Karayip

Karayip

Son dakika Karayip haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karayip gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karayip haber sayfamızda...

Karayip

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.160 karayip haberi bulunmuştur.
Gazze: Can kaybı 34 bini geride bıraktı
Gazze: Can kaybı 34 bini geride bıraktı İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 49’a, yaralı sayısı ise 76 bin 901’e yükseldi.
20.04.2024 Dünya
‘Karayip’ yatırımı vatandaş yapıyor
‘Karayip’ yatırımı vatandaş yapıyor Karayipler’de yatırım yoluyla vatandaşlık standartları yeniden belirlendi. Yeni anlaşma doğrultusunda minimum yatırım eşiği 100 bin dolardan 200 bin dolara çıkıyor. 
13.04.2024 Ekonomi
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi Curaçao Milli Futbol Takımı'nın Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'yi çalıştırdığı döneme de değindi. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Hull City’e antrenman sonunda McVitie’s’li baklava sürprizi
Hull City’e antrenman sonunda McVitie’s’li baklava sürprizi İngiliz ekibi Antalya'nın Serik ilçesinde kamp çalışmalarına devam ediyor. Taraftara açık antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
Hull City, hazırlık kampı için Antalya'da!
Hull City, hazırlık kampı için Antalya'da! İngiltere’nin köklü kulüplerinden Championship’te mücadele eden Hull City, “Tigers on Tour” hazırlık kampı için Antalya’ya geldi.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City Antalya'ya geliyor!
Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City Antalya'ya geliyor! İngiltere Championship ekibi Hull City, kamp için Antalya'yı seçti. İngiliz ekibi dostluk maçı da oynayacak.
11.03.2024 Futbol
Maduro’dan Türkiye’nin politikasına övgü
Maduro’dan Türkiye’nin politikasına övgü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret çerçevesinde gittiği Venezuela’da, Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi. Maduro görüşmede, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin meselesi karşısındaki duruşu bütün dünya için örnek teşkil etmektedir. Cesareti ve Filistin halkını savunması hayranlık verici” dedi.
25.02.2024 Dünya
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu Ebeveynlik tavsiyeleri üzerine popüler bir YouTube kanalını yöneten fenomen Ruby Franke'nin, geçtiğimiz sene iş arkadaşı Jodi Hildebrandt ile birlikte öz çocuklarını istismar ettiği ortaya çıkmıştı. Çoculara uyguladığı işkencenin ardından tutuklanan ikilinin davası, dün sonuçlandı. 60 yıla kadar hapis cezası alan Franke ile Hildebrandt, mahkemede gözyaşları içinde açıklama yaptı.
21.02.2024 Cadde
'Karayip Korsanları' oyuncusu Kevin McNally tutuklandı!
'Karayip Korsanları' oyuncusu Kevin McNally tutuklandı! Oyunculuk kariyerine 1976 yılında başlayan, 'Pirates of the Caribbean' (Karayip Korsanları) serisindeki 'Joshamee Gibbs' rolüyle tanınan Kevin McNally, hayatında çalkantılı bir dönem geçiriyor. Aile içi şiddet iddiasıyla tutuklanan 67 yaşındaki İngiliz aktör, kefaletle serbest bırakıldı.
20.02.2024 Cadde
El değmemiş plaja yazık
El değmemiş plaja yazık Karayipler’de ada ülkesi Trinidad ve Tobago’da alabora olan bir gemiden sızan petrol, el değmemiş plajları mahvetti.
12.02.2024 Dünya
Haiti'de hükümet karşıtı protestolarda kan aktı: En az altı ölü
Haiti'de hükümet karşıtı protestolarda kan aktı: En az altı ölü Haiti'de Başbakan Ariel Henry'nin istifası talebiyle gerçekleştirilen protestolarda en az altı kişi vurularak hayatını kaybetti.
8.02.2024 Dünya
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para'
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para' İngiliz aktör Tom Hollander (56), 'Spider Man' (Örümcek Adam) yıldızı Tom Holland (27) ile sık sık karıştırıldığını ve bir keresinde 29 yaşındaki meslektaşının yüklü miktardaki maaş bordrosunun yanlışlıkla kendisine gönderildiğini açıkladı. Hollander'ın "Muazzam bir paraydı" sözleri dikkat çekti.
25.01.2024 Cadde
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti Karayipler'de geçtiğimiz perşembe günü okyanusa düşen küçük uçakta iki kızıyla birlikte hayatını kaybeden kişinin, ünlü bir oyuncu olduğu açıklandı. Gerçek adı Christian Klepser olan Christian Oliver (51), George Clooney ve Tom Cruise gibi Hollywood yıldızlarının da rol aldığı filmlerde kamera karşısına geçmişti.
6.01.2024 Cadde
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması Dünya üzerinde yaşayan insan sayısı anlamına gelen dünya nüfusu her geçen gün artış gösteriyor. Bu artışlar yıldan yıla ölüm, doğum ve göçlere göre farklılık gösterebiliyor. Dünya üzerinde bu artış bazı ülkelerde daha fazla artış gösteriyor. Ülkelere göre dünya nüfus sıralamasında Çin başı çekerken ikinci sırada Hindistan ve üçüncü sırada Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yer alıyor. Kadın ve erkek doğum, ölüm oranları da ülke içerisinde farklılıklar gösteriyor. Dünyada kaç insan var? Ülkelere göre güncel dünya nüfus sıralaması ve tablosu ile ilgili detaylı bilgilere “Dünya Nüfusu 2024” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Dünya
