Karın Germe Ameliyatı

Karın Germe Ameliyatı

Son dakika Karın germe ameliyatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karın germe ameliyatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karın germe ameliyatı haber sayfamızda...

Karın Germe Ameliyatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 karın germe ameliyatı haberi bulunmuştur.
'Karın estetiği ve yağ aldırma bir zayıflama yöntemi değil'
'Karın estetiği ve yağ aldırma bir zayıflama yöntemi değil' Karın germe ve yağ alma operasyonlarının arasındaki farklardan bahseden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökay Baykara, “Karın estetiği ameliyatı, fazla yağ ve derinin alındığı, kas duvarının güçlendirildiği karın bölgesinin tamamen yeniden şekillendirildiği bir operasyondur. Liposuction ise vücudun farklı bölgelerinde lokalize yağ birikimlerini gidermeye odaklanan bir işlemdir. Bu iki işlem de kesinlikle kilo verme yöntemi değil, vücut şekillendirme yöntemi” dedi.
28.08.2022 Genel Sağlık
Vücut şekillendirmenin en popüler 6 yolu
Vücut şekillendirmenin en popüler 6 yolu Bilim ve teknolojide yaşanan gelişmeler tıbbın her alanına olduğu gibi estetik cerrahiye de yön veriyor. Daha güzel, daha estetik, daha göz alıcı ve daha dikkat çekici bir vücuda sahip olmak eskiye göre çok daha kolay. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete kadınların en çok tercih ettiği 6 vücut şekillendirme uygulamasını anlattı.
1.02.2022 Estetik
Karın germe ameliyatında merak edilenler
Karın germe ameliyatında merak edilenler Karın germe ameliyatı ile fazla derilerin alınarak gergin bir karına sahip olmak mümkün. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara karın germe ameliyatı hakkında bilgi verdi.
27.12.2021 Sağlık
'Benim durumum başkalarına ders olsun'
'Benim durumum başkalarına ders olsun' Denizli'de, temizlik görevlisi olarak çalıştığı hastanede, karın germe estetik ameliyatı olan Ayşe Kabaklı (36), kasığına hatalı atıldığını ileri sürdüğü dikişin damarına baskı yapıp pıhtı oluşturmasıyla belden aşağısını sağlıklı kullanamadığını öne sürüp doktoru hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili idari inceleme başlatıldığını söyleyen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Yüksel, ameliyatından 45 gün sonra şikayeti ortaya çıkan Kabaklı'nın, uzmanların kontrolünde olduğunu söyledi.
12.07.2021 Haberler
Anne adaylarının estetik ile ilgili en çok sorduğu 9 soru
Anne adaylarının estetik ile ilgili en çok sorduğu 9 soru Gelecekte anne olmayı planlayan kadınların estetik uygulamalarla ilgili merak ettiği birçok soru bulunmaktadır. Bu sorular daha çok karın germe ve meme büyütme-küçültme uygulamaları üzerinde yoğunlaşmaktadır. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Atilla Adnan Eyüboğlu, estetik uygulamaların gebelik sürecine ve emzirmeye olan etkileri hakkında bilgi verdi.
17.06.2021 Kadın Sağlığı
Karın Germe yöntemi nedir?
Karın Germe yöntemi nedir? Karın derisi gevşek, karın kasları zarar görmüş veya alt karın bölgesinde aşırı yağ bulunan kadın ve erkekler, karınlarının görünümünü iyileştirmek için karın germe “abdominoplasti” yaptırmayı tercih ederler. Gevşek, sarkık bir karnın olağan nedenleri hamilelik ve/veya aşırı kilo alınmasıdır. Dr Leyla Arvas’a karın germe yöntemini sorduk; Karın germe çok yaygın uygulanan bir ameliyattır ve sık yapılan estetik işlemler listesinde ikinci sırada yer almaktadır.
16.06.2021 Advertorial
Hamilelik sonrası karın germe estetiği ile ilgili merak edilenler
Hamilelik sonrası karın germe estetiği ile ilgili merak edilenler Son yıllarda hem kadınlar hem de erkekler arasında oldukça popüler hale gelen karın germe estetiği ile ilgili merak edilenleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahı Uzmanı Op. Dr. Okan Morkoç anlattı.
6.04.2021 Estetik
Karın Germe Ameliyatı Nedir, Nasıl Yapılır? Karın Germe Ameliyatı Sonrasında Nelere Dikkat Edilmeli?
