Kibar Feyzo

Kibar Feyzo

Son dakika Kibar Feyzo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kibar Feyzo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kibar Feyzo haber sayfamızda...

Kibar Feyzo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 109 kibar feyzo haberi bulunmuştur.
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Kibar Feyzo filmi, 1978 yapımı yerli komedi türündeki yapımdır. Televizyon izleyicileri karşısına çıkan Kibar Feyzo'nun çekimleri ise Hatay'da yapıldı. İşte, Kibar Feyzo oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
Cevdet Arıkan son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'dan kalan son üyelerden biriydi'
Cevdet Arıkan son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'dan kalan son üyelerden biriydi' 1976 yapımı 'Tosun Paşa' filminde canlandırdığı Seferoğulları'ndan Suphi karakteriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Arıkan, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.
20.12.2023 Magazin
Cevdet Arıkan son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'dan kalan son üyelerden biriydi'
Cevdet Arıkan son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'dan kalan son üyelerden biriydi' 1976 yapımı 'Tosun Paşa' filminde canlandırdığı Seferoğulları'ndan Suphi karakteriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Arıkan, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.
20.12.2023 Cadde
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti 120’nin üzerinde filmde rol alan ve Tosun Paşa’da ‘Suphi’ karakterine can veren oyuncu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun oğlu Cem Arıkan, Instagram hesabından duyurdu.
20.12.2023 Cadde
Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar, barista kursundan mezun oldu
Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar, barista kursundan mezun oldu Siyah-beyazlı takımın unutulmaz golcüsü İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda barista eğitimi aldı.
3.09.2023 Beşiktaş
Şener Şen: Uzun yıllardır bekliyorum
Şener Şen: Uzun yıllardır bekliyorum De­mirkent Ödülleri, bu yıl 4’üncü kez sahiplerini buldu. Levent İş Sanat’ta önceki akşam gerçekleştirilen ödül törenine usta sanatçı Şener Şen ve oyuncu Evrim Alasya da katıldı.
25.05.2023 Cadde
Kemal Sunal'ın bilinmeyenleri
Kemal Sunal'ın bilinmeyenleri Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ı tüm yönleriyle anlatan 'Kemal Sunal Film Kostümleri ve Film Afişleri' sergisi, Müze Gazhane'de açıldı. Sergi açılışına usta oyuncunun oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal ve eşi Gül Sunal ile sanatseverler katıldı.
10.04.2023 Cadde
Kibar Feyzo’nun çekildiği tarihi konak da hasar aldı
Kibar Feyzo’nun çekildiği tarihi konak da hasar aldı Kahramanmaraş merkezli depremlerde Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden Kibar Feyzo, Ezo Gelin, Kaçak, Asi gibi birçok film ve dizinin çekildiği Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Kavalcık (Harran) Mahallesi’ndeki tarihi konağın bazı duvarları yıkıldı ve çatısı hasar gördü. Cam kenarlarında ve havuzun yanında ise dökülmeler olduğu görüldü.
25.02.2023 Gündem
Rüştü Köknar Tezay hayatını kaybetti
Rüştü Köknar Tezay hayatını kaybetti Dizi sektörünün tanınmış isimlerinden Rüştü Köknar Tezay, 55 yaşında yaşama veda etti. Ünlü isimler, bir süredir kanserle mücadele ettiği bilinen Tezay'ın vefatının ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla arkadaşlarını andı. Tezay'ın cenaze namazı, Fenerbahçe Camii'nde kılındı. Birçok ünlü isim Tezay’ın son yolculuğuna uğurlamak için Fenerbahçe Camii’ne koştu.
25.02.2023 Cadde
'Kibar Feyzo'nun çekildiği Reyhanlı'daki tarihi konak hasar aldı!
'Kibar Feyzo'nun çekildiği Reyhanlı'daki tarihi konak hasar aldı! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde; 'Kibar Feyzo', 'Ezo Gelin', 'Kaçak', 'Asi' gibi birçok unutulmaz film ve dizinin çekildiği, 'Maho Ağa'nın evi olarak üne kavuşan Reyhanlı’nın Kavalcık (Harran) Mahallesi’ndeki tarihi Fatih Aliye Müderris Konağı'nın bazı duvarları yıkıldı ve çatısı hasar gördü.
24.02.2023 Haberler
'Kibar Feyzo'nun çekildiği Reyhanlı'daki tarihi konak hasar aldı!
