Kardeş Türküler

Kardeş Türküler

Son dakika Kardeş Türküler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kardeş Türküler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kardeş Türküler haber sayfamızda...

Kardeş Türküler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 420 kardeş türküler haberi bulunmuştur.
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri Düğünlerde romantik şarkılar kadar hareketli şarkı seçimleri de oldukça önemlidir. Düğününüze gelen misafirlerinizin kendini tutamayıp piste koşmasını istiyorsanız listemizi incelemelisiniz. En güzel düğün halay şarkılarını sizler için derledik.
2.01.2024 İlişkiler
Sanat ve edebiyat şöleni
Sanat ve edebiyat şöleni Bayraklı Belediyesi’nin bu yıl ikinci kez düzenleyeceği Uluslararası Homeros Edebiyat/Sanat Festivali, yerli ve yabancı sanatçıları İzmirli sanatseverlerle buluşturacak
16.09.2023 Ege
Cumartesi Harbiye’de
Cumartesi Harbiye’de Kardeş Türküler, cumartesi akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.
18.10.2022 Cadde
Bu konseri kaçırmayın!
Bu konseri kaçırmayın! İkilem, 12 Ekim Çarşamba akşamı Blind sahnesinde! Serhat Karan ve Uğur Ateş isimli iki arkadaşın kurduğu müzik grubu; “Bir Sebebi Var”, “Kaybolurum Gülüşünde” gibi başarılı parçalara imza attı...
25.09.2022 Kültür Sanat
Güzelbahçe’de iki konser birden
Güzelbahçe’de iki konser birden Güzelbahçe Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, 1 Eylül’de Kardeş Türküler, 11 Eylül’de Gripin konserleriyle kutluyor. Güzelbahçe Genco Erkal Açık Hava Tiyatrosu’ndaki ücretsiz konserler saat 20.30’da başlayacak. 
26.08.2022 Ege
Harbiye'de türkü şöleni! Kenan Doğulu'dan ustaya saygı
Harbiye'de türkü şöleni! Kenan Doğulu'dan ustaya saygı 'Sazımızla Sözümüzle' konseri müzikseverlerle buluştu. Musa Eroğlu, Fuat Saka, Güler Duman ve Yediveren Orkestrası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Turan, maNga grubunun solisti Ferman Akgül, Kardeş Türküler grubunun solisti Feryal Öney, Mr. Jade ve Kenan Doğulu da konuk sanatçı olarak sevilen eserleri okudu.
19.07.2022 Cadde
‘Sektörün iyi olması için mücadele ettim’
‘Sektörün iyi olması için mücadele ettim’ 90’lı yıllarda İstanbul’da yaz gecelerinde Rumeli Hisarı’nın tarihi atmosferinde, yıldızların altında konser izlemek unutulmaz hatıralar bıraktı. 90’lı yıllarda İstanbul’da yaz gecelerinde Rumeli Hisarı’nın tarihi atmosferinde, yıldızların altında konser izlemek unutulmaz hatıralar bıraktı
5.06.2022 Gündem
Dünya Kadınlar Festivali İstanbul'un program detayları belli oldu
Dünya Kadınlar Festivali İstanbul'un program detayları belli oldu Bu yıl WOW – Dünya Kadınlar Vakfı ve British Council ortaklığında ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) desteği ile 19-20 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul’un program detayları belli oldu.
17.03.2022 Kültür Sanat
Mehmet Erdem kimdir, nereli? Mehmet Erdem kaç yaşında? İşte şarkıları
Mehmet Erdem kimdir, nereli? Mehmet Erdem kaç yaşında? İşte şarkıları Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konukları belli oldu. Bugün müzik şölenine eşlik edecek isimlerden biri de Mehmet Erdem. Peki Mehmet Erdem kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Erdem şarkıları...
18.12.2021 Cadde
Halikarnas Balıkçısı en sevdiği yerde
Halikarnas Balıkçısı en sevdiği yerde Türk edebiyatı ve sanatının en özel isimlerinde biridir Cevat Şakir Kabaağaçlı...
13.10.2021 Kültür Sanat
Meydan konserlerinde buluşma
Meydan konserlerinde buluşma Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği “Revival Konserleri” başladı. 5 Eylül’e kadar sürecek konser serisi Sanatçılar Parkı ve İstanbul’un en uğrak noktalarından Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek.
29.08.2021 Kültür Sanat
Beşiktaş'ta Revival Konserleri başlıyor
Beşiktaş'ta Revival Konserleri başlıyor Beşiktaş Belediyesi, Getir ana sponsorluğunda ve +1 katkılarıyla ülkemizin önde gelen müzisyenlerini Revival Konserleri” ile bir araya getiriyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 28 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek olan konserlere tüm halkımızı davet etti.
26.08.2021 Kültür Sanat
Feryal Öney ile bahar karşılaması
Feryal Öney ile bahar karşılaması Pandemi nedeniyle seyircisiz olarak kaydedilen ve 17 Nisan’da İş Sanat’ın Youtube kanalından yayınlanmaya başlayacak bir konser veren halk müziğinin sevilen sesi Feryal Öney, repertuvarını ve pandemi dönemini anlattı...
14.04.2021 Kültür Sanat
Mehmet Erdem kimdir? Şarkıcı Mehmet Erdem hayatı...
Mehmet Erdem kimdir? Şarkıcı Mehmet Erdem hayatı... Sarkıcı Mehmet Erdem, dönemin önde gelen müzisyenlerindendir. Ailesi nedeniyle çok erken yaşlarda müzik ile tanıştı. Üniversite yıllarında ise sahne almaya başladı. Peki, Mehmet Erdem kaç yaşında, aslen nereli?
12.04.2021 Cadde
Kadınlar festivalde buluştu
Kadınlar festivalde buluştu İstanbul’da British Council ve Sabancı Vakfı iş birliğiyle düzenlenen WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul ’da Türkiye ve Birleşik Krallık’tan sanatçılar konser ve performanslarıyla kadın haklarına dikkat çekti.
10.03.2021 Gündem
Dünya Kadınlar Festivali İstanbul sona erdi
Dünya Kadınlar Festivali İstanbul sona erdi British Council ve Sabancı Vakfı iş birliği ile gerçekleşen WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul sona erdi. 5-6-7 Mart tarihlerinde dijital olarak düzenlenen festival 100 bini aşkın izlenmeye ulaştı.
8.03.2021 Vitrin
Caz festivali başlıyor
Caz festivali başlıyor İstanbul Caz Festivali’nin konserleri, 3 Ekim’den itibaren festivalin çevrimiçi platformunda erişime açılacak.
1.10.2020 Kültür Sanat
27. İstanbul Caz Festivali Çevrimiçi Konserleri başlıyor
27. İstanbul Caz Festivali Çevrimiçi Konserleri başlıyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 23 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali’nin konserleri, 3 Ekim’den itibaren festivalin çevrimiçi platformunda erişime açılacak. İstanbul’un en sevilen açık hava mekânlarında gerçekleşen konserlerin kayıtları, çevrimiçi platform üzerinden Türkiye’nin yanı sıra bütün dünyadan müzikseverler tarafından da 3 Ekim - 3 Kasım tarihlerinde izlenebilecek.
29.09.2020 Kültür Sanat
"Esas nokta bizi bir araya getirecek evrenselliği yakalamak"
"Esas nokta bizi bir araya getirecek evrenselliği yakalamak" Elina Duni, son dönemde Balkanların dünyaya hediye ettiği en önemli seslerden biri. İlk albümünü yayımladığı 2007 yılından bu yana Arnavutluk, Kosova, Makedonya, Karadağ ve İtalya'nın güneyindeki Arnavut halk ezgilerini modern caz sesiyle birleştiren Elina Duni uzun sayılabilecek bir aranın ardından yeniden İstanbul'daydı. 27. İstanbul Caz Festivali kapsamında Kardeş Türküler konserine konuk olan Elina Duni ile performansının öncesinde bir araya gelme fırsatım oldu. Anneannemin küçüklüğümde bana söylediği Arnavut halk ezgilerini yıllarca Elina Duni'den dinledikten sonra nihayet bir röportaj fırsatı da bulmuş olduk. Son dönemde ağırlıklı olarak kendi yaptığı İngilizce ve Fransızca bestelerle kariyerine devam eden Elina Duni ile bu yolculuğu ve daha pek çok şey üzerine konuştuk. Son olarak konser kaydını İKSV sitesinde de izleyebileceğinizi hatırlatmış olalım.
15.10.2020 Kültür Sanat
Caz hem açık havada  hem dijital ortamda
Caz hem açık havada hem dijital ortamda Bu yıl Kovit-19 salgını nedeniyle ertelenen İstanbul Caz Festivali, 2-14 Eylül arasında açık hava mekânlarda, 4 Eylül-16 Ekim arasında ise çevrimiçi platformda izleyicisiyle buluşacak. Konserler iki gün arayla çevrimiçi platform üzerinden bilet satın alınarak izlenebilecek.
12.08.2020 Kültür Sanat
27. İstanbul Caz Festivali yeni programıyla Eylül'de
27. İstanbul Caz Festivali yeni programıyla Eylül'de İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 23 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, bu yıla özel olarak müzikseverlerle Eylül ayında buluşacak. 27. İstanbul Caz Festivali, 2-14 Eylül arasında Türkiye’den yıldız isimlerden yeni keşiflere birçok sanatçıyı hem İstanbul’un en sevilen açık hava mekânlarında hem de çevrimiçi platformunda ağırlayacak.
11.08.2020 Kültür Sanat
İş Sanat’tan Bayram Konserleri
İş Sanat’tan Bayram Konserleri Birbirinden özel etkinlikler Ramazan Bayramı’nda İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarında sizlerle olacak. Yerli ve yabancı birçok sanatçının evlerinden kaydettikleri konserleriyle pandemi süresi boyunca sanatseverlerin evlerine konuk olan İş Sanat bayramda da yıldız isimleri sosyal medya hesaplarında takipçileriyle buluşturacak.
22.05.2020 Kültür Sanat
27. İstanbul Caz Festivali programı açıklandı
27. İstanbul Caz Festivali programı açıklandı İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 23 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, bir kez daha güncel müziğin en iyi ve en yeni örnekleriyle müzikseverlerle buluşacak. 27. İstanbul Caz Festivali, 27 Haziran-14 Temmuz arasında yıldız isimlerden yeni keşiflere sayıları 250’yi aşan yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 25 mekânında ağırlayacak.
4.03.2020 Kültür Sanat
Türkiye genelinde Jolly Joker programları
Türkiye genelinde Jolly Joker programları Jolly Joker, Kasım ayında da müziğin ritmine ve coşkusuna ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Bu ayda sahnesinde birçok sanatçıyı ağırlayacak.
15.11.2019 Kültür Sanat
Kardeş Türküler: Hepimizin farklı bir hikâyesi var
Kardeş Türküler: Hepimizin farklı bir hikâyesi var Müzikte 25. yılını kutlayan Kardeş Türküler 7 Kasım akşamı Babylon'da sanatseverlerle buluşacak. Anadolu coğrafyasında yaşayan farklı kültürlerin ezgilerine ses veren grup konser öncesi sorularımızı yanıtladı.
4.05.2021 Müzik

Benzer Haber Etiketleri

Kardeş Türküler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.