Karın Germe Ameliyatı Nedir, Nasıl Yapılır? Karın Germe Ameliyatı Sonrasında Nelere Dikkat Edilmeli? Karın germe ameliyatı nedir, nasıl yapılır? Karın germe ameliyatı sonrasında nelere dikkat edilmeli? Karın germe ameliyatının riskleri var mıdır? Ameliyat sonrasında nelere dikkat etmek gerekir? Tüm detayları ile karın germe ameliyatı hakkındaki bilgileri derledik.
26.02.2021 Sağlık
Estetikten çok zorunluluk haline gelen ameliyatlar neler?
Estetikten çok zorunluluk haline gelen ameliyatlar neler? Estetik denince aklımıza en önce güzellik gelir. Estetik ameliyatların sadece güzelleşmek için yapıldığı düşünülür. Oysa estetik cerrahi pek çok sağlık problemine cerrahi çözümler sunmaktadır. Doğuştan veya sonradan olan bazı rahatsızlıkların estetik ve fonksiyonel tedavisi estetik cerrahi branşı tarafından yapılmaktadır. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara konu ile ilgili bilgi verdi. 
4.02.2021 Estetik
Doğum sonrası ‘Anne estetiği’
Doğum sonrası ‘Anne estetiği’ Doğumdan sonra kadınların deforme olan vücut formları “Anne Estetiği” ile eski haline dönüyor...
4.01.2021 Ege
Estetik mağduru genç kadının hayatı geçirdiği 6 ameliyatla kabusa döndü
Estetik mağduru genç kadının hayatı geçirdiği 6 ameliyatla kabusa döndü İstanbul'da Kübra Boyraz isimli genç kadının güzellik merkezinde yaptırdığı dolgu sonrası hayatını kaybetmesi, estetik operasyonları nedeniyle yaşanan ağır mağduriyetleri de gündeme getirdi. Estetik mağdurlardan biri olan 36 yaşındaki C.K., 30 kilo verdikten sonra vücudunu daha estetik hale getirmek isterken tam anlamıyla kabus yaşadı. 1.5 yılda 6 ameliyat geçiren "Ameliyat sonrası ne oturmak, ne yatmak mümkün" diyen genç kadın, sağ göğsünün göbeğine değecek kadar aşağı düştüğünü, bacak germe ameliyatında cinsel organının bir kısmının bacağına yapışık hale geldiğini, kalçasının pantolon giyemeyecek kadar orantısız şekle dönüştüğünü söyledi.
12.10.2020 Gündem
Deforme olmuş karnı tedavi etme yöntemleri
Deforme olmuş karnı tedavi etme yöntemleri Özellikle doğumlar, bazen de kilo alıp verme sonucu karın derisinde deformasyon meydana gelir. Görsel olarak kişiyi rahatsız ettiği kadar, deri fazlalığının günlük hareket ve spor işlevlerini kısıtlaması yüzünden tedavisi gerekir. Bu sorunun tedavisi karın germe ameliyatı yani abdominoplastidir. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara karın germe ameliyatı hakkında bilgi verdi.
11.09.2020 Estetik
Karın germede  kişiye özel tedavi
Karın germede kişiye özel tedavi Yoğun kilo verme, hamilelik ve doğum sonrası sarkmalara bağlı olarak oluşan bozulmalarda, karın duvarının şekillendirilmesi ve yağlanmanın giderilmesi için yapılan germe ameliyatı hakkında bilgi veren Özel İzmir Gazi Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Öksüz, bir çeşit estetik cerrahi operasyonu uyguladıklarını belirtti.
23.02.2020 Ege
En popüler genital estetik türleri
En popüler genital estetik türleri Kadın genital bölgesine yönelik işlemler son yıllarda hızla arttı. Pek çok kadın artık genital bölgesinin de güzel olmasını arzu ediyor. Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara en popüler genital estetik türleri hakkında bilgi verdi.
14.06.2019 Estetik
Karın germe ameliyatı hakkında bilinmeyenler
Karın germe ameliyatı hakkında bilinmeyenler Karın derisinde oluşan sarkmaların düzeltilmesi ve daha estetik bir görünüm alması için karın germe operasyonu yapıldığını biliyoruz. Yaza girdiğimiz bu günlerde, tatil planları yaparken bizi endişelendiren bu sorunun çözümü için yapılması gerekenleri sorduğumuz estetik cerrah Op. Dr. Defne Erkara karın germe ameliyatı hakkında bilgi verdi.