'Kibar Feyzo'nun çekildiği Reyhanlı'daki tarihi konak hasar aldı! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde; 'Kibar Feyzo', 'Ezo Gelin', 'Kaçak', 'Asi' gibi birçok unutulmaz film ve dizinin çekildiği, 'Maho Ağa'nın evi olarak üne kavuşan Reyhanlı’nın Kavalcık (Harran) Mahallesi’ndeki tarihi Fatih Aliye Müderris Konağı'nın bazı duvarları yıkıldı ve çatısı hasar gördü.
25.02.2023 Cadde
Rıza Pekkutsal kimdir, öldü mü, neden öldü? Rıza Pekkutsal rol aldığı filmler ve hayatı
Rıza Pekkutsal kimdir, öldü mü, neden öldü? Rıza Pekkutsal rol aldığı filmler ve hayatı Yeşilçam oyuncusu Rıza Pekkutsal hayatını kaybetti. Uzun yıllar filmlerde oyuncu olarak ve seslendirme sanatçısı olarak yer alan Rıza Pekkutsal'ın çok sayıda filmi mevcuttur. Özellikle Kemal Sunal ile olan filmleri herkes tarafından izlenmişti. Peki, Rıza Pekkutsal kimdir, kaç yaşında öldü?
17.08.2022 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'ta Serdar Saatçı krizi! 'Hiç kimse vazgeçilmez değildir'
Beşiktaş'ta Serdar Saatçı krizi! 'Hiç kimse vazgeçilmez değildir' Beşiktaş'ta Viktoria Plzen ile oynanan maçın ardından Serdar Saatçı davranışı sebebiyle kadro dışı bırakıldı. Genç futbolcu, özür dilemesine rağmen İspanya kampı kadrosuna dahil edilmedi. Siyah-beyazlılarda Serdar Saatçı konusundaki son durumu Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe değerlendirdi.
21.07.2022 Beşiktaş
Şener Şen ve İlyas Salman buluştu! 'Kırk altı yıllık dostum gelmiş'
Şener Şen ve İlyas Salman buluştu! 'Kırk altı yıllık dostum gelmiş' Türk sinemasında çok sayıda filmde birlikte rol alan ünlü oyuncular Şener Şen ile İlyas Salman uzun süre sonra yeniden buluştu. Salman, kendisini evinde ziyaret eden Şen ile çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
24.01.2022 Cadde
Lakap Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Lakap Örnekleri Nelerdir?
Lakap Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Lakap Örnekleri Nelerdir? Lakap, öne çıkan özelliği ya da mesleğinden ötürü bir kişiye sonradan verilen takma addır. Bazı lakaplar kişiyi övmek için takılırken, bazıları alay amaçlıdır. Divan şairlerinin seçtiği ve gazellerinin son beytinde kullandıkları takma isimlere ise mahlas adı verilir. Lakap ne demek tüm detayları ile derledik.
4.01.2022 Sözlük
Erdal Özyağcılar kimdir, nereli, kaç yaşında? Erdal Özyağcılar'ın hayatı...
Erdal Özyağcılar kimdir, nereli, kaç yaşında? Erdal Özyağcılar'ın hayatı... Oyuncu Erdal Özyağclar, hukuk eğitimi alırken okulu yarıda bırakarak konservatuara girmiştir. 1966 yılında Ölüm Tarlası filmi ile sinemaya adım attı. Tiyatro oyunculuğu yanı sıra dizi ve filmlerde de yer alıyor. Peki, Erdal Özyağcılar aslen nereli?
13.12.2021 Cadde
Kemal Sunal kimdir, nereli? Kemal Sunal ne zaman, kaç yaşında, neden öldü? işte filmleri
Kemal Sunal kimdir, nereli? Kemal Sunal ne zaman, kaç yaşında, neden öldü? işte filmleri 11 Kasım 1944'de İstanbul'da doğan Kemal Sunal, Türk oyuncu, yapımcı, senarist ve komedyendir. 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybetti. Oynadığı karakterlerle Türk sinema tarihine damga vuran Kemal Sunal, "Aslında 10 Kasım doğumluyum. Ama Atam'ın vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem, gülemem. 11 Kasım doğum günümdür" demiştir. Peki Kemal Sunal filmleri neler, Kemal Sunal'ın ölüm nedeni nedir?
11.11.2021 Cadde
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri! Usta sanatçı Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Ölümünün 21. Yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anılan Kemal Sunal film çekimleri için Trabzon’a giderken uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti. Peki, Kemal Sunal nereli ve ne zaman öldü? İşte usta sanatçının hayatı.
