Kışlık

Kışlık

Son dakika Kışlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kışlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kışlık haber sayfamızda...

Kışlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.240 kışlık haberi bulunmuştur.
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı”
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek, arasındaki “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda, partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı.
21.03.2024 Gündem
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler Sivas'ın marka değeri Kangal köpekler, iklim değişikliğine bağlı sıcak seyreden hava ve kar yağmaması nedeniyle eşleşme sürecine giremedi. Normal şartlarda Kangalların senede 2 kez eşleşip, 2 kez doğum yaptığını belirten Sivas Doğal Irk Kangal Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı Orhan Yalçınkaya, "Kangalların hormonları eşleşmeye müsait olmadı. Bu nedenle doğum süreleri uzadı" dedi.
21.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum. İlk başta çıktım emekli konusunu anlatıyorum; emekliler var ama yeteri kadar yok, olsa da sesleri yok. Çağrı yaptım, hakkınızı birlikte alalım, emekliler sesimi duymaya, meydanlara koşmaya başladılar. Sonra bütün siyasi liderler emekli konuşmaya başladılar” dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: KOSGEB’den yararlanan kobilerin sayısını 6 bin 680’e çıkardık
Bakan Kacır: KOSGEB’den yararlanan kobilerin sayısını 6 bin 680’e çıkardık Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen 'Batman Ekonomik Kalkınma, Kültür ve Turizm Projeleri Açılış ve 2024 Yılı GAP Projeleri İmza Töreni'ne katıldı.
6.03.2024 Ekonomi
CHP lideri Özel: Değişimin heyecanı yaşanıyor
CHP lideri Özel: Değişimin heyecanı yaşanıyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Afyonkarahisar'daki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.
6.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın karşısında Millet İttifakı'ndan çok daha güçlü durumda olan Türkiye İttifakı olduğunu söyledi. Özel, "Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevi, Sünni ayırmayan Türkiye İttifakı, Türkiye'nin geleceğin garantisidir" dedi.
4.03.2024 Gündem
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer'in 'Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Kentte bir otelde düzenlenen programda konuşan Özel, 2011 yılından beri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu, yaklaşık 8,5 - 9 yılının da grup başkanvekili olarak geçtiğini belirtti.
3.03.2024 Gündem
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm Projelerini açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Yeni dönemde 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçireceğiz. Kent kalitesini üst seviyeye taşıyacağız." dedi.
2.03.2024 Gündem
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı”
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon 18 lira 36 kuruşa, 3 lira 50 kuruş olan portakal 23 lira 53 kuruşa, 115 lira olan kuru incir 506 lira 20 kuruşa, 13 lira 33 kuruş olan kabak 47 lira 90 kuruşa markette satıldı” dedi.
1.03.2024 Ekonomi
Hububat uykuya dalamadı!
Hububat uykuya dalamadı! Son dört aydır mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle hububat ekili alanlarda bitkiler ‘uykuya dalmak’ yerine büyümeye devam ediyor. Gelişen bitkiler bu durumda daha fazla su kullanıyor ve don riskine karşı savunmasız hale geliyor.
17.02.2024 Ekonomi
14 Şubat öncesi hasat yoğunluğu
14 Şubat öncesi hasat yoğunluğu İzmirli çiçek üreticileri 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi hasat yoğunluğu yaşarken, fiyatı belirlenen gülün tek bir adedi 75 lira ile 150 lira arasında alıcı buluyor.
13.02.2024 Ekonomi
Kışlıkları kaldırırken yapılan 4 hata! Güneş ışığı alan ve nemli bölgelerden kaçının
Kışlıkları kaldırırken yapılan 4 hata! Güneş ışığı alan ve nemli bölgelerden kaçının Havalar ısındığında, ilkbahar ve yazın vazgeçilmezlerine yer açmak için kışlık kıyafetleri dolaplarımızın üstüne, bazanın altına veya depolama alanlarına kaldırmanın zamanı gelmiş demektir. Ancak kışlık kıyafetleri saklarken dikkat edilmesi gereken bazı kurallar vardır. Bu kurallara uyulmazsa istenmeyen bir sonuçla karşılaşabilirsiniz. İşte kışlıkları kaldırırken yapılan o hatalar!