Nikaragua Hakkında Bilgiler; Nikaragua Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Nikaragua Hakkında Bilgiler; Nikaragua Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Nikaragua ya da resmi ismi ile Nikaragua Cumhuriyeti, günümüzde yaklaşık olarak 129.495 km²'lik yüzölçümü ile Orta Amerika'nın hemen hemen en büyük ülkesidir. İşte, Nikaragua hakkında merak edilen tüm detaylar.
3.01.2024 Tatil
Grenada Hakkında Bilgiler; Grenada Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Grenada Hakkında Bilgiler; Grenada Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Grenada ada ülkesi hakkında bilgi öğrenmek için toparlanan bilgiler ışığında Grenada'nın geçmişten bu yana olan tarihçesi, başkenti, güncel nüfus ortalaması, kullandıkları para birimi, saat farkı, ülkenin ekonomik düzeyi, eğitim imkanları üretim ve de hizmet gelişimleri, son olarak da ulaşım alt yapısı hakkında elde edilen bilgileri sizler için hazırladık.
3.01.2024 Tatil
Belize Hakkında Bilgiler; Belize Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Belize Hakkında Bilgiler; Belize Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 1973 yılına kadar İngiliz Honduras'ı olarak bilinen Belize, Orta Amerika ülkesidir. Bayrağında insan resmi bulunan tek ülke konumundaki Belize 1981 yılından bağımsızlığını kazanmıştır. Belize nerededir, nüfusu ne kadar, başkenti neresidir, resmi dili ne, bayrağının anlamı nedir sorularına yanıtları derledik.
3.01.2024 Tatil
Saint Lucia Hakkında Bilgiler; Saint Lucia Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Saint Lucia Hakkında Bilgiler; Saint Lucia Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Saint Lucia 43 km uzunluğunda ve en çok 23 km genişliğe sahip bir ada eyaletidir. Küçük Antiller’deki Windward grubunun ikinci en büyük eyaletidir ve Martinik’in 39 km güneyiyle Saint Vincent’ın yaklaşık 34 km kuzey doğusunda yer almaktadır. İşte, Saint Lucia hakkında tüm merak edilenler.
3.01.2024 Dünya
Venezuela Hakkında Bilgiler; Venezuela Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Venezuela Hakkında Bilgiler; Venezuela Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Güney Amerika ülkesi olan Venezuela, İspanyol kolonilerinin yerleşmiş olduğu ilk yerlerden birisidir. Halk kolonilere karşı uzun zaman bağımsızlık savaşına girişmiş, ancak 1522 ile 1821 yıllarında İspanyol yönetimine girmiştir. Venezuela'nın bayrağı nasıldır, anlamı nedir, ülkenin nüfusu ne kadar, hangi ülkelerle komşudur, başkenti neresidir, resmi dili hangisi gibi soruların yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Gündem
Saint Kitts Ve Nevis Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Saint Kitts Ve Nevis Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Saint Kitts ve Nevis, Karayipler’de bulunan küçük bir ada devletidir. Rüzgaraltı Adalarında bulunan iki adadan oluşan federal bir ülkedir. Yüzölçümü ve nüfusu bakımından en küçük bağımsız devletlerden biridir. Saint Kitts ve Nevis hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik.
3.01.2024 Dünya
Kolombiya Hakkında Bilgiler; Kolombiya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kolombiya Hakkında Bilgiler; Kolombiya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kolombiya, bir Güney Amerika ülkesidir. Ülkede müzik ve dans bir tutku olarak öne çıkıyor. Ülke, salsanın başkenti olarak kabul ediliyor. Kolombiya, aynı zamanda dünyada en büyük ikinci kahve üreticisidir. Kolombiya hakkında daha detaylı bilgiyi sizler için derledik.
3.01.2024 Dünya
Surinam Hakkında Bilgiler; Surinam Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Surinam Hakkında Bilgiler; Surinam Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Surinam –resmi adıyla Surinam Cumhuriyeti- Güney Amerika’da bulunan bağımsız bir devlettir. Yüzölçümü bakımından kıtanın en küçük ülkesidir. Bir ada ülkesi olmamasına rağmen Karayip Cemiyeti (CARİCOM) üyesidir. Surinam hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Dünya
Dominik Cumhuriyeti Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Dominik Cumhuriyeti Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Hispanyola adası içerisinde yer alan Dominik Cumhuriyet, doğal yapısıyla dikkat çeken yerlerden biridir. Kristof Kolomb'un dünya keşfi yaparken ayak bastığı ilk yer olan ülkenin halkı büyük kısmı melezdir. Dominik Cumhuriyeti nüfusu ne kadar, coğrafi olarak nerededir, başkenti neresi, konuşulan diller neler, para birimi nedir sorularının yanıtlarını sizler için derledik.
2.01.2024 Dünya
Kostarika Hakkında Bilgiler; Kostarika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kostarika Hakkında Bilgiler; Kostarika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kosta Rika günümüzde sıklıkla ziyaret etmek istenilen bir Orta Amerika ülkesi olmaktadır. Bu bakımdan Kosta Rika ülkesi nerededir? Kosta Rika ülkesinin şehirleri, başkenti gibi konular hakkında detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
2.01.2024 Dünya
Memleketine heykeli dikildi
Memleketine heykeli dikildi Ünlü şarkıcı Shakira’nın 6,5 metre uzunluğundaki bronz heykeli memleketi Kolombiya’nın Barranquilla bölgesine dikildi.
29.12.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Karayip ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.