10.11.2021 Gündem
Kibar Feyzonun çekildiği tarihi konak 'Sinema Müzesi' olacak
Kibar Feyzonun çekildiği tarihi konak 'Sinema Müzesi' olacak Hatay'da Türk sineması yapıtlarından 'Kibar Feyzo', 'Adak', 'Ezo Gelin', 'Kaçak', 'Asi', 'Kasaba' ve 'Sultan Gelin' gibi birçok film ile dizinin çekimlerinin yapıldığı, yıllar boyunca adeta film platosu olarak kullanılan tarihi Fatih Aliye Müderris Konağı, restore edilerek turizme kazandırılacak. Hatay Valisi Rahmi Doğan, restorasyon çalışmalarının ardından konağın Sinema Müzesi olarak ziyaretçileri ağırlayacağını kaydetti. 
29.04.2021 Tatil
'Kibar Feyzo' filmindeki konak, müze oluyor!
'Kibar Feyzo' filmindeki konak, müze oluyor! Başta 'Kibar Feyzo' olmak üzere Yeşilçam'ın ünlü filmlerine ev sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak restore edilerek sinema müzesine dönüştürülecek.
18.04.2021 Cadde
Kemal Sunal ölüm tarihi ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, mezarı nerede? Kemal Sunal kaç filmde oynadı, nereli, eşi kim, kaç çocuğu var?
Kemal Sunal ölüm tarihi ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, mezarı nerede? Kemal Sunal kaç filmde oynadı, nereli, eşi kim, kaç çocuğu var? Türk sinema - tiyatro tarihinin unutulmaz isimlerinden biri olan Kemal Sunal'ın hayatını haberimize ekledik. Milyonlarca vatandaş Kemal Sunal filmlerini hala izliyor. Başarılı oyunculuğuyla ve neşesiyle güldürmeyi çok seven Kemal Sunal'ın ölüm tarihi ne zaman, Kemal Sunal kaç yaşında ve neden öldü soruları merakla araştırılıyor. Aynı zamanda Kemal Sunal nereli, eşi kim, kaç çocuğu var soruları da yoğun ilgi görenler arasında. Peki Kemal Sunal kaç filmde oynadı, filmleri neler? İşte Kemal Sunal biyografisi haberimizde...
30.01.2021 Cadde
Yeşilçam Filmleri: En Unutulmaz Ve En Sevilen Eski Türk Filmleri
Yeşilçam Filmleri: En Unutulmaz Ve En Sevilen Eski Türk Filmleri Yeşilçam denilince akla usta oyuncuların yer aldığı eski Türk sineması gelmektedir. Birbirinden güzel Türk filminin yer aldığı Yeşilçam filmleri ünümüzde halen daha izlenmektedir. Özellikle Yeşilçam’ın en önemli aktörlerinden Kemal Sunal ve Şener Şen gibi sanatçıların yer aldığı filmler oldukça fazla beğenilmektedir. Yeşilçam filmleri internette de en çok izlenen Türk sinemalarından bir tanesidir. Peki Yeşilçam filmleri nelerdir? Yeni ve eski en çok izlenen Yeşilçam filmleri hangileridir? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
En iyi 10 Şener Şen filmi
En iyi 10 Şener Şen filmi Türk sineması dediğimiz zaman akıllara gelen ilk isimlerden birisi Şener Şen. Usta isim yarım yüzyıldan fazladır Yeşilçam’a emek veriyor. Biz de Molatik olarak en iyi 10 Şener Şen filmini derledik. İşte en iyi 10 Şener Şen filmi…
17.11.2020 Sanat
Şener Şen kaç yaşında? Koronavirüse yakalanan Şener Şen'in son dakika sağlık durumu
Şener Şen kaç yaşında? Koronavirüse yakalanan Şener Şen'in son dakika sağlık durumu Koronavirüse yakalanan ünlü isimlerden biri de yıllara damga vuran Şener Şen...Hayranları tarafından sık sık sağlık durumu araştırılan Şener Şen'in son dakika durumu hakkında haber geldi. Peki Şener Şen kaç yaşında? İşte Şener Şen sağlık durumu ve biyografisi...
12.11.2020 Cadde
Kemal Sunal ne zaman ve neden öldü? Kemal Sunal doğum tarihinde anılıyor!
Kemal Sunal ne zaman ve neden öldü? Kemal Sunal doğum tarihinde anılıyor! Kemal Sunal 76. yaş doğum gününde büyük özlemle anılıyor. 10 Kasım 1944'de doğan Kemal Sunal kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti. Başarılı oyunculuğuyla adını hafızalara kazıyan Kemal Sunal'ın ölüm tarihi ise 3 Temmuz 2000...İşte Kemal Sunal sözleri, filmleri ve biyografisi haberimizde...
11.11.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kibar Feyzo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.