Gazişehir

Gazişehir

Son dakika Gazişehir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gazişehir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gazişehir haber sayfamızda...

Gazişehir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.541 gazişehir haberi bulunmuştur.
Bandırmaspor'dan Alagöz Holding Iğdır FK'ya! Transfer resmen açıklandı
Bandırmaspor'dan Alagöz Holding Iğdır FK'ya! Transfer resmen açıklandı TFF 2. Lig ekiplerinden Alagöz Holding Iğdır FK, Bandırmaspor'dan ayrılan Kerim Avcı'yı kadrosuna dahil etti.
5.07.2023 2.Lig
Gaziantep FK'da olağanüstü seçimli kongre kararı alındı
Gaziantep FK'da olağanüstü seçimli kongre kararı alındı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, olağanüstü seçimli kongre kararı alındığını açıkladı.
30.11.2022 Gaziantep FK
Ali Koç, Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'yla bir araya geldi
Ali Koç, Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'yla bir araya geldi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olan sarı-lacivertli takımla bir araya geldi.
1.07.2022 Fenerbahçe
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü ve son maçında Fenerbahçe, Gazişehir Gaziantep'i uzatmada 73-72 yenerek seride 2-1 öne geçti ve şampiyonluğa ulaştı.
30.06.2022 Basketbol
Fenerbahçe final serisinde 1-0 önde
Fenerbahçe final serisinde 1-0 önde HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off finalinde Fenerbahçe, Gazişehir Gaziantep’i 74-68 yenerek seride 1-0 öne geçti.
28.06.2022 Basketbol
Galatasaray’ı yenen Fenerbahçe adını finale yazdırdı
Galatasaray’ı yenen Fenerbahçe adını finale yazdırdı HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde ezile rakibi Galatasaray Tunç Holding'i 63-55 mağlup eden Fenerbahçe seriyi 2-1’e getirerek adını finale yazdı.
27.06.2022 Basketbol
Şansal Büyüka'dan Galatasaray sözleri: İntihar olur!
Şansal Büyüka'dan Galatasaray sözleri: İntihar olur! Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonu Trabzonspor'un şampiyonluğuyla sona erdi. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesine hak kazandığı sezonda Beşiktaş ve Galatasaray, Avrupa kupaları biletini alamadı. Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Galatasaray'daki seçim sürecini ve Arda Turan'ın vedasını 'Dobra Dobra'da kaleme aldı. Şansal Büyüka, Süper Lig'de 2021-2022 sezonu 'altın karma' ve 'gümüş karma' takımlarını da belirledi. İşte detaylar...
24.05.2022 Galatasaray
Erol Bulut'un Muhammet Demir üzüntüsü!
Erol Bulut'un Muhammet Demir üzüntüsü! Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, 5 ya da 6 transfer daha yapmak istediklerini söyledi. Bulut, Muhammet Demir'in transferi ile ilgili olarak "Geçen yıl ligimizin en iyi forvetlerinden birisiydi. Gaziantep Kulübü'ne çok fazla katkısı oldu. Bize kiralık olarak gelmişti. Sonuç olarak federasyonumuzun yabancı kuralından dolayı, yerli futbolcunun fiyatları maalesef yükselmiş durumda. Herkes kulüpleri fırsat olarak görüyor" açıklamasını yaptı.
30.06.2021 Gaziantep FK
Son dakika - Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği genel kurulu yapıldı
Son dakika - Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği genel kurulu yapıldı Süper Lig ekibi Gaziantep'i bünyesinde bulunduran Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneğinin olağan seçimli genel kurulu yapıldı.
23.06.2021 Gaziantep FK
Gaziantep FK'da genel kurul 16 Haziran'da
Gaziantep FK'da genel kurul 16 Haziran'da Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği genel kurulu 16 Haziran'da yapılacak
2.06.2021 Gaziantep FK
Gaziantep FK'da Mehmet Büyükekşi, görevi Cevdet Akınal'a devrediyor
Gaziantep FK'da Mehmet Büyükekşi, görevi Cevdet Akınal'a devrediyor  Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, görevini Cevdet Akınal'a devrediyor.
24.05.2021 Gaziantep FK
Gaziantep FK'da seçim tarihi belli oldu
Gaziantep FK'da seçim tarihi belli oldu Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da seçimli genel kurul tarihi belli oldu.
10.05.2021 Gaziantep FK
Şansal Büyüka: 'Kollama gitsin adalet gelsin'
Şansal Büyüka: 'Kollama gitsin adalet gelsin' 2021 yılı için futbolda en büyük dileğim şudur: Hakemler maksatlı olmasın, VAR adamına-takımına göre davranmasın, futbolcular sahtecilik yapmasın, gazeteci ve yorumcular amigoluk yapmasın, başkanlar kendilerine göre gazeteci aramasın, çok bağıran değil daha iyi oynayan kazansın, adalet yerini bulsun isterse kıyamet kopsun.
