Konseyi

Konseyi

Son dakika Konseyi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Konseyi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Konseyi haber sayfamızda...

Konseyi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.535 konseyi haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Burhan ile Külliye'de görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Burhan ile Külliye'de görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Abdülfettah Abdülrahman El Burhan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir görüşme gerçekleştirdi.
6.05.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Burhan ile Külliye'de görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Burhan ile Külliye'de görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile bir araya geldi.
6.05.2024 Gündem
Gazze suçlularının varlıkları dondurulacak
Gazze suçlularının varlıkları dondurulacak İslam İşbirliği Teşkilatı’nın (İİT), Gambiya’nın başkenti Banjul’daki zirvesinde, Türkiye’nin önerisi üzerine “Gazze’deki suçlardan sorumlu özel ve tüzel kişilerin varlıklarının dondurulması” yönünde tedbir kararı alındı. Zirveye, Türkiye’yi temsilen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katılırken, sonuç bildirisi de dün yayınlandı.
6.05.2024 Dünya
İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerileri karara eklendi
İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerileri karara eklendi İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 15. Zirvesi’nin sona ermesi ile nihai bildiri yayımlandı. 2025 yılında gerçekleştirilecek Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısının Türkiye’de yapılması kararlaştırıldı.
5.05.2024 Gündem
CHP lideri Özel’den Yavaş’a tebrik ziyareti
CHP lideri Özel’den Yavaş’a tebrik ziyareti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’a yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundu.
5.05.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret etti. Özel ve Yavaş, görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.
4.05.2024 Gündem
Gazze’deki savaşa karşı öğrenci eylemleri dünyaya yayılıyor
Gazze’deki savaşa karşı öğrenci eylemleri dünyaya yayılıyor Gazze’deki savaşa karşı ABD üniversitelerinde başlayan öğrenci protestoları devam ediyor. Eylemler başka ülkelere de yayılırken, Fransa’daki olaylar ‘Sciences Po’da yoğunlaştı.
4.05.2024 Dünya
'ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek'
'ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi Yannis Stournaras'a göre Avrupa Merkez Bankası borçlanma maliyetlerini bu yıl muhtemelen dört yerine üç kez düşürecek.
3.05.2024 Uzmanpara
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu! 'Türkiye Yüzyılı'nı dijitalin yüzyılı yapmak için çalışacağız'
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu! 'Türkiye Yüzyılı'nı dijitalin yüzyılı yapmak için çalışacağız' Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell'de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024 Ekonomi
'Doğru yolda olduğumuzdan emin oluyoruz'
'Doğru yolda olduğumuzdan emin oluyoruz' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve İspanya Merkez Bankası Başkanı Pablo Hernandez de Cos, önümüzdeki ay faiz oranlarının düşürüleceği sinyalini veren yetkililer arasına katıldı.
2.05.2024 Uzmanpara
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı!
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
Otonom araçlar pilotu geçemedi
Otonom araçlar pilotu geçemedi Körfez ülkesi Abu Dabi’de en iyi performansa sahip dört otonom yarış otomobili ile Formula 1 pilotu Daniil Kvyat karşı karşıya geldi.
1.05.2024 Ekonomi
Guterres Refah için çağrı yaptı! 'Gidecek güvenli hiçbir yerleri kalmadı'
Guterres Refah için çağrı yaptı! 'Gidecek güvenli hiçbir yerleri kalmadı' Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze Şeridi’nde devam eden insani krizle ilgili açıklamalarda bulundu. Guterres, “7 Ekim'den yaklaşık yedi ay sonra Gazze'deki insanların durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Sürekli olarak insani ateşkes, tüm rehinelerin derhal ve koşulsuz olarak serbest bırakılması ve insani yardımın büyük ölçüde arttırılması çağrısında bulundum. Ne yazık ki bu henüz gerçekleşmedi. Ancak müzakereler bir kez daha devam ediyor” dedi. Guterres, “Hastanelerin ve sağlık merkezlerinin üçte ikisi kullanılamaz durumda, kalanların çoğu da ciddi hasar görmüş durumda. Bazı hastaneler artık mezarlıklara benziyor" ifadelerini kullandı.
30.04.2024 Dünya
Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak (91), Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2024 Gündem
Büyük savaş öncesi altınları topladılar! Çin 17 ayda rekor kırdı Dünya 2027’ye kilitlendi
Büyük savaş öncesi altınları topladılar! Çin 17 ayda rekor kırdı Dünya 2027’ye kilitlendi İngiliz medyası Çin'in 2027'de gerçekleşmesi beklenen büyük savaş öncesi altın alımlarını artırdığını belirterek Pekin'in rekor kırdığı verileri dünyaya duyurdu.
30.04.2024 Dünya
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı.
30.04.2024 Haberler
'Faiz indiriminden sonra dikkatli olunmalı'
'Faiz indiriminden sonra dikkatli olunmalı' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Hollanda Merkez Bankası Başkanı Klaas Knot, ECB'nin haziran ayında faiz oranlarında olası bir indirime gitmesinin ardından dikkatli bir şekilde ilerlemesi gerektiğini bildirdi.
30.04.2024 Uzmanpara
Türkiye-ABD ilişkisine bakış
Türkiye-ABD ilişkisine bakış Türk-Amerikan ilişkileri 1830’larda başladı ama kritik tarih 12 Temmuz 1947’dir. O tarihte hükümet ABD ile Ekonomik ve Teknik İş birliği Anlaşması imzalayarak yeni bir dönemi başlattı ve ABD’yi Türkiye’nin siyaset ve ekonomisinde baskın bir yere oturttu.
30.04.2024 Gündem
İsrail’de tutuklama endişesi artıyor!
İsrail’de tutuklama endişesi artıyor! İsrail basını, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun Uluslararası Ceza Mahkemesi’ndeki davasından tutuklama emri çıkması ihtimaline karşı hayli gergin olduğunu öne sürüyor.
29.04.2024 Dünya
Bakan Tunç: İsrail devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor
Bakan Tunç: İsrail devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor Filistin’de yaşanan insanlık suçlarının ele alındığı 5. Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Konferansı'nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Uluslararası hukukun ve uluslararası sistemin hiçbir kararını uygulamayan İsrail, adeta bir devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor” dedi.
27.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Haberler
Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu
Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu Survivor All Star'ın çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, bu sefer Sercan Yıldırım ile gündeme geldi. Yarışmanın yayınlanan son bölümün, Sercan ve Aleyna arasında yaşanan dans damga vurdu. Sercan’ın Yunus Emre’yi uyarıp Aleyna ile dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.
27.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz, Romanya Başbakanı Ciolacu ile görüştü
Cevdet Yılmaz, Romanya Başbakanı Ciolacu ile görüştü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Romanya’da Başbakan Marcel Ciolacu ile görüştü.
26.04.2024 Ekonomi
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da Acil Durum Konseyi toplandı! Survivor All Star 2024 Mavi takıma hangi yarışmacı geçti?
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da Acil Durum Konseyi toplandı! Survivor All Star 2024 Mavi takıma hangi yarışmacı geçti? Survivor All Star'da haftanın eleme adayı belli oldu. Survivor son bölümünde ise Acil Durum Konseyi toplandı. Yarışmada tüm dengeler değişirken iki takım ödül oyunu için parkurdaki yerini aldı. Acil durum konseyinde Kırmızı takımdan bir yarışmacı ise Mavi takıma geçti. Böylelikle takımlar arası denge sağlanmış oldu. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı?
26.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Konseyi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.