Korona Virüs Aşısı

Korona Virüs Aşısı

Son dakika korona virüs aşısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan korona virüs aşısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan korona virüs aşısı haber sayfamızda...

Korona Virüs Aşısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 215 korona virüs aşısı haberi bulunmuştur.
Hindistan'da 100 milyon doz Covid-19 aşısı imha edildi
Hindistan'da 100 milyon doz Covid-19 aşısı imha edildi Hindistan Serum Enstitüsü (SII), son kullanma tarihi geçen 100 milyon doz korona virüs aşısının imha edildiğini açıkladı.
21.10.2022 Dünya
Yerli aşı Turkovac Denizli'de uygulanmaya başlandı
Yerli aşı Turkovac Denizli'de uygulanmaya başlandı Yerli korona virüs aşısı Turkovac Denizli’de uygulanmaya başlandı. Turkovac aşısı olmak isteyen vatandaşlar randevularını alarak Denizli Devlet Hastanesi’nde aşılarını yaptırabilecek.
8.02.2022 Gündem
Turkovac ile ilgili yeni gelişme! Başlıyor
Turkovac ile ilgili yeni gelişme! Başlıyor Türkiye'nin yerli ve milli Covid-19 aşısı Turkovac, 7 Şubat tarihinden itibaren Başkent'te Ankara Şehir Hastanesine ek olarak 4 hastanede daha uygulanmaya başlıyor.
6.02.2022 Gündem
Avusturya’da tüm yetişkinlere aşı zorunluluğu başladı
Avusturya’da tüm yetişkinlere aşı zorunluluğu başladı Avusturya’da bugün yürürlüğe giren yasayla, 18 yaşından büyük herkesin Covid-19 aşısı yaptırması zorunlu hale getirildi.
2.02.2022 Dünya
İran'da 5-11 yaş arası çocuklara koronavirüs aşısı!
İran'da 5-11 yaş arası çocuklara koronavirüs aşısı! İran'da ailelerinin onayı alınarak 5-11 yaş aralığındaki çocuklara korona virüs aşısı uygulanmaya başlanacak.
22.01.2022 Dünya
İtalya’da son bir günde 179 bin 106 vaka
İtalya’da son bir günde 179 bin 106 vaka İtalya’da son 24 saatte 179 bin 106 korona virüs vakasının tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 9 milyon 603 bin 856’ay ulaştı. İtalya’da bugüne kadar 122 milyon 719 bin 549 doz korona virüs aşısı yapılırken, 47 milyon 17 bin 190 kişiye 2 doz, 29 milyon 2 bin 472 kişiye ise hatırlatıcı aşı dozu uygulandı.
21.01.2022 Dünya
Kanadalı babanın kızını görmesine aşı engeli
Kanadalı babanın kızını görmesine aşı engeli Koronavirüs vaka ve can kaybı sayılarının arttığı Kanada'da bir mahkeme, korona virüs aşısı olmayan babanın kızını görmesini askıya aldı.
13.01.2022 Dünya
Son dakika! MHP lideri Bahçeli: HDP'li vekilin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır
Son dakika! MHP lideri Bahçeli: HDP'li vekilin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristle fotoğrafına sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. Bunlar ne utanmazlıktır, ne pervasızlıktır. PKK'lı ile karanlık ilişkilere giren HDP'li vekilin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır." dedi.
11.01.2022 Siyaset
Avcılar’da doktora yumruk atan şüpheli tutuklandı
Avcılar’da doktora yumruk atan şüpheli tutuklandı İstanbul Avcılar’da Aile Sağlığı Merkezi’ne korona virüs aşısı için gelen yaşlı karı kocaya sıra beklemelerini söyleyen doktora yumruk atarak saldıran şüpheli tutuklandı.
