Kuruyemiş

Kuruyemiş

Son dakika kuruyemiş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuruyemiş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuruyemiş haber sayfamızda...

Kuruyemiş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.238 kuruyemiş haberi bulunmuştur.
Devlet desteğiyle üretime başladı: Ünü sınırları aştı
Devlet desteğiyle üretime başladı: Ünü sınırları aştı Osmaniye'de depremzede kadınlar, devletten aldıkları desteklerle kurdukları kooperatif çatısı altında ürettikleri ürünlerin satışından elde ettikleri gelirle aile bütçelerine katkı sağlıyor. Kadınlar tarafından üretilen fıstık helvası, Dubai ve Kazakistan'a da satılmaya başlandı.
10.05.2024 Ekonomi
Sağlıklı görünse de şeker deposu! Uzmanı uyardı: 'Bu 4 besin sizi kandırıyor'
Sağlıklı görünse de şeker deposu! Uzmanı uyardı: 'Bu 4 besin sizi kandırıyor' Sağlıklı yiyecekler sizi kandırıyor olabilir mi? Diyabet alanında uzmanlaşmış Diyetisyen Courtney Smith, sağlıklı olarak pazarlanan ancak zararlı içerikleri gizleyen gıdalar konusunda uyarılarda bulundu. Peki, nelere dikkat edilmeli?
3.05.2024 Genel Sağlık
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde CHP lideri Özgür Özel’i kabul etti. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde 8 yıllık aranın ardından bir CHP lideriyle ilk kez yeniden bir araya geldiği görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü.
3.05.2024 Haberler
Prostat kanseriyle ilgili yeni araştırma: İlerleme hızı yüzde 47 düştü
Prostat kanseriyle ilgili yeni araştırma: İlerleme hızı yüzde 47 düştü Araştırmalar, meyve ve sebzeyle beslenen erkeklerde prostat kanserinin ilerleme hızının et tüketen erkeklere oranla yüzde 47 daha düşük olduğunu ortaya koydu.
3.05.2024 Dünya
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde CHP lideri Özgür Özel’i kabul etti. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde 8 yıllık aranın ardından bir CHP lideriyle ilk kez yeniden bir araya geldiği görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü.
3.05.2024 Gündem
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Yer fıstığının akıllara durgunluk veren 5 sırrı! 6 milyondan fazla insanın alerjisi var
Yer fıstığının akıllara durgunluk veren 5 sırrı! 6 milyondan fazla insanın alerjisi var Çoğu kişi için harika bir atıştırmalık olan yer fıstığı, kuruyemiş deyip geçilemeyecek kadar tehlikeli. Uzmanlar tarafından yapılan bir araştırmaya göre 6 milyondan fazla kişinin yer fıstığına alerjisi var ve bu durum sanıldığından daha da ciddi.
13.04.2024 Genel Sağlık
Hamileliğin anahtarlarından biri: Akdeniz diyeti
Hamileliğin anahtarlarından biri: Akdeniz diyeti Paketli gıda tüketimini azaltmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Henüz dünyaya gelmemiş çocuğunuz için de bu konu son derece önemli. Sperm ve yumurta kalitesini artıran dünyadaki tek beslenme yöntemi ise Akdeniz usulü beslenme tarzı…
7.04.2024 Pazar
‘Doğal bir şey kalmadı’
‘Doğal bir şey kalmadı’ Tuvana Türkay, doğal gıdaya ulaşamamaktan yakındı. Sebze ağırlıklı beslendiğini söyleyen oyuncu, “Favori atıştırmalığım ise meyve” dedi.
7.04.2024 Cadde
Erdal Özyağcılar doktor kontrolüne gitti! 'Sonuçlar harika'
Erdal Özyağcılar doktor kontrolüne gitti! 'Sonuçlar harika' Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, önceki gün rutin doktor kontrolü sonrası Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 76 yaşındaki sanatçı, sağlık kontrollerini aksatmadığını söyledi.
26.03.2024 Cadde
‘Ramazan’da e-ticaret cirosu 150 milyarı aşar
‘Ramazan’da e-ticaret cirosu 150 milyarı aşar Ramazan’da e-ticaret de hareketlendi. ETİD Başkanı Çevikoğlu, “Online alışverişler akşam 22.00 ile sahur arasında artıyor. Ramazan’da 150 milyar liralık harcama bekliyoruz” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Lüks iftar asgari ücreti geçti!
Lüks iftar asgari ücreti geçti! Ramazan ayına günler kala İstanbul’un popüler mekânlarında menü fiyatları belli oldu. Lüks restoranlarda iftar açmanın bedeli kişi başı bin ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, dört kişilik bir aile asgari ücreti gözden çıkaracak.
7.03.2024 Cadde
Yumurtadan sonra yer fıstığı! 1 avucu protein bombası, kabuğunu atmayın
Yumurtadan sonra yer fıstığı! 1 avucu protein bombası, kabuğunu atmayın Yer fıstığı en sık tüketilen kuru yemişler arasında yer alıyor. Ancak bu lezzetin sayısız faydasının yanında çok tehlikeli alerjik reaksiyonlara da sebep olması dikkatli tüketilmesi gerektiğine işaret ediyor. Detaylar haberimizde!
Fındık kilo aldırıyor mu? Tartışmalara son noktayı uzmanlar koydu: 'Kandırıldık'
Fındık kilo aldırıyor mu? Tartışmalara son noktayı uzmanlar koydu: 'Kandırıldık' Onlarca yıldır fındık yemenin kilo aldırdığına inanılıyor. Özellikle kuru yemişlerin yüksek kalori ve yağ içeriğine sahip olması, bunların sağlıklı bir diyete dahil edilip edilmeyeceği konusunda şüphelere yol açıyor. Peki fındık gerçekten kilo aldırıyor mu yoksa kandırıldık mı?
Aşırıya kaçılırsa mahvediyor! Kuru yemişin sırrı: Taze, çeşitli ve az miktarda
Aşırıya kaçılırsa mahvediyor! Kuru yemişin sırrı: Taze, çeşitli ve az miktarda Fonksiyonel Tıp / Uzm. Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Taşkıran, kuru yemişin taze, çeşitli ve az miktarda tüketilmesi gerektiğini, aksi taktirde birçok hastalığa davetiye çıkarabileceğini belirterek uyarılarda bulundu.
28.02.2024 Genel Sağlık
Şanlıurfa, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bekliyor! Süper Kupa heyecanı
Şanlıurfa, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bekliyor! Süper Kupa heyecanı Şanlıurfa, 7 Nisan Pazar günü oynanacak Süper Kupa