Koronaviüs

Koronaviüs

Son dakika koronaviüs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koronaviüs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koronaviüs haber sayfamızda...

Koronaviüs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15 koronaviüs haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. İlber Ortaylı koronaya yakalandı
Prof. Dr. İlber Ortaylı koronaya yakalandı Osmaniye Belediyesi 6. Kitap Fuarının onur konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın dün yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Osmaniye programı 1 hafta sonraya ertelendi.
24.11.2022 Gündem
Kovid önlemlerini protesto eden dev konvoy Paris'ten Brüksel'e ilerliyor
Kovid önlemlerini protesto eden dev konvoy Paris'ten Brüksel'e ilerliyor Fransa'nın başkenti Paris'te polisin müdahale ettiği, koronaviüs kısıtlamlarını protesto ermek amacıyla oluşturulan yüzlerce araçlık konvoy, Belçika'nın başkenti Brüksel'e hareket etti.
13.02.2022 Dünya
Minik Hamza Ali dünyadaki 3. vaka olarak literatüre girecek
Minik Hamza Ali dünyadaki 3. vaka olarak literatüre girecek İzmir’de annesinin Covid-19 pozitif olması nedeniyle henüz 35 haftalıkken dünyaya gelen Hamza Ali bebeğin, Covid-19 nedeniyle apendiksi patladı. 4 günlükken ameliyat edilen Hamza Ali bebek, dünyadaki 3. örnek olarak tıp literatürüne girecek.
8.12.2021 Gündem
Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu ( 30 Mayıs 2021 )
Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu ( 30 Mayıs 2021 ) Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu belli oldu. Türkiye'de son 24 saatte 218 bin 957 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 933 kişinin testi pozitif çıktı, 134 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 1390 oldu, 10 bin 763 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 5 milyon 105 bin 42'ye yükseldi.
30.05.2021 Haberler
SON DAKİKA HABERİ || 15 Mayıs bugünkü koronavirüs tablosu AÇIKLANDI, korona vaka sayısı, ölü sayısı ! Sağlık Bakanlığı Türkiye korona tablosu son durumu...
SON DAKİKA HABERİ || 15 Mayıs bugünkü koronavirüs tablosu AÇIKLANDI, korona vaka sayısı, ölü sayısı ! Sağlık Bakanlığı Türkiye korona tablosu son durumu... Koronavirüs tablosu günlük olarak Sağlık Bakanlığı bakanlığı tarafından paylaşılıyor. Korona tablosundaki son dakika gelişmeleri bireylerin araştırdığı konular arasında bulunuyor. Korona vaka sayısı, ölü sayısı, iyileşen sayısı ve yapılan test sayısı koronavirüs tablosunda bulunuyor. Peki Türkiye 15 Mayıs bugünkü koronavirüs tablosu açıklandı mı? Son dakika korona vaka sayısı ve ölü sayısı son durumu nedir? İşte korona tablosu ile ilgili son dakika gelişmeleri...
15.05.2021 Gündem
Antikorla doğan ilk bebek
Antikorla doğan ilk bebek ABD’li iki çocuk doktoru, Güney Florida’da hamile iken bir doz Kovid-19 aşısı olan bir kadının “anne aşılamasından sonra” Kovid-19 antikorlarıyla doğan bilinen ilk bebeği dünyaya getirdiğini açıkladı.
18.03.2021 Dünya
Son dakika... 100 bini aştı! İngiliz Başbakan açıklama yaptı...
Son dakika... 100 bini aştı! İngiliz Başbakan açıklama yaptı... İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1631 artarak 100 bin 162'ye yükseldi. Başbakan Johnson da bir açıklama yaparak halkı beraber mücadele etmeye çağırdı.
26.01.2021 Dünya
Koronavirüs tablosu 26 Aralık bugün | Vaka sayısı, ölen sayısı, test sayısı...
