteklerini ifade ettikleri aktarıldı.
10.09.2023 Dünya
Emine Erdoğan'dan G20 mesajı: Samimi ev sahipliklerini unutmayacağız
Emine Erdoğan'dan G20 mesajı: Samimi ev sahipliklerini unutmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de yapılar G20 liderler zirvesi kapsamında lider eşleri ile bir araya geldi. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından video paylaşımı ile “Hindistan’ın değerlerini tanımak ve renkli geleneklerini tecrübe etmekten mutluluk duydum. Samimi ev sahipliklerini unutmayacağız” ifadelerine yer verdi.
10.09.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16'lar için İsveç'i şart koşan Biden'a yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16'lar için İsveç'i şart koşan Biden'a yanıt Yeni Delhi'de G20 Liderler Zirvesi’ne ilişkin uluslararası basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile F-16'ların satışına ilişkin yaptığı görüşmeyi açıkladı. Erdoğan, Türkiye'nin AB üyelik sürecine ilişkin de yeni mesajlar verdi.
10.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

G20 Liderler Zirvesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.