Kolay Bulmacalar

Kolay Bulmacalar

Son dakika kolay bulmacalar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kolay bulmacalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kolay bulmacalar haber sayfamızda...

Kolay Bulmacalar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46 kolay bulmacalar haberi bulunmuştur.
Filin gölgesi hangisi?
Filin gölgesi hangisi? Bu fil top oynamayı çok seviyor. Ona gerçek gölgelerini bulması için yardım gerekli. Haydi, yardım edelim.
5.10.2020 Aktivite
Arıcık evine nasıl gidecek?
Arıcık evine nasıl gidecek? Arıcığa yardım edip, doğru yolu ona gösterebilir misin?
5.10.2020 Aktivite
Kuş evleri farklıymış
Kuş evleri farklıymış İki resim arasındaki 7 farklı bulabilir misin?
5.10.2020 Aktivite
Okul çantan hazır mı?
Okul çantan hazır mı? Okul hazırlıkların tamam mı? Eğer hazırsa bunun senin çantan olduğunu hayal et ve çantanın gerçek bölgesini bul!
5.10.2020 Aktivite
Yaz biterken
Yaz biterken Sonbahar geldi ve artık yaz bitiyor. Hazır havalar daha sıcakken son bir deniz-kum-güneş etkinliğine ne dersin? Resimde gizli 10 nesneyi bulabilir misin?
5.10.2020 Aktivite
Anaokuluna Giden Çocuğumun Zihinsel Gelişimini Nasıl Desteklerim?
Anaokuluna Giden Çocuğumun Zihinsel Gelişimini Nasıl Desteklerim? Zihinsel gelişim nedir? Bir çok uzmana göre sorunun bilimsel cevabı, beyindeki düşünce ve düzenleme sistemlerinin gelişimi olarak tanımlanıyor.Bu sistemler şöyle sıralamak mümkün: Dil gelişimi, hafıza, muhakeme, problem çözme, düşünme, hayal kurma ve yaratıcılık. Çocuğunuzun sağlıklı bir zihinsel gelişime sahip olmasını istiyorsanız bu sistemlerin hepsinin gelişimini desteklemelisiniz.
6.01.2009 Aile
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Keskin gözlere sahip olanlar hemen çözüyor! Resimdeki 7 farkı bulanların sayısı çok az
Keskin gözlere sahip olanlar hemen çözüyor! Resimdeki 7 farkı bulanların sayısı çok az Zeka oyunları hem görsel hem de düşündürücü özelliği ile küçük büyük herkesin ilgisini çekiyor. Görsel zeka ve bilişsel davranışların da gelişmesine yardımcı olan bulmacalar düşündürücü nitelikten. Görseldeki 7 farklı detayı bulmanın kolay olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak pek çok insan aradaki farkları göremiyor. Zeki olanların bile zorlukla çözdüğü bu bulmacayız bakalım çözebilecek misiniz? İki resim arasında 7 fark var. Zeka testindeki 7 farkı 30 saniyede bulmaya çalışalım.
5.06.2023 Bilgi Rehberi
Tahsisat Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Tahsisat Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Özellikle gazetelerin yanında verilen bulmacalar birçok kişinin sevdiği bir unsur olarak göze çarpar. Ayrıca farklı şekillerde bulmaca dergileri bulmakta mümkündür. Bunun yanında birçok soru bulunur ve bunlara göre ilerlemek lazımdır. Tahsisat sözcüğü ise ödenek olarak bilinen yanıta sahiptir. Buna göre doğru cevabı vermeniz mümkündür. İşte, merak edilen tüm detayları derledik.
20.07.2022 Eğitim
Tahta Ayakkabı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Tahta Ayakkabı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Tahta ayakkabı sorusu sadece bir adet yanıta sahip değildir. Çünkü bu soruya 4 farklı şekilde cevap vermenin mümkün olduğu bilinir. Cevaplar arasında en popüleri takunya olarak dikkat çeker. Takunya dışında ise sabo, kundura ve naleyn yanıtlarını vermek mümkündür. Bu dört cevapta doğru kabul edilir. İşte, merak edilenleri tüm ayrıntıları ile derledik.