1.01.2022 Haberler
AK Partili Esgin'den Turkovac açıklaması
AK Partili Esgin'den Turkovac açıklaması Yerli korona virüs aşısı Turkovac'ın acil kullanım onayı alınmasının ardından, aşının önümüzdeki haftadan itibaren toplumsal bağışıklama programına dahil edileceği açıklandı.
29.12.2021 Siyaset
Slovakya’da 3. doz aşı yaptıranlara para verilecek
Slovakya’da 3. doz aşı yaptıranlara para verilecek Slovakya Maliye Bakanı Igor Matovic, 60 yaş üstü kişilere 3. doz korona virüs aşısı yaptırmaları halinde 300 Euro verileceğini açıkladı.
7.12.2021 Dünya
Koronavirüs aşısı bizi manyetik yapar mı?
Koronavirüs aşısı bizi manyetik yapar mı? Koronavirüs aşısı son dönemlerde gündemi epey meşgul ediyor. Aşı olup olmamak konusunda kararsız kalanlar, ezelden beri aşı karşıtı olanlar bir kenara dursun yeni bir tartışma konusu daha çıktı. Aşı olduktan sonra kollarına para ve kaşık koyduğunda, kaşık ve paranın kolunda durduğu manyetik insanlar tartışma yaratıyor. Peki Koronavirüs aşısı bizi manyetik yapar mı? Gelin hep birlikte Molatik olalım.
22.06.2021 Diğer
Oruç nasıl tutulur? - Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç anlatıyor
Oruç nasıl tutulur? - Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç anlatıyor 11 ayın sultanı Ramazan geldi, hoş geldi. Biz de Müslümanlık için en önemli ay olan Ramazan ayında oruç nasıl tutulur, kimler oruç tutabilir, oruç tutamayanlar Ramazan ayında ne yapabilir, korona virüs testi olmak ya da aşısı yaptırmak orucu bozar mı?" gibi çok sık sorulan soruları Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç'e sorduk, en detaylı yanıtları kendisinden aldık.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Korona virüs aşısı olmak veya test yaptırmak orucu bozar mı?
Korona virüs aşısı olmak veya test yaptırmak orucu bozar mı? Korona virüs nedeniyle salgın dönemindeyken 11 ayın sultanı Ramazan geldi, hoşgeldi. Peki korona virüs aşısı olmak ya da test yaptırmak orucu bozar mı? Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu korona virüs aşısı ve testi ilgili ne tür açıklamalarda bulundu? Oruçluyken aşı olmak veya test yaptırmak orucu bozuyor mu, Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç Milliyet.tv için açıkladı.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Oruç bozan durumlar nelerdir? - Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç anlatıyor
Oruç bozan durumlar nelerdir? - Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç anlatıyor Müslümanlık için en önemli ay olan Ramazan ayında "Oruç bozan durumlar nelerdir? Diş fırçalarken veya abdest alırken boğaza su kaçması gibi durumlarda oruç bozulur mu? Kronik rahatsızlığı olanlar oruç tutabilir mi? Dil altı hapı veya fitil kullanmak orucu bozar mı? Oruç ibadetini bozmayan ancak zedeleyen hallerde ne yapmak gerekir?" gibi çok sık sorulan soruları Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç'e sorduk, en detaylı yanıtları kendisinden aldık.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Korona virüs aşısı olmak veya test yaptırmak orucu bozar mı?
Korona virüs aşısı olmak veya test yaptırmak orucu bozar mı? Korona virüs nedeniyle salgın dönemindeyken 11 ayın sultanı Ramazan geldi, hoşgeldi. Peki korona virüs aşısı olmak ya da test yaptırmak orucu bozar mı? Din İşleri Yüksek Kurulu korona virüs aşısı ve testi ilgili ne tür açıklamalarda bulundu. Oruçluyken aşı olmak veya test yaptırmak orucu bozuyor mu, Pendik Müftüsü Musa Bilgiç Milliyet.tv için açıkladı.
16.04.2021 Ramazan
Yerli aşıda ilk doz gönüllülere uygulandı
Yerli aşıda ilk doz gönüllülere uygulandı Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen aşı adayının faz-2 çalışmasının ilk dozunun gönüllülere uygulanmaya başlandığı bildirildi.
