İsrail Savaş Uçakları

İsrail Savaş Uçakları

Son dakika İsrail savaş uçakları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İsrail savaş uçakları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İsrail savaş uçakları haber sayfamızda...

İsrail Savaş Uçakları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 809 israil savaş uçakları haberi bulunmuştur.
İsrail savaş uçakları Halep'i bombaladı, onlarca Suriye askeri öldü
İsrail savaş uçakları Halep'i bombaladı, onlarca Suriye askeri öldü Kuzey sınırındaki Lübnan'daki en ciddi askeri güç Hizbullah'la 8 Ekim tarihinden bu yana çatışan İsrail ordusu, bir diğer kuzey komşusu Suriye'de savaşın başından beri en kanlı saldırıya imza attı.
29.03.2024 Haberler
Gazze'de gazeteciler hedef alınmaya devam ediyor: Öldürülenlerin sayısı 133'e yükseldi
Gazze'de gazeteciler hedef alınmaya devam ediyor: Öldürülenlerin sayısı 133'e yükseldi İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucu hayatını kaybeden gazetecilerin sayısı 133’e yükseldi.
6.03.2024 Dünya
Akdeniz'de savaş hazırlığı! Görüntüyü yayınladılar
Akdeniz'de savaş hazırlığı! Görüntüyü yayınladılar Orta Doğu'da beş ülkeye yayılan çatışmaların Doğu Akdeniz'e sıçraması artık an meselesi, füze gemilerinin yanı sıra savaş uçaklarının yer aldığı gövde gösterisi doğrudan bir ülkeyi tehdit ediyor.
23.02.2024 Dünya
Gece yarısı saldırılarını sabah bombardımanı izledi
Gece yarısı saldırılarını sabah bombardımanı izledi Gazze Şeridi'ni aralıksız bombardımana tutan İsrail güçleri, bölgenin orta kesimi ve güneyinde yeni katliamlar yaptı.
6.01.2024 Haberler
İsrail karakolunun vurulduğu görüntü yayınlandı
İsrail karakolunun vurulduğu görüntü yayınlandı İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyindeki Kefr Kila bölgesine hava saldırısı düzenledi.Hizbullah ise, Kefr Kila'nın karşısında yer alan bir İsrail karakolunu vurduğu görüntüleri yayınladı. 430 askeri noktası adı verilen karakolun yanı sıra El Abdad bölgesi de omuzdan ateşlenen güdümlü füzelerle vuruldu.Lübnan medyası ayrıca, Hizbullah'ın İsrail tarafındaki Beyt Hilel'de bir askeri aracı kilometrelerce uzaktan güdümlü füzeyle vurduğu görüntüyü de yayınladı.
23.12.2023 Haberler
Gazze, çocuklar için mezarlığa dönüştü
Gazze, çocuklar için mezarlığa dönüştü Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, “Gazze’deki kabus insani bir krizden çok daha fazlasıdır” diyerek, Gazze’de yaşananların insanlık krizine dönüştüğüne dikkat çekti.
7.11.2023 Dünya
İsrail üniversite vurdu
İsrail üniversite vurdu İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'ndeki El Ezher Üniversitesi'ni Cumartesi sabahı bombaladı. Filistin Dışişleri Bakan Yardımcısı Emel Cedu, X platformunda üniversitenin vurulduğunu gösteren bir video paylaştı.Filistinli diplomat, video kaydına "UYARI: Bu bir nükleer test değildir. Bu İsrail'in Gazze'deki El Ezher Üniversitesi kampusünü bombalamasıdır" diye yazdı.
5.11.2023 Haberler
İsrail Gazze Şeridi’nde BM okulunu vurdu
İsrail Gazze Şeridi’nde BM okulunu vurdu İsrail akşam saatlerinde Şifa Hastanesi’nde ambulans konvoyuna düzenlediği saldırının ardından Gazze Şeridi’nde Birleşmiş Milletler’e bağlı bir okulu vurdu.
4.11.2023 Haberler
İsrail Gazze Şeridi’nde BM okulunu vurdu
İsrail Gazze Şeridi’nde BM okulunu vurdu İsrail akşam saatlerinde Şifa Hastanesi’nde ambulans konvoyuna düzenlediği saldırının ardından Gazze Şeridi’nde Birleşmiş Milletler’e bağlı bir okulu vurdu.
4.11.2023 Haberler
İsrail'den yeni katliam! Bu kez ambulansı vurdular
İsrail'den yeni katliam! Bu kez ambulansı vurdular İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail ordusu bu kez ambulans konvoyunu hedef aldı. Saldırı sonrası korkunç görüntüler geldi. Öte yandan İsrail savaş uçakları Şifa Hastanesi'nin bahçesinin ardından Endonezya Hastanesi'ni vurdu.
3.11.2023 Haberler
Son dakika: İsrail'den yeni katliam! Bu kez ambulansı vurdular
Son dakika: İsrail'den yeni katliam! Bu kez ambulansı vurdular İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail ordusu bu kez ambulans konvoyunu hedef aldı. Saldırı sonrası korkunç görüntüler geldi. Öte yandan İsrail savaş uçakları Şifa Hastanesi'nin bahçesinin ardından Endonezya Hastanesi'ni vurdu.
3.11.2023 Dünya
Muhabir ve sunucu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Birer birer ölüyoruz'