20.07.2022 Eğitim
Tutturgaç Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Tutturgaç Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Tutturgaç sözcüğü eskiden daha sık kullanılsa da günümüzde pek duyulmaz. Ancak bu kelime bulmaca içerisinde zaman zaman çıkar. Yanıta ise ataş yazmak yeterlidir. Zaten ataş sözcüğünü çoğu kişi duymuştur. Bundan dolayı bulmaca çözerken daha rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Bu anlamda bulmaca oldukça keyifli çözülür. İşte, merak edilenler.
19.07.2022 Eğitim
Ön Çalışma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Ön Çalışma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Ön çalışma sorusu bulmacaların klasik sorularından birisi olarak karşımıza çıkar. Cevabı ise etüt kelimesidir. Yani etüt ve ön çalışma bulmaca için karşılıklı yanıt olarak bilinir. Zaten etüt kelimesi birçok kişinin duymuş olduğu bir sözcüktür. Hatta herkesin bu kelimeyi duyduğunu söylemek mümkündür. İşte, merak edilenleri sizler için derledik.
15.07.2022 Eğitim
Özel Yer Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Özel Yer Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Genel kültür açısından daha zengin bir hale gelmek için bulmacalar son derece idealdir. Çünkü bulmaca çözerek anında yeni bilgiler öğrenmek mümkündür. Tabi bunu yaparken eğlenme şansı olması son derece harikadır. Özel yer olarak bulmaca sorusu ise koca şeklinde tabir edilir. Yanıt son derece kolay olduğu için unutulmaz. İşte, tüm merak edilen ayrıntılar.
14.07.2022 Eğitim
Savsaklama Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Savsaklama Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Savsaklama sözcüğü dilimiz içerisinde sıkça denk gelinen ve kullanımı tercih edilen bir kelimedir. Bunun yanında bu sözcük bulmacalar için güzelde bir sorudur. Cevaba ise ihmalkarlık, ihmal, umursama ve baştan savma yazmak lazımdır. Bunlar içerisinden herhangi bir kelimeyi harf sayısına göre yanıta yazarak bulmacayı çözmeniz gerekir. İşte, merak edilen detaylar.
13.07.2022 Eğitim
Ok Kılıfı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Ok Kılıfı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Ok kılıfı ile alakalı soruyu bulmacada sık sık görmenizin mümkün olduğu bilinmektedir. Soruya verilecek yanıtın ise birden çok olduğu dikkat çekmektedir. Bunlardan en bilineni ise okluk kelimesidir. Bunun dışında ise sadak, cabe ve gedeleç sözcükleri bulunur. Bundan dolayı ok kılıfı için toplam dört yanıt olduğunu söyleyebiliriz. İşte, tüm detaylar.
10.07.2022 Eğitim
Macar Prensi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Macar Prensi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Bulmacalar içerisinde aşina olunan çok sayıda soruyu görmek mümkündür. Bu soruların yanıtları ise önceden belirlidir. Yani bulmacayı doldurmak için bu cevapları bilmeniz gerekmektedir. Macar Prensi olarak bilinen bulmaca sorusunu duyanlarda oldukça çoktur. Cevap ise ban olarak bilinir. Buna göre Macar Prensi sorusunu kolayca yanıtlama şansınız vardır. İşte, tüm merak edilenler.
10.07.2022 Eğitim
Katibiadil Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Katibiadil Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Bulmacalar çözülürken insanlar oldukça çok eğlenir. Çünkü bulmaca çözmenin verdiği keyif başka hiçbir şeyde yoktur. Özellikle kare veya çengel gibi bulmacalar çok sayıda kişi tarafından sevilmektedir. Bu bulmacalarda çıkan sorulardan biriside katibiadil olarak bilinmektedir. Sorulan bu soruya vereceğiniz cevaba ise noter yazmanız yeterli görülmektedir. İşte, tüm merak edilen detayları derledik.
8.07.2022 Eğitim
Büyük Sergi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Büyük Sergi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Bulmacalar günümüzde dijital ortamlarda daha sık çözülen etkinliklerden biri olarak ifade edilmektedir. Bulmacalar, bulmacayı yeni çözmeye başlayanlar için kolay, orta ve zor seviyelerinde olmaktadır. Çocuklar için hazırlanan eğlenceli ve resimli bulmacalar bulunmaktadır. Yetişkinler için hazırlanan bulmacalarda yer alan sorulardan biri de Büyük sergi sorusu olmaktadır. Peki, Büyük sergi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada büyük sergi yanıtları neler olmaktadır? İşte, büyük sergi sorusunun bulmacalarda yer alan cevapları derledik.
