Gelecek Parti

Gelecek Parti

Son dakika gelecek parti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gelecek parti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gelecek parti haber sayfamızda...

Gelecek Parti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.289 gelecek parti haberi bulunmuştur.
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
Gelecek Partisi'nden istifa eden 50 kişi AK Parti'ye katıldı
Gelecek Partisi'nden istifa eden 50 kişi AK Parti'ye katıldı Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Mertcan Kaplan ve 49 kişilik yönetimin tamamı, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.
24.02.2024 Gündem
'Başka çareleri yok' diyerek CHP'nin yerel seçim planını anlattı: Beşiktaş, Küçükçekmece, Esenyurt...
'Başka çareleri yok' diyerek CHP'nin yerel seçim planını anlattı: Beşiktaş, Küçükçekmece, Esenyurt... 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel seçim planını açıkladı. İYİ Parti ve YSP ile ittifakın olacağını belirten Sevigen, Beşiktaş, Küçükçekmece ve Esenyurt ilçelerine dikkat çekti. İYİ Parti'li Turhan Çömez, Gelecek Parti'li Serkan Özcan ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.
21.07.2023 Gündem
Saadet çatısı altında TBMM’de 6. grup kuruldu
Saadet çatısı altında TBMM’de 6. grup kuruldu Saadet ve Gelecek Partisi TBMM’de ortak grup oluşturdu. Gelişme, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaretinin ardından iki lider tarafından açıklandı.
7.07.2023 Gündem
SP ve Gelecek Partisi Meclis’te grup kuruyor
SP ve Gelecek Partisi Meclis’te grup kuruyor Saadet Partisi (SP) ve Gelecek Partisi TBMM’de grup kurmak için anlaştı.
6.07.2023 Gündem
39 vekil CHP'den ayrıldı! Yemin töreninde dikkat çeken görüntü
39 vekil CHP'den ayrıldı! Yemin töreninde dikkat çeken görüntü TBMM'de milletvekillerinin yemin etmesiyle birlikte 28. Dönem resmen başladı. CHP ve YSP listelerinden seçilen vekiller kendi partilerine geçti.
2.06.2023 Gündem
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olan İYİ Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
1.06.2023 Haberler
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olan İYİ Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
1.06.2023 Gündem
İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir
İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gözler Altılı Masa’nın akıbetine çevrilirken, İYİ Parti’de “herkes kendi yoluna” görüşü hakim oldu. Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında önceki gün yapılan Başkanlık Divanı’nda seçimin kaybedilmesinin nedenleri ele alındı.
1.06.2023 Gündem
Gelecek Partili vekiller kendi partilerine geçti
Gelecek Partili vekiller kendi partilerine geçti CHP listelerinden TBMM’ye giren Gelecek Partili 10 milletvekili, CHP’den istifa dilekçelerini partiye ve TBMM Başkanlığı’na sundu.
1.06.2023 Gündem
Gelecek Partililerden CHP kararı: ‘10 vekil arkadaşımızla istifa dilekçemizi verdik’
Gelecek Partililerden CHP kararı: ‘10 vekil arkadaşımızla istifa dilekçemizi verdik’ CHP listelerinden Muğla milletvekili seçilen Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ, 10 vekilin istifa dilekçelerini TBMM'ye verdiklerini duyurdu.
31.05.2023 Gündem
21 puan farkla ikinci tura! 'Yunanistan'da 'büyük zafer' boşa gitti'
21 puan farkla ikinci tura! 'Yunanistan'da 'büyük zafer' boşa gitti' Başbakan Miçotakis liderliğindeki YDP Yunanistan'da 2007'den bu yana en büyük oy oranına ulaştı, ana muhalefet lideri Çipras kendi köyünde bile kaybetti. Anketlerin çöpe gittiği görülürken, Yunan medyası ikinci turun kodlarını veriyor.
22.05.2023 Dünya
Konya'da AK Parti 9, MHP ve CHP 2'şer, İYİ Parti ile YRP 1'er vekil çıkardı
Konya'da AK Parti 9, MHP ve CHP 2'şer, İYİ Parti ile YRP 1'er vekil çıkardı Konya'da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 9, MHP 2, CHP 2, İYİ Parti 1, Yeniden Refah Partisi ise 1 milletvekilliği kazandı. Bu seçimlerde AK Parti 1 milletvekilliği kaybederken, MHP, CHP ve İYİ Parti, vekil sayısını korudu. CHP listesinden Gelecek Parti'li Hasan Ekici de Meclis'e girdi.
15.05.2023 Gündem
Sadullah Ergin, CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmayacak
Sadullah Ergin, CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmayacak DEVA Partisi kontenjanından CHP listesinden milletvekili adayı olan Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile ilgili tartışmalar sürerken gözler bugün gerçekleştirilecek toplantıya çevrildi.