30.12.2020 Süper Lig
Mehmet Büyükekşi'den Sumudica açıklaması
Mehmet Büyükekşi'den Sumudica açıklaması Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Lig Radyo’da Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’ın sunduğu ÜÇLEME Programına çok dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
22.03.2021 Gaziantep FK
Başka Gaziantep yok
Başka Gaziantep yok Süper Lig’de kırmızı-siyahlı bayrağı dalgalandıran Gaziantep FK, maddi sıkıntısı olmadan, bütçesine uygun hedeflerle oynayan, mütevazı bir Anadolu  Şahini... Başında, yöneticilik misyonunun zirvesinde  bir başkan, Büyükekşi; kulübede de renkli bir teknik adam Sumudica.
21.10.2020 Anadolu Kaplanları
Gaziantep FK ilk galibiyetini almak istiyor
Gaziantep FK ilk galibiyetini almak istiyor Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün başkanı Mehmet Büyükekşi, geride kalan 4 haftada iyi oynamalarına rağmen galibiyetle tanışamadıklarını, artık her geçen gün daha iyi oynayan bir Gaziantep FK izleme vaktinin geldiğini belirtti.
22.03.2021 Gaziantep FK
Adana Demirspor, orta saha oyuncusu Kerim Avcı'yı transfer etti
Adana Demirspor, orta saha oyuncusu Kerim Avcı'yı transfer etti TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon Altay'da oynayan orta saha oyuncusu Kerim Avcı'yla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
4.09.2020 1.Lig
Moussa Sow'un hedefi Fenerbahçe'yi çalıştırmak!
Moussa Sow'un hedefi Fenerbahçe'yi çalıştırmak! Ümraniyespor’un yeni transferi Moussa Sow, kırmızı-beyazlı takıma katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Sow, ayrıca ilerleyen yıllarda teknik direktör olarak eline Fenerbahçe’yi çalıştırma fırsatı geçerse bunu değerlendirebileceğini de belirtti.
29.08.2020 1.Lig
Ahmet Ağaoğlu: Leipzig, Sörloth'u ısrarla istiyor...
Ahmet Ağaoğlu: Leipzig, Sörloth'u ısrarla istiyor... Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir'e şampiyonluğu kaptırmanın hayal kırıklığını yaşadıklarını ama gelecek sezon için bunun camia ve takım üzerinde bir travma oluşturmayacağını söyledi. Ayrıca Ağaoğlu'ndan Sörloth ve Uğurcan Çakır açıklaması geldi...
28.08.2020 Trabzonspor
TFF 1. Lig'de gözler artık play-off'ta
TFF 1. Lig'de gözler artık play-off'ta Hatayaspor'un ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Süper Lig vizesi aldığı TFF 1. Lig'de, play-off'taki 4 ekipten biri daha Süper Lig'e yükselecek.
19.07.2020 1.Lig
Mehmet Altıparmak: Başarının asıl sırrı aile olmak
Mehmet Altıparmak: Başarının asıl sırrı aile olmak Türkiye'de üst üste 3 sezon farklı takımları Süper Lig'e çıkarma başarısı gösteren Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, büyük bir gurur yaşadığını belirterek, "Başarının asıl sırrı burada bir aile olmamız" dedi.
16.07.2020 1.Lig
Dünyada Galatasaray şaşkınlığı! 'Hayatınızda böyle bir şey gördünüz mü?'
Dünyada Galatasaray şaşkınlığı! 'Hayatınızda böyle bir şey gördünüz mü?' Galatasaray'ın dün akşam Gazişehir Gaziantep'le 3-3 berabere kaldığı mücadele dünyanın da dikkatini çekti.
30.06.2020 Galatasaray
TFF 1'inci Lig'de son haftalar nefes kesecek
TFF 1'inci Lig'de son haftalar nefes kesecek TFF 1'inci Ligde heyecan bu hafta başlayacak. Süper Lig için 7 ekibin de iddiası bulunurken, önceki 5 sezonun da son 6 haftası kritik mücadelelere sahne oldu. Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, daha önce iki ekip ile Süper Lig biletini alırken, bu kez bunu Bursa temsilcisi ile başarmaya çabalayacak.
1.07.2020 1.Lig
Ahmet Oğuz, Skorer'e açıkladı: 'Beşiktaş'tan teklif...'
Ahmet Oğuz, Skorer'e açıkladı: 'Beşiktaş'tan teklif...' Gençlerbirliği Kaptanı Ahmet Oğuz, Skorer'in Instagram hesabının canlı yayınında soruları yanıtladı.
30.06.2020 Gençlerbirliği
Sumudica Romanya'dan izin alamadı, dönemiyor...
Sumudica Romanya'dan izin alamadı, dönemiyor... Corona virüsü (Covid-19) salgını sebebiyle ailesiyle bir araya gelmek üzere Gaziantep'ten ayrılarak ülkesi Romanya'ya giden Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Türkiye'ye dönüş için Romanya hükümetinden izin alamadı. Deneyimli antrenör bu karara sert tepki gösterdi.
22.03.2021 Gaziantep FK

Benzer Haber Etiketleri

Gazişehir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.