8.04.2022 Eğitim
Elektronik Posta Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada "Elektronik Posta" Yanıtları
Elektronik Posta Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada "Elektronik Posta" Yanıtları Elektronik posta bulmaca cevabı, üç harfli ise, EPT-RFC yazılmalıdır. Bulmaca, her yaştan insanın en büyük keyif aracıdır. Erişimi kolay, uğraşısı yüksek sağlık katkılı bulmacalar müdavimlerinin vazgeçilmezidir. Gazetelerin, dergilerin bulmaca sayfalarında bulunarak fiziksel olarak çözülebilen bulmacalar olduğu gibi internet kaynaklarında da bulunmaktadır. Elektronik posta bulmaca cevabı nedir? harf harf bulmacada yazılışı hakkında detayları derledik.
7.04.2022 Eğitim
Dişi Koyun Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada "Dişi Koyun" Yanıtları
Dişi Koyun Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada "Dişi Koyun" Yanıtları Bulmacalar tek başına çözülebildiği gibi birkaç kişi ile de çözülerek daha eğlenceli olan bir etkinlik halini alabilmektedir. Bu yönüyle sosyalleşmeyi de arttıran bulmacalar beyin sağlığını destekleyen egzersizler arasında yer almaktadır. Dişi koyun sorusu bulmacalarda yer alan sorulardan biri olmaktadır. Peki, dişi koyun bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada dişi koyun sorusuna verilecek cevaplar neler olmaktadır. İşte, dişi koyun sorusunun bulmacalarda yer alan cevapları hakkında detayları derledik.
7.04.2022 Eğitim
Diyarbakır İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Diyarbakır İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Bulmacalar zihinsel gelişime katkı sağlayan aktivitelerin başında gelmektedir. Bulmacalarda yer alan sorular insanların yeni bilgiler edinmesine ya da var olan bilgilerini kullanmasına olanak sağlamaktadır. Yer adları bulmacalarda sık rastlanan soruların başında gelmektedir. Peki, Diyarbakır ilçesi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada Diyarbakır ilçesi yanıtları neler olmaktadır. İşte, Diyarbakır ilçesi bulmaca cevabı hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.
7.04.2022 Eğitim
Kesin Yargı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Kesin Yargı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Özellikle vakit geçirmek adına yapılan en güzel işlerden birisi herkesin tahmin edebileceği gibi bulmacadır. Çünkü bulmaca çözerken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Kesin yargı sorusu da sık sık karşımıza çıkan bir bulmaca sorusudur. Kesin Yargı bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada kesin yargı cevabı nedir detayları ile derledik.
7.03.2022 Eğitim
İltizam Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
İltizam Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada İltizam bulmaca cevabı nedir? Farklı birçok anlamlara gelen kelimeler bulunmaktadır. Eski tarihlerden veya dillerden günümüze kadar ulaşan kelimeler mevcuttur. Çeşitli dilden, ırktan, dünyadan olan insanların kullandığı kelimeler günden güne her yerde kullanılmaya başlanıyor. Modern çağda bunlar artık sıkça karşılaşılan şeyler. İltizam bulmaca cevabı nedir tüm detayları ile derledik.
17.02.2022 Eğitim
Askerler Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Askerler Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Bulmacalar cevapları birden fazla olan sorulardan oluşmaktadır. Bu durumda hangi cevabın doğru cevap olduğunu kestirmek her zaman kolay olmamaktadır. Çünkü bazı soruların oldukça fazla cevabı bulunmaktadır. Asker sorusu da bunlardan biri olarak belirtilmektedir. Peki, asker bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada asker sorusu cevapları neler olmaktadır detayları ile derledik.
16.02.2022 Eğitim
Baba Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Baba Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Bulmacalar kişilerin seviyesine göre hazırlanmış formları bulunan düşünme etkinliğinin ağır bastığı oyunlardan biri olmaktadır. Günümüzde bulmacalar dijital ortamlarda, akıllı telefon, tablet gibi platformlarda ulaşılması kolay olan bir oyun olarak ifade edilmektedir. Bulmacalarda sorulan soruların çoğu günlük hayat içinde sık kullanılan kavramlardan biri olmaktadır. Peki, baba bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada baba sorusu cevapları neler olmaktadır tüm detayları ile sizler için derledik.
15.02.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kolay Bulmacalar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.