Haydarpaşa Limanı

Haydarpaşa Limanı

Son dakika Haydarpaşa Limanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Haydarpaşa Limanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Haydarpaşa Limanı haber sayfamızda...

Haydarpaşa Limanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 250 haydarpaşa limanı haberi bulunmuştur.
Araç alacaklara 2024 uyarısı! Binlerce araç Türkiye'ye getirildi
Araç alacaklara 2024 uyarısı! Binlerce araç Türkiye'ye getirildi İstanbul Haydarpaşa limanında binlerce sıfır araç görüntülendi. Peki araç piyasasında tedarik sorunu ortadan kalktı mı? İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel milliyet.com.tr'ye açıkladı.
18.11.2023 Ekonomi
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi Araç piyasasında alınan önlemler piyasadaki dengeleri değiştirdi. İstanbul'da bulunan Haydarpaşa Limanı’na gemilerle getirilen binlerce ithal sıfır aracın havadan çekilen görüntüleri ilginç manzaralar oluşturdu.
17.11.2023 Haberler
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi Araç piyasasında alınan önlemler piyasadaki dengeleri değiştirdi. İstanbul'da bulunan Haydarpaşa Limanı’na gemilerle getirilen binlerce ithal sıfır aracın havadan çekilen görüntüleri ilginç manzaralar oluşturdu.
17.11.2023 Ekonomi
Yunanistan'ın ateş açtığı gemisinin içinden yeni görüntü
Yunanistan'ın ateş açtığı gemisinin içinden yeni görüntü Yunan Sahil Güvenliği tarafından Bozcaada açıklarında uluslararası sularda taciz ateşine maruz kalan 'Anatolian' isimli Ro-Ro gemisi İstanbul'a geldi. DHA ekibi gemiye girerek saldırının izlerini görüntüledi.
13.09.2022 Haberler
Yunanistan'ın ateş açtığı geminin içinden yeni görüntü! "Sakindik çünkü sonucu biliyorduk"
Yunanistan'ın ateş açtığı geminin içinden yeni görüntü! "Sakindik çünkü sonucu biliyorduk" Yunan Sahil Güvenliği tarafından Bozcaada açıklarında uluslararası sularda taciz ateşine maruz kalan 'Anatolian' isimli Ro-Ro gemisi İstanbul'a geldi. DHA ekibi gemiye girerek saldırının izlerini görüntüledi.
13.09.2022 Gündem
Haydarpaşa'da gemi karaya oturdu
Haydarpaşa'da gemi karaya oturdu Üsküdar’da Haydarpaşa Limanı açıklarında yanaşma manevrası yapan 197 metre boyundaki Josco Taicang isimli, Hong Kong bayraklı kuru yük gemisi karaya oturdu. Karaya oturan gemi için bölgeye römorkörler, bot ve balık adam ekibi sevk edildi. Karaya oturan gemi ise havadan görüntülendi.
4.04.2022 Haberler
Son dakika... Haydarpaşa'da karaya oturan gemi kurtarıldı
Son dakika... Haydarpaşa'da karaya oturan gemi kurtarıldı Gelen bir son dakika haberine göre, Üsküdar’da Haydarpaşa Limanı açıklarında yanaşma manevrası yapan 197 metre boyundaki Josco Taicang isimli, Hong Kong bayraklı kuru yük gemisi karaya oturdu. Gemi yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.
4.04.2022 Gündem
Yavuz Sondaj Gemisi'nin kule montajı çalışmaları sürüyor
Yavuz Sondaj Gemisi'nin kule montajı çalışmaları sürüyor Karadeniz'de sondaj faaliyetleri gerçekleştirmek amacıyla 7 Ekim'de Filyos Limanı'na ulaşan Yavuz Sondaj Gemisi'nin kule montajı çalışmaları hızla devam ediyor.
19.11.2021 Ekonomi
Türkiye, 5 enerji gemisiyle denizlerde bayrağını dalgalandırıyor
Türkiye, 5 enerji gemisiyle denizlerde bayrağını dalgalandırıyor Türkiye, enerji bağımsızlığı adımlarını hızlandırırken "Milli Enerji ve Maden Politikası" kapsamında 3 sondaj gemisi ve 2 sismik araştırma gemisiyle denizlerdeki çalışmalarını sürdürüyor.
12.11.2021 Ekonomi
İstanbul geçen yılki turist sayısını 9 ayda geçerek rekor kırdı
İstanbul geçen yılki turist sayısını 9 ayda geçerek rekor kırdı İstanbul, yılın 9 aylık döneminde 5 milyon 829 bin 920 turisti ağırlayarak geçen yılki rekorunu kırdı.
1.11.2021 Ekonomi
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'de
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'de Türkiye'nin sondaj gemilerinden 'Yavuz', Karadeniz'de gerçekleştirilen sondaj faaliyetlerine katılmak için Zonguldak'a ulaştı. Filyos Limanı'nda kule montajı yapılacak 'Yavuz', ardından Karadeniz'deki ilk görevine başlayacak.
7.10.2021 Ekonomi
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'e açıldı
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'e açıldı Yavuz sondaj gemisi, kule direklerinin sökümünün ardından petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına katılmak üzere İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı. Geminin boğaz geçişine Kıyı Emniyeti Kurtarma römorkörü de eşlik etti.
6.10.2021 Ekonomi
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'deki ilk görevi için hazırlanıyor
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'deki ilk görevi için hazırlanıyor Yavuz sondaj gemisinin Karadeniz'deki ilk görevi öncesi İstanbul Boğazı geçişi için kule söküm işlemleri tamamlandı ve gemi Yenikapı açıklarına demirledi.
27.09.2021 Ekonomi
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz için hazırlıklara başladı
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz için hazırlıklara başladı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Yavuz sondaj gemisinin Haydarpaşa Limanı'na yanaştığı ve hazırlıkların ardından Karadeniz'e hareket edeceği bilgisini paylaştı.
15.08.2021 Ekonomi
Yavuz sondaj gemisi Haydarpaşa Limanı'na demirledi
Yavuz sondaj gemisi Haydarpaşa Limanı'na demirledi Yenikapı açıklarından demir alan Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'e açılmak üzere İstanbul Boğazı'na giriş yaptı. Yavuz, gerekli teknik hazırlıkların tamamlanması için Haydarpaşa Limanı'na demirledi.
14.08.2021 Ekonomi
Fatih'in kuyu testlerini Kanuni yapacak
Fatih'in kuyu testlerini Kanuni yapacak Fatih gemisinin sondaj yapacağı kuyularda kuyu testlerini ve kuyu tamamlama faaliyetlerini Kanuni sondaj gemisi gerçekleştirecek.
19.01.2021 Ekonomi
Bakan Dönmez: Kanuni sondaj gemisi için geri sayım başladı
Bakan Dönmez: Kanuni sondaj gemisi için geri sayım başladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin üçüncü sondaj gemisi Kanuni'nin, Karadeniz'de sondaj yapmak için açılmaya hazırlandığını bildirdi.
6.12.2020 Ekonomi
'Kanuni' sondaj gemisinin sökülen kulesi monte edildi
'Kanuni' sondaj gemisinin sökülen kulesi monte edildi Karadeniz'de gerçekleştirilecek sondaj faaliyeti için 14 Kasım'da Zonguldak'ın Filyos Limanı'na ulaşan 'Kanuni'nin İstanbul Boğazı'ndan geçebilmesi için sökülen kulesi sondaj gemisine konuldu. Montaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından son hazırlıklarla birlikte geminin 2021 yılının ilk aylarında 'Sakarya Gaz Sahası'nda göreve başlaması bekleniyor.
1.12.2020 Ekonomi
'Kanuni' sondaj gemisinin kule montajına başlandı
'Kanuni' sondaj gemisinin kule montajına başlandı Karadeniz'de sondaj faaliyetleri gerçekleştirmek amacıyla 14 Kasım'da Filyos Limanı'na ulaşan Türkiye'nin üçüncü sondaj gemisi Kanuni'nin kule montajı çalışmaları başladı.
27.11.2020 Ekonomi
"Kanuni" Karadeniz'de matkap döndürmeye hazırlanıyor
"Kanuni" Karadeniz'de matkap döndürmeye hazırlanıyor Türkiye, halihazırda Fatih ve Yavuz sondaj gemileriyle denizlerde detaylı hidrokarbon arama çalışmaları yürütürken, üçüncü sondaj gemisi Kanuni de 14 Kasım'da Filyos Limanı'na ulaştı. Kanuni, 2021'in ilk aylarında Karadeniz'de faaliyete başlayacak.
21.11.2020 Ekonomi
Fatih ve Kanuni, Karadeniz'de birçok ilke imza atacak
Fatih ve Kanuni, Karadeniz'de birçok ilke imza atacak Fatih sondaj gemisinin Türkiye'nin açık denizlerdeki ilk değerleme kuyusu Türkali-1'de çalışmalarını bitirmesinin ardından, Kanuni de bu kuyunun tamamlama sondajı işlemlerini yapacak.
16.11.2020 Ekonomi
Sondaj gemisi 'Kanuni' Zonguldak'ta
Sondaj gemisi 'Kanuni' Zonguldak'ta Türkiye'nin üçüncü sondaj gemisi 'Kanuni', Karadeniz'de gerçekleştirilecek sondaj faaliyeti için Zonguldak'a ulaştı. Filyos Limanı'nda kule montajı yapılacak 'Kanuni' ile ilk sondaj faaliyetine 'Sakarya Gaz Sahası'nda başlanacak.
14.11.2020 Ekonomi
Kanuni Karadeniz yoluna uğurlandı
Kanuni Karadeniz yoluna uğurlandı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin üçüncü sondaj gemisi Kanuni’nin Karadeniz’e doğru yola çıktığını ve Filyos Limanı’ndaki bakım çalışmalarının ardından Sakarya Gaz Sahası’ndaki görevine başlayacağını bildirdi.
14.11.2020 Ekonomi
Bakan Dönmez: Yeni sondajlar olacak
Bakan Dönmez: Yeni sondajlar olacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yavuz, Selçuklu-1'de sondajı 6 bin metrede tamamladı, ümit verici sonuçlar aldık ve bu bölgenin yakınlarında yeni sondajlarımız olacak." dedi.
13.11.2020 Ekonomi
Kanuni Sondaj Gemisi Kadıköy açıklarında demirledi
Kanuni Sondaj Gemisi Kadıköy açıklarında demirledi Türkiye'nin 3. sondaj gemisi olan Kanunu Sondaj Gemisi Yenikapı açıklarından hareket edip Kadıköy açıklarında demirledi. Kanuni bugün Karadeniz'e uğurlanacak.
13.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haydarpaşa Limanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.