İlan Etti

İlan Etti

Son dakika ilan etti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilan etti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilan etti haber sayfamızda...

İlan Etti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.253 ilan etti haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var'
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var' Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunun son maçında Eczacıbaşı'nı mağlup eden Fenerbahçe Opet şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımda başantrenör Lavarini'den ayrılık açıklaması geldi.
24.04.2024 Voleybol
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya!
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya! Inter'in 20. şampiyonluğunda başarılı performansıyla başrolü oynayan Hakan Çalhanoğlu, Instagram canlı yayınında milli takım eleştirilerine ateş püskürdü.
23.04.2024 İtalya Serie A
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülü Melissa Vargas'ın oldu!
Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülü Melissa Vargas'ın oldu! Melissa Vargas, Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülünün sahibi oldu!
21.04.2024 Voleybol
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek?
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek? Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da artık yeni otel açılmasına izin verilmeyecek. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm kenti oteller için “yasak bölge” ilan etti.
21.04.2024 Dünya
Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi pozlarına tepki yağmıştı! 'Tekrar özür dilerim'
Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi pozlarına tepki yağmıştı! 'Tekrar özür dilerim' Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un 'Life in Plastic' adlı sergisi için objektif karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlar, sosyal medyada gündem olmuştu. Tepkiler sonrasında özür dileyen Kaygılaroğlu, yeni bir açıklamada bulundu.
21.04.2024 Cadde
Teknopark sayısı 5’e çıkıyor
Teknopark sayısı 5’e çıkıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’in Çiğli ilçesindeki bir bölgenin statüsünü ‘Kuzey İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ olarak ilan etti.
20.04.2024 Ege
Önce aşkını ilan etti, sonra da terk etti!
Önce aşkını ilan etti, sonra da terk etti! İnci Taneleri 18 Nisan Perşembe yayınlanan 11. Bölümde Azem, Dilber'e olan sevgisini itiraf ettikten sonra Dilber'i terk etti!
19.04.2024 Televizyon
Serenay Sarıkaya'nın New York pozları çok konuşuldu! Ünlü isme beğeni yağdı
Serenay Sarıkaya'nın New York pozları çok konuşuldu! Ünlü isme beğeni yağdı Bir süredir müzisyen Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan Serenay Sarıkaya, New York'tan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın paylaşımı beğeni topladı.
19.04.2024 Cadde
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda kabul edilen, Türkiye’yi “Lider Ülke ve Süper Güç” yapma hedefi doğrultusunda hazırlanan “Millî Yükseliş İradesi” başlıklı yeni parti programını kamuoyuna ilan etti.
19.04.2024 Gündem
‘Teyakkuz halindeyiz’
‘Teyakkuz halindeyiz’ Türkiye’nin uyarılarına karşı Yunanistan, İyon ve Ege’de ‘deniz parkı’ oluşturma planını duyurdu. Dışişleri uyarısından sonra MSB kaynakları “Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek için teyakkuz halindeyiz” ifadelerini kullandı...
19.04.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu!
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol deplasmanından 80-56 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
17.04.2024 Basketbol
Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağdı! Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay oldu
Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağdı! Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay oldu Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Sergide yer alan eserlerde başı kesik bir kadının yer alması tartışma konusu oldu. Tepkilerin odağındaki Kaygılaroğlu, "Herkesten özür diliyorum" dedi.
18.04.2024 Cadde
Kilise saldırısı ‘terör eylemi’ ilan edildi
Kilise saldırısı ‘terör eylemi’ ilan edildi Avustralya’nın Sidney kentindeki bir kiliseye düzenlenen bıçaklı saldırının, dini aşırılık şüphesinden kaynaklanan terör eylemi olarak değerlendirildiği açıklandı.
17.04.2024 Dünya
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Mert Demir: Marangozda çalıştım! Bütün sektörleri denedim
Mert Demir: Marangozda çalıştım! Bütün sektörleri denedim Son dönemde Türk pop müziğine damga vuran, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle de magazin gündeminden düşmeyen Mert Demir, şöhretin tadını çıkardığını söyledi. Hayran kitlesini her geçen gün arttıran Mert Demir, "19 yaşıma kadar her şeyi yaptım" diyerek, müzik dünyasına adım atmadan önceki hayatını anlattı.
17.04.2024 Cadde
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu Süper Lig'de Alanya ile karşılaşacak Galatasaray, Antalya'ya dün iniş yaptı. Havalimanında Kerem Demirbay'ın görüntüsü gündem oldu.
15.04.2024 Galatasaray
'Ameliyat geçirirseniz, o gece sizinle kalacak bir doktor bulduğunuzdan emin olun!'
'Ameliyat geçirirseniz, o gece sizinle kalacak bir doktor bulduğunuzdan emin olun!' Sofia Vergara ile Joe Manganiello, geçtiğimiz sene 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Sürpriz ayrılığın ardından ünlü bir ortopedi cerrahı olan Justin Saliman'la aşk yaşamaya başlayan Vergara, dizinden ameliyat olduğunu duyurdu. Operasyonu sevgilisi Saliman'ın yaptığını da açıklayan güzel oyuncu, bu vesileyle aşkını da ilan etti.
15.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İlan Etti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.