10.02.2021 Haberler
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Karantina bitti, aşılama şubatta başlıyor
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Karantina bitti, aşılama şubatta başlıyor Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ülke genelinde sona eren karantina uygulamasının ardından, “Karantina bitti, aşılama şubatta başlıyor” dedi.
25.01.2021 Dünya
Son dakika... Kimse bizim gibi başlamadı! Türkiye aşılamada en hızlı ülke oldu
Son dakika... Kimse bizim gibi başlamadı! Türkiye aşılamada en hızlı ülke oldu Son dakika haberine göre, dünyada korona virüse son vermek amacıyla 51 ülke Covid-19 aşısı uygulamaya başladı. 14 Ocak itibarıyla korona virüs aşılarını uygulamaya başlayan Türkiye, dünya genelinde aşılamaya en hızlı giriş yapan ülke oldu. Dört gün içerisinde 833 bin 610 kişiye aşı uygulanırken bu rakama ABD 9 günde, İngiltere ise 20 günde ulaştı. Türkiye uygulanan 833 bin aşı ile en çok aşı uygulanan onuncu ülke oldu.
19.01.2021 Gündem
Bursa’da sağlık çalışanlarına aşılama çalışması başlatıldı ilk aşı başhekime
Bursa’da sağlık çalışanlarına aşılama çalışması başlatıldı ilk aşı başhekime Bursa’da sağlık çalışanlarına korona virüs aşısı yapılmaya başlandı. Bursa’da ilk aşı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Levent Özdemir’e yapıldı. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Bursa’da tüm sağlık personeline yetecek kadar aşı geldi. Bursa’da 230 adet aşı noktası oluşturduk” dedi.
14.01.2021 Gündem
Vatandaş en çok külçe, Cumhuriyet ve çeyrek altın alıyor
Vatandaş en çok külçe, Cumhuriyet ve çeyrek altın alıyor Altının hızlı yükselişi yerini duraklamaya bırakırken, vatandaşlar en çok külçe, Cumhuriyet ve çeyrek altın alıyor. Aşı haberleri ile altının düşmeye başlaması da dikkat çekiyor.
26.12.2020 Ekonomi
İngiltere’de ilk korona aşısı yapıldı
İngiltere’de ilk korona aşısı yapıldı İngiltere'de Pfizer ve BioNTech tarafından üretilen korona virüs aşısı ilk olarak 90 yaşındaki Margaret Keenan'a yapıldı.
8.12.2020 Haberler
Korona aşısı fiyatı ne kadar olacak? Son Dakika korona aşısı geliyor, ilk kimlere uygulanacak?
Korona aşısı fiyatı ne kadar olacak? Son Dakika korona aşısı geliyor, ilk kimlere uygulanacak? Koronavirüs aşısı ile ilgili son dakika gelişmeleri devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin koca korona aşısı ile ilgili en kritik açıklamaları Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptı. Korona virüs aşısı ile ilgili tarih veren Bakan Koca, aşının ilk olarak kimlere uygulanacağını da belirtti. Peki, koronavirüs aşısı ilk kimlere uygulanacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte corona aşısı ile ilgili son dakika gelişmeleri.
3.12.2020 Gündem
Rus askerine korona virüs aşısı uygulaması başladı
Rus askerine korona virüs aşısı uygulaması başladı Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunda görev yapan askerlere Sputnik V korona virüs aşısının uygulanmaya başlandığını duyurdu.
3.12.2020 Dünya
Son dakika: Putin talimat verdi! Önümüzdeki hafta başlıyor
Son dakika: Putin talimat verdi! Önümüzdeki hafta başlıyor Gelen son dakika haberine göre; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin önümüzdeki haftadan itibaren halka koronavirüs (covid-19) aşısının uygulanması için talimat verdi.
2.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Korona Virüs Aşısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.