4.02.2024 Püf Noktası
Geri dönüşümde ‘havalı’ dönem
Geri dönüşümde ‘havalı’ dönem Üniformalar kurumsal kültürün önemli bir parçası. Yeni nesil tasarımlar  çalışanların konforuna odaklanırken geri dönüştürülmüş malzemelerden yararlanarak çevresel ayak izini azaltmayı hedefliyor.
27.01.2024 Pazar
"Yusufeli Barajı'nda 3. ünite bu ay içinde faal olacak"
"Yusufeli Barajı'nda 3. ünite bu ay içinde faal olacak" Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yusufeli Barajı’nda son testlerin yapıldığını, elektrik üretim kısmının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına devredilmek üzere olduğunu belirterek, "5 Ocak 2024 tarihi itibariyle doluk oranı yüzde 73'e ulaştı. 191 metre ve 1,5 milyar metreküplük su depolandı. Bugün itibariyle enerji üretimi için 3 adet türbinden ikisini faal hale getirdik. 3 üniteden son ünitenin de ocak ayı içinde faal hale getirmeyi hedefliyoruz. Enerji üretimine tam kapasite geçmiş olacak" dedi.
22.01.2024 Ekonomi
Yaşlı öğrenciler mezun olmak istemeyince, çözüm bulundu
Yaşlı öğrenciler mezun olmak istemeyince, çözüm bulundu Akdeniz Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi’nde lisan eğitimini tamamlayan 60 yaş üzeri öğrenciler, projenin kurucusu Prof. Dr. İsmail Tufan'dan, hocam, “Bizi sınıfta bırak, biz kalalım, devam edelim” talepleri üzerine yüksek lisans programı açıldı.
21.01.2024 Eğitim
Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz arasında nafaka krizi! 'Kendisine sorarsınız'
Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz arasında nafaka krizi! 'Kendisine sorarsınız' Komedyen Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, 2012 yılında dünyaevine girmiş, 2013'te boşanmıştı. Kemal adında bir oğulları olan oyuncu çiftin nafaka davası devam ediyor. Yağtu, 'nafaka' ve eski eşiyle ilgili sorulara dikkat çeken cevaplar verdi.
16.01.2024 Cadde
Aynur Aydın, 20 kedili lüks evininin kapılarını açtı!
Aynur Aydın, 20 kedili lüks evininin kapılarını açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu şarkıcı Aynur Aydın oldu. Aydın'ın Anadolu yakasındaki Adalar manzaralı 4+1 evi büyük ilgi gördü.
9.01.2024 Cadde
Fabrikada skandal görüntü! Patronun yaptıkları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı harekete geçirdi
Fabrikada skandal görüntü! Patronun yaptıkları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı harekete geçirdi Kocaeli'de işçilerin yemek ve servisinin kesildiği fabrikadan skandal bir görüntü ortaya çıkarken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da soruşturma başlattı.
2.01.2024 Haberler
Fabrikada skandal görüntü! Patronun yaptıkları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı harekete geçirdi
Fabrikada skandal görüntü! Patronun yaptıkları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı harekete geçirdi Kocaeli'de işçilerin yemek ve servisinin kesildiği fabrikadan skandal bir görüntü ortaya çıkarken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da soruşturma başlattı.
2.01.2024 Gündem
Samsun, karnabaharda da Türkiye 1'inciliğine yükseldi
Samsun, karnabaharda da Türkiye 1'inciliğine yükseldi Lahana üretiminde Türkiye birincisi olan Samsun, bu yıl ürettiği 60 bin ton karnabahar ile de 'en çok karnabahar üreten il' konumuna yükseldi.
27.12.2023 Ekonomi
Kızılay’dan depremzedelere kış yardımı
Kızılay’dan depremzedelere kış yardımı Türk Kızılay deprem bölgesinde 1 milyon 200 bin depremzedeye kış yardımı dağıttı. İhtiyaç sahibi depremzede kadınlara ise kişisel bakım ve hijyen malzemelerinden oluşan 40 bin paket ulaştırıldı. Depremzedelerin barındığı konteyner kentlerde ise öğrencilerin ders çalışması için “sessiz ev” sloganıyla kütüphaneler kuruldu. Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, yardım çalışmalarına katıldı.
23.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kışlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.