Koronavirüs tablosu 26 Aralık bugün | Vaka sayısı, ölen sayısı, test sayısı... Koronavirüs tablosunu araştıran vatandaşlar için Türkiye'nin koronavirüste son durumunu haberimize ekledik. Sağlık Bakanlığı tarafından günlük olarak yayımlanmaya devam eden koronavirüs tablosu için büyük merak başladı. Peki bugüne ait koronavirüs vaka sayısı, ölen sayısı ve test sayısı kaç? İşte 26 Aralık koronaviüs tablosuna dair bilinenler...
26.12.2020 Gündem
Hızla toparlanan BES’e 4 ayda 50 bin kişi katıldı
Hızla toparlanan BES’e 4 ayda 50 bin kişi katıldı Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) katılımcı sayısı ve fon tutarı artmaya devam ediyor. Diğer birçok sektör gibi Koronavirüs (Covid-19) salgınından olumsuz etkilenen ve katılımcı sayısı azalan BES’in, temmuz ayıyla birlikte başlayan toparlanma ve büyüme süreci de sürüyor.
10.11.2020 Sigorta
Toshiba 4 yıldır ilk kez faaliyet zararı açıkladı
Toshiba 4 yıldır ilk kez faaliyet zararı açıkladı Japon elektronik devi Toshiba, dört yıldan bu yana ilk kez faaliyet  zararı açıkladı.
20.08.2020 Uzmanpara
Son dakika haberler: Sokağa çıkma yasağının cezası ne kadar? İşte kesilen ilk ceza...
Son dakika haberler: Sokağa çıkma yasağının cezası ne kadar? İşte kesilen ilk ceza... Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı tarafından dün akşam yayınlanan genelge sonrasında sokağa çıkma yasağına uymayan vatandaşlara ilk cezalar yazılmaya başladı. Esenyurt'ta meydana uygulama yapan polis ekipleri kurallara uymayan kişilere 389'ar lira para cezası yazdı.
11.04.2020 Gündem
Siverek'te 1 mahalle ile 2 bina karantinaya alındı
Siverek'te 1 mahalle ile 2 bina karantinaya alındı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 2 bin nüfuslu Böğürtlen Mahallesi ile ilçe merkezindeki 2 bina karantinaya alındı.
9.04.2020 Haberler
Corona virüs nedeniyle yoğun bakımda olan Boris Johnson'ın bu görüntüsü çok konuşulmuştu!
Corona virüs nedeniyle yoğun bakımda olan Boris Johnson'ın bu görüntüsü çok konuşulmuştu! Corona virüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi altında olan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın bisikletiyle korumalar eşlik etmeden yaptığı market alışverişi görüntüleri tekrar gündeme geldi. Görüntüleri sosyal medyada izleyen kullanıcılar, karantinada olan Boris Johnson dışarı çıktığını sanarak bu anları paylaştı.
7.04.2020 Gündem
Belediye başkanı seslendi: Lütfen evlerinizde kalın
Belediye başkanı seslendi: Lütfen evlerinizde kalın Corona virüs salgını nedeniyle Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan yazlıklarına akın eden yaklaşık 20 bin kişi, alınan son karar sonrası ilçede kaldı. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, "Bu yoğunlukla baş edebilecek durumda değiliz, evinizden çıkmayın." dedi.
6.04.2020 Haberler
Corona virüs uyarısı: Aynı şeylerin yaşanacağından korkuyorum
Corona virüs uyarısı: Aynı şeylerin yaşanacağından korkuyorum 1918’de ortaya çıkan ve 500 milyon kişiyi etkileyen grip salgınından kurtulan 105 yaşındaki Jose Ameal Pena, corona virüs (Covid-19) salgınına karşı tavsiyelerde bulundu. Pena, geçmişten ders çıkarılması gerektiğini ve tüm insanlığın bu salgına birlikte karşı koyması gerektiğini vurguladı.
26.03.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Koronaviüs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.