18.04.2023 Haberler
Sadullah Ergin, CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmayacak
Sadullah Ergin, CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmayacak DEVA Partisi kontenjanından CHP listesinden milletvekili adayı olan Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile ilgili tartışmalar sürerken gözler bugün gerçekleştirilecek toplantıya çevrildi.
18.04.2023 Gündem
CHP'nin Sadullah Ergin tavrı! Özgür Özel: Listede görmemek istediğim var, tartışma günü değil
CHP'nin Sadullah Ergin tavrı! Özgür Özel: Listede görmemek istediğim var, tartışma günü değil DEVA Partisi kontenjanından CHP listesinden milletvekili adayı olan Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile ilgili tartışmalara CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuştu.
14.04.2023 Haberler
CHP'nin Sadullah Ergin tavrı! Özgür Özel: Listede görmemek istediğim var, tartışma günü değil
CHP'nin Sadullah Ergin tavrı! Özgür Özel: Listede görmemek istediğim var, tartışma günü değil DEVA Partisi kontenjanından CHP listesinden milletvekili adayı olan Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile ilgili tartışmalar ilgili CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuştu.
14.04.2023 Gündem
CHP kulislerinde gündem liste: “Sandığa nasıl yansır” endişesi
CHP kulislerinde gündem liste: “Sandığa nasıl yansır” endişesi Cumhuriyet Halk Partisi kulislerinde liste endişesi... CHP'nin, Millet İttifakı'nın üyeleri Saadet Partisi, DP, DEVA ve Gelecek Partisi'nin adaylarına listede beklenenden fazla sayıda yer vermesi parti içinde tedirginlik yarattı
11.04.2023 Gündem
‘Emek ve Özgürlük’te uzlaşı formülü
‘Emek ve Özgürlük’te uzlaşı formülü Emek ve Özgürlük İttifakı, milletvekili listeleri tartışmasını HDP’nin tek liste kararını esnetmesi sayesinde karma formülle aştı.
18.03.2023 Gündem
‘Asla teslim etmeyeceğiz’
‘Asla teslim etmeyeceğiz’ İstanbul’da Bostancı-Dudullu metro hattının açılışı Altılı Masa liderlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kılıçdaroğlu, “Birlikte mücadele etmek zorundayız. O nedenle söylüyoruz; Ekrem İmamoğlu’nun kılını dahi teslim etmeyeceğiz” dedi.
7.01.2023 Gündem
Survivor'da ortalık karıştı! Son eleme adayı da belli oldu
Survivor'da ortalık karıştı! Son eleme adayı da belli oldu Survivor All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler, haftanın altıncı kez dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İki hafta elemenin olmadığı Survivor'da beş eleme adayı da kaybeden gönüllüler takımından çıkmıştı. Son dokunulmazlık mücadelesi sonrası yapılan ada konseyinde son eleme adayı belli oldu.
16.05.2022 Cadde
6 siyasi parti 48 sayfalık güçlendirilmiş parlamenter sistem metnini imzaladı
6 siyasi parti 48 sayfalık güçlendirilmiş parlamenter sistem metnini imzaladı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' mutabakat metnini imzaladı.
28.02.2022 Siyaset
Son dakika: Bakan Koca açıkladı! Korona aşısı zorunlu olacak mı, kimlere uygulanacak?
Son dakika: Bakan Koca açıkladı! Korona aşısı zorunlu olacak mı, kimlere uygulanacak? Koronavirüs aşısı zorunlu mu? Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından Çin'den gelen kovid-19 (yeni tip koronavirüs) aşısına dair detaylar hakkında konuştu. Yılbaşında kısıtlama olacak mı sorusuna yanıt veren Koca, "Yılbaşı gecesi de kısıtlamaya tabi ama gün sayısının artıp artmama durumunu gelecek haftanın sonuçları ve salgının seyri belirleyecektir" dedi. Öte yandan Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu da belli oldu.
10.12.2020 Gündem
Bahçeli, Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti
Bahçeli, Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 'Tam Demokrasi İçin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' teklifini sunmak için yaptığı görüşme talebini reddetti.
19.11.2020 Siyaset
Arınç'tan Gelecek Parti açıklaması: Halen bu düşüncedeyim
Arınç'tan Gelecek Parti açıklaması: Halen bu düşüncedeyim Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan yeni partiye ilişkin, "Ben AK Parti'nin gövdesi içinden başka partilerin çıkmasını ve AK Parti'ye rakip olmasını uygun görmediğimi ifade ettim." değerlendirmesinde bulundu.
14.12.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gelecek Parti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.