1.06.2019 Estetik
Hangi genital soruna hangi tür genital estetik uygulanır?
Hangi genital soruna hangi tür genital estetik uygulanır? Op. Dr. Defne Erkara kadınlarda genital estetik sorunlar ve çözümleri hakkında bilgi verdi.
27.07.2017 Estetik
Karın Germe Ameliyatı Ağrılı Mıdır?
Karın Germe Ameliyatı Ağrılı Mıdır? Karın germe operasyonu ağrılı bir operasyon mudur? Karın germe ameliyatında hangi sistemler kullanılıyor? Karın germe ameliyatı sonrasında hasta çok fazla ağrı çeker mi?
10.01.2017 Güzellik
Karın Germe Ameliyatı Ne Zaman Yapılır?
Karın Germe Ameliyatı Ne Zaman Yapılır? Karın germe ameliyatı hangi durumlarda yapılıyor? Karın germe ameliyatı sonrasında hamile kalınabilir mi? Gebelik sonrası karın germe ameliyatı. Op. Dr. Tunç Tiryaki karın germe ameliyatı konusunda merak edilen soruları cevapladı.
10.01.2017 Güzellik
Karın germe ameliyatı nasıl yapılır?
Karın germe ameliyatı nasıl yapılır? Op. Dr. Baran Kul "Karın Germe" hakkında bilgi verdi. Özellikle bayanlarda meydana gelen orta ve alt karın bölgesindeki yağ dokusuyla birlikte fazla derinin de alınarak, karın duvarı kaslarının sıkılaşmasını sağlayan estetik bir yöntem olan karın germe ameliyatları, son yıllarda giderek yaygınlaşmaktadır. Karın bölgesinde sarkma sorunu genellikle hamilelik, hızlı ve aşırı şekilde kilo alıp verme sonucunda oluşarak deri ve kaslardaki deformasyona bağlı olarak gelişmektedir...
27.12.2016 Sağlık
Karın germe estetiği nasıl yapılır?
Karın germe estetiği nasıl yapılır? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu : "Hamilelik sonrası dönemde yaşanan kilo durumu veya karın bölgesinde meydana gelen yağlanmaya karın germe ameliyatı ile kalıcı sonuç alındığını " anlattı.
24.10.2016 Estetik
Meme kanserinde kadınlara yeni umut!
Meme kanserinde kadınlara yeni umut! Şimdilerde her 8 kadından birinin yakalandığı meme kanseri için bulunan yeni tedaviler kadınlara umut oluyor. Kadınların kendi dokusundan yapılan doğal memeler de bunlardan biri.
13.10.2016 Kadın Sağlığı
Göğüs ve karın sarkmasına çözüm
Göğüs ve karın sarkmasına çözüm Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Aylin Bilgin Karabulut, fazla miktarlarda kilo alıp verme ve hamileliğin, en fazla meme ve karın bölgesinde deformasyona neden olduğunu söyledi ve çözümü açıkladı.
13.04.2016 Estetik
Karın düzleştirme estetiği nasıl yapılır, etkili midir?
Karın düzleştirme estetiği nasıl yapılır, etkili midir? Yaz aylarını dümdüz bir karınla karşılamak isteyenler için Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Dağdelen, karın düzleştirme estetiğini anlatıyor.
21.03.2016 Estetik
Göbek deliği estetiği nedir, nasıl yapılır?
Göbek deliği estetiği nedir, nasıl yapılır? Göbek deliğinin şeklini beğenmeyen kadınların sayısı hiç de az değil. Göbek deliğinin karın güzelliğini belirleyen en önemli unsurlardan olduğu da bir gerçek… Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Fatih Dağdelen, göbek estetiğini anlatıyor.
17.03.2016 Estetik
Sıkı bir cilt için gerekli sırlar!
Sıkı bir cilt için gerekli sırlar! Halk arasında “kilo verdirme ameliyatı” gibi adlandırılsa da aslında gerçek anlamda böyle olmadığını söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Cihandide, liposuction tedavisinin vücuda şekil verme ve bir kontür düzeltme ameliyatı olduğunu ifade ediyor.
28.12.2015 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Karın Germe Ameliyatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.