Hizmetçiler

Hizmetçiler

Son dakika Hizmetçiler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hizmetçiler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hizmetçiler haber sayfamızda...

Hizmetçiler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 125 hizmetçiler haberi bulunmuştur.
İnsan Suresi Oku: İnsan Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti, Tefsiri ve Diyanet Meali
İnsan Suresi Oku: İnsan Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti, Tefsiri ve Diyanet Meali İnsan Suresi, Kur'an-ı Kerim'in 76. suresidir ve toplamda 31 ayetten oluşur. Medine döneminde indirildiğine inanılmaktadır. Sure adını 1. ayette yer alan “insan” teriminden alan bir suredir. Surede insanın yaratılması ve inanan insanların cennetle mükafatlandırılacağından bahsedilmektedir. Bunun dışında Allah’a ve onun emirlerine inanmayan insanların durumu da İnsan Suresi içerisinde yer almaktadır. Sure içerisinde Müslümanların Allah’ın verdiği nimetlere şükretmesi öğütlenmektedir. Bu kapsamda İnsan Suresi, Müminler için oldukça önemli anlamlar içermektedir. Okuması oldukça faziletli sureler arasında yer almaktadır. İnsan Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti, tefsiri ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kaş Tiyatro Günleri, bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında dört farklı mekânda, yedi ayrı gösteri ile seyirciyle buluşuyor.
9.10.2023 Kültür Sanat
Edebiyatın ‘ayıp’ öyküleri
Edebiyatın ‘ayıp’ öyküleri Araştırmacı Ömer Türkoğlu tarafından keşfedilen, İstanbul’da 1923-1924 yıllarında yayımlanmış “Bin Bir Bûse”, Eva Yayınevi tarafından ilk kez günümüz Türkçesiyle, bir arada yayımlandı. Hikâyeler yasak aşk, ihtiras, aşk ve şehvet duygularıyla dolu.
14.05.2023 Kültür Sanat
İsrail'de 'yargı reformu' gerginliği had safhada! Polisten göstericilere sert müdahale
İsrail'de 'yargı reformu' gerginliği had safhada! Polisten göstericilere sert müdahale İsrail’de Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin tartışmalı yargı reformunu protesto eden göstericilere polis müdahale etti.
1.03.2023 Dünya
2023’ün okuma rotası
2023’ün okuma rotası Yayınevleri, 2023’e yeni kitaplarını okurlarla buluşturma motivasyonu ile girdi. Yeni yılda kitapseverlere okuma şöleni vadeden kitaplar geliyor.
8.01.2023 Kültür Sanat
'Hain' ilan edildiler! Çeyrek milyon sterlin ve hızlı arabalar...
'Hain' ilan edildiler! Çeyrek milyon sterlin ve hızlı arabalar... Eski savaş pilotlarına yıllık çeyrek milyon sterlin ve yanında lüks konaklama koşulları ve son model hızlı otomobiller teklif edildi. Karşılığında istenen- ise, kendi savaş uçaklarını nasıl düşürebilecekleri öğretilmesi istendi. İngiltere'de birinci gündem maddesi, Çin'e taşınan ve "hain" ilan edilen eski seçkin savaş pilotları.
19.10.2022 Dünya
‘Mesleğimle kurduğum bağ çok kuvvetli’
‘Mesleğimle kurduğum bağ çok kuvvetli’ Son dönemde tiyatro ve sinemadaki ödüllü performanslarıyla dikkat çeken Nezaket Erden ile oyunculuk kariyerini konuştuk.
24.07.2022 Kültür Sanat
Garsoniyer Ne Demek? Garsoniyer Tdk Sözlük Anlamı Nedir?
Garsoniyer Ne Demek? Garsoniyer Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Garsoniyer kelimesi, Fransızcada hizmetçi manasına gelen garson sözcüğünden türetilmiştir. Eskiden büyük evlerde hizmetçilere ayrılan odalara garsoniyer denirdi. Hizmetçiler yatılı çalıştıkları evlerde bu odalarda kalırdı. Garsoniyerlerde genellikle kişiye özel tuvalet ve banyo bulunurdu. Garsoniyer kelimesinin TDK sözlük anlamını ve kelimenin kökenini derledik.
23.05.2022 Sözlük
Mahkum Derya komiser kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Komiser Derya'yı oynayan Neslihan Arslan yaşı ve boyu kaç, nereli?