Muhabir ve sunucu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Birer birer ölüyoruz' Filistinli gazeteci ve 10 aile üyesi İsrail bombardımanında yaşamını yitirdi, muhabir arkadaşı ise canlı yayında üzerinde 'Press' yazan yelek ve kaskı çıkarıp feryat etti.
3.11.2023 Haberler
Muhabir ve sunucu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Birer birer ölüyoruz'
Muhabir ve sunucu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Birer birer ölüyoruz' Filistinli gazeteci ve 10 aile üyesi İsrail bombardımanında yaşamını yitirdi, muhabir arkadaşı ise canlı yayında üzerinde 'Press' yazan yelek ve kaskı çıkarıp feryat etti.
3.11.2023 Dünya
İsrail, Gazze Şeridi’nde 320 noktayı vurdu:
İsrail, Gazze Şeridi’nde 320 noktayı vurdu: İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği hava saldırıları 17’inci gününde devam ederken, İsrail ordusunun son 24 saatte 320 noktaya gerçekleştirdiği saldırılarda 400 kişi hayatını kaybetti.
23.10.2023 Haberler
Destici, 771 oyla yeniden genel başkan
Destici, 771 oyla yeniden genel başkan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin olağan kurultayında kullanılan oyların 771’ini alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.
22.10.2023 Gündem
Destici: Bu soykırımı durdurun
Destici: Bu soykırımı durdurun Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
22.10.2023 Gündem
Gazze'de son dakika! İsrail bu kez pazar yerini vurdu
Gazze'de son dakika! İsrail bu kez pazar yerini vurdu Refah sınır kapısından ilk kez yardım TIR'ları geçerken, bir yandan da İsrail savaş uçakları aralıksız bombardıman yaptı. İsrail bu kez Gazze'de bir pazar yerini vurdu.
22.10.2023 Dünya
Dezenfektan bitti, sirke kullanmaya başladılar
Dezenfektan bitti, sirke kullanmaya başladılar Gazze’de hastanelerde sağlık sisteminin çökmesi ile hastanelerde dezenfektan bulamayan doktorlar, bakteriyel enfeksiyonların temizliğinde sirke kullanmaya başladı.
21.10.2023 Gündem
Deprem değil İsrail vahşeti! Sabah 05.00'te arayıp vurdular
Deprem değil İsrail vahşeti! Sabah 05.00'te arayıp vurdular Gazze şehri yakınlarındaki Zehra kasabasında yaşayanların telefonları sabah gün ağarmadan çaldı, dışarıya koşmalarıyla birlikte füze yağmuru başladı.
20.10.2023 Dünya
İsrail, Han Yunus'ta hastanenin yakınını vurdu
İsrail, Han Yunus'ta hastanenin yakınını vurdu İsrail savaş uçakları, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta bulunan Nasır Hastanesi'nin yakınına hava saldırısı düzenledi. Filistinli yetkililer, Han Yunus'taki hastanenin yakınında yer alan bir evin İsrail jetleri tarafından vurulduğunu ve en az dört kişinin öldüğünü, çok sayıda insanın yaralandığını açıkladı. Kurbanlar arasında çocuklar da var.
19.10.2023 Haberler
Hamas ve İsrail'den Gazze'deki hastanenin vurulmasına ilişkin açıklama
Hamas ve İsrail'den Gazze'deki hastanenin vurulmasına ilişkin açıklama Gazze Şeridi’nde bulunan El Ahli Hastanesi vuruldu. Saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. İsrail ve Hamas'tan olaya ilişkin ilk açıklama geldi.
18.10.2023 Dünya
Hamas ve İsrail'den Gazze'deki hastanenin vurulmasına ilişkin açıklama
Hamas ve İsrail'den Gazze'deki hastanenin vurulmasına ilişkin açıklama Gazze Şeridi’nde bulunan Al Ahli Hastanesi vuruldu. Saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. İsrail ve Hamas'tan olaya ilişkin ilk açıklama geldi.
17.10.2023 Haberler
İsrail Gazze'de hastane vurdu! En az 500 can kaybı var
İsrail Gazze'de hastane vurdu! En az 500 can kaybı var İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Tel Aviv'den açık tehdit: İsrail, Lübnan'ı yok edecek
Tel Aviv'den açık tehdit: İsrail, Lübnan'ı yok edecek İsrail-Hamas arasındaki savaş devam ederken ülkenin kuzeyinde Hizbullah tehlikesi patlak verdi. İsrail tarafı ise olası bir ikinci cephenin açılması konusunda iddialı söylemlerde bulundu.
16.10.2023 Dünya
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş İsrail Gazze’nin kuzeyinin boşaltılması çağrısı yaparken, Hamas ise sivillere evlerinde kalmaları uyarısında bulundu. Arada kalan Gazzelilerin bir kısmı güneye kaçarken, İsrail sivil konvoyları vurdu. İsrail kaynaklı “Haaretz” gazetesi ise Hamas saldırısıyla ilgili dikkat çeken bir istihbarat bilgisini yazdı.
14.10.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Savaş Uçakları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.