Mahkum Derya komiser kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Komiser Derya'yı oynayan Neslihan Arslan yaşı ve boyu kaç, nereli? Neslihan Arslan, Mahkum dizisinde Komiser Derya olarak dahil oluyor. Cemre'nin ölümü üzerine devreye giren Derya'nın dengeleri değiştirmesi bekleniyor. Mahkum dizisinin sevenleri ise 'Komiser Derya kimdir, hangi oyuncu oynuyor?' sorularına yanıt arıyor.
12.05.2022 Cadde
Mahkum Savcı'yı oyanayan Cansu Fırıncı kimdir, kaç yaşında, nereli?
Mahkum Savcı'yı oyanayan Cansu Fırıncı kimdir, kaç yaşında, nereli? Mahkum dizisine konuk oyuncu olarak katılan Cansu Fırıncı, Dizide dengeleri değiştirecek. Mahkum dizisinin sevenleri ise Cansu Fırıncı kimdir, eşi kim, kaç yaşında sorularına yanıt arıyor. İşte, Mahkum'un yeni savcısı...
5.05.2022 Cadde
Kadının gücü adına
Kadının gücü adına Yaratıcı belgesel sinemanın özgün ve güncel yapımlarını buluşturacak Kundura Sinema Belgesel Kuşağı gösterimleri Beykoz Kundura’da başlıyor. Programın ilk seçkisi “Kadın Gücü” adını taşıyor. Dört kıtadan cesur ve mücadeleci kadınların hikâyelerini bir araya getiren seçkideki beş film, mayıs ve haziran aylarında Türkiye’de ilk kez seyirciyle buluşuyor.
2.05.2022 Kültür Sanat
Suçlanan prensin oyuncak ayı tutkusu
Suçlanan prensin oyuncak ayı tutkusu ABD'de cezaevinde intihar eden Jeffrey Epsein'in fuhuş ağında kullandığı mağdurlardan Virginia Giuffre, İngiliz Prens Andrew hakkında geçen yıl dava açmıştı. Giuffre, 17 yaşındayken Epstein tarafından cinsel birlikteliğe zorlandığı suçlamasıyla Andrew'dan tazminat istiyor.
19.01.2022 Dünya
Bir fıkra: Uykucu hizmetçi
Bir fıkra: Uykucu hizmetçi Kısa ama eğlenceli bir fıkraya ne dersin? Gerçi fıkraların hepsi çok komik ve eğlenceli oluyor değil mi? Aşağı doğru in ve fıkramızı okumaya başla!
19.08.2021 Eğlence
Aşkın Tarifi Taylan kimdir, gerçek adı nedir? Alper Saldıran dizileri ve filmleri...
Aşkın Tarifi Taylan kimdir, gerçek adı nedir? Alper Saldıran dizileri ve filmleri... Alper Saldıran, Aşkın Tarifi dizisinde Taylan Günebakan karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Son olarak Masumlar Apartmanı'nda boy gösteren başarılı oyuncu, Taylan rolü ile ekranda olacak. Peki, Alper Saldıran kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.06.2021 Cadde
V İle Başlayan Kelimeler Nelerdir? V Harfiyle Başlayan En Çok Kullanılan Kelimeler
V İle Başlayan Kelimeler Nelerdir? V Harfiyle Başlayan En Çok Kullanılan Kelimeler Ü harfinden sonra gelen V, alfabemizin 27. harfidir. Türkiye V harfiyle başlayan tek il, Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan Van'dır. Vakfıkebir, Viranşehir, Vezirköprü ve Vize ise ilk harfi V olan ilçelerimiz arasında yer alıyor. V harfiyle başlayan ve en çok kullanılan kelimeler hangileridir? İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar.
1.05.2021 Eğitim
Tiyatro oyuncusu Handan Ertuğrul hayatını kaybetti
Tiyatro oyuncusu Handan Ertuğrul hayatını kaybetti Devlet Tiyatroları emekli oyuncusu, Devlet Tiyatrolarının ilk Genel Müdürü Muhsin Ertuğrul'un eşi, Handan Ertuğrul (94) bugün hayatını kaybetti. Ertuğrul yarın Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenecek törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
1.04.2021 Cadde
Teşkilat Zehra kimdir? Teşkilat dizisi Deniz Baysal kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Teşkilat Zehra kimdir? Teşkilat dizisi Deniz Baysal kaç yaşında, nereli, eşi kim? Zehra karakteri ile Teşkilat dizisinde nefes kesen Deniz Baysal Yurtcu, izleyenlerin aramalarına konu oldu. Dizi severler, 'Deniz Baysal kimdir, Teşkilat Zehra'nın gerçek adı nedir?' soruları araştırılıyor. İşte, Teşkilat dizisinin Zehra'ı Deniz Baysal'ın hayatı...
14.03.2021 Cadde
Pekinez Köpek Özellikleri Nelerdir? Yavru Pekinez (Pekingese) Süs Köpeği Cinsi Hakkında Bilgiler
Pekinez Köpek Özellikleri Nelerdir? Yavru Pekinez (Pekingese) Süs Köpeği Cinsi Hakkında Bilgiler Pekinez köpeklerinin ilk çöktüğü yer. Çin’dir. Hatta bu köpek ırkı, Çin efsanelerine de konu olmuştur. Kökeni çok eskilere dayanan bu köpek türünün tam olarak nerede ve ne zaman çıktığı kestirilememektedir. Buda efsanelerine konu olan Aslan köpeklerinin Pekinez ırkının atası olduğu söylenir. Pekinez ırkı, aslan gibi tüylü bir köpek türü oluşturmak isteyen rahipler tarafından ortaya çıkmıştır. İşte, Pekinez ırkına dair bilinmesi gerekenler.
13.09.2020 Evcil Hayvan
Aleyna Solaker övgü aldı
Aleyna Solaker övgü aldı Oyuncu Aleyna Solaker, siyah bikinili fotoğraflarıyla sosyal medyanın konusu oldu.
22.08.2020 Cadde
Deniz Baysal: Psikolog olmak isterdim!
Deniz Baysal: Psikolog olmak isterdim! Oyuncu Deniz Baysal, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.
4.06.2020 Cadde
Deniz Baysal'dan ev yapımı pizza
Deniz Baysal'dan ev yapımı pizza Kanal D’nin yeni dizisi 'Hizmetçiler'de rol alan Deniz Baysal ile eşi Barış Yurtcu, iki haftadır evden dışarı çıkmıyor.
29.03.2020 Cadde
Hizmetçiler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Hizmetçiler dizisi 3. yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor
Hizmetçiler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Hizmetçiler dizisi 3. yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor Kanal D ekranında yayınlanan yeni dizi Hizmetçiler 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Hizmetçiler dizisinde bu hafta Neslihan'ın Yiğit'e olan saplantısı devam ediyor. Hacer ise Çiçek'i Armağan'dan uzak tutmak için elinden geleni yapar. Peki Hizmetçiler dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte dizinin yeni bölüm fragmanları oyuncu kadrosu ve konusu hakkında merak edilen detaylar...
21.03.2020 Gündem
‘Oyunculuk benim hayatım’
‘Oyunculuk benim hayatım’ Kanal D’de ekrana gelen ‘Hizmetçiler’ dizisinin başrollerinden Aleyna Solaker, “Oyunculuk benim için çok şey ifade ediyor, hayatım diyebilirim. Küçük yaşlardan beri hayalini kurduğum ve bunun için çok çalışıp çabaladığım, hedefim ve her şeyim” dedi
21.03.2020 Cadde
Hizmetçiler 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - Hizmetçiler dizisi 2. son bölüm full kesintisiz izleme linki tek parça yayında mı?
Hizmetçiler 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - Hizmetçiler dizisi 2. son bölüm full kesintisiz izleme linki tek parça yayında mı? Kanal D'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Hizmetçiler 2. son bölümüyle izleyenleri ekranlara geldi. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Ela, kardeşini bulmak için çıktığı yolculuğun sonunda Atahanlıların evinde yardımcı olarak işe başladı ve izleyenlere oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Peki ilgiyle izlenen dizi Hizmetçiler 3. yeni bölüm fragmanı ve 2. son bölüm izleme linki yayınlandı mı?
14.03.2020 Gündem
Hizmetçiler konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hizmetçiler dizisi nerede çekiliyor? İşte dizinin oyuncu kadrosu
Hizmetçiler konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hizmetçiler dizisi nerede çekiliyor? İşte dizinin oyuncu kadrosu Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler, bu akşam yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke ve Selen Domaç gibi oyuncuları paylaştığı dizi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki merakla araştırılan Hizmetçiler dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte bu soruların cevapları...
14.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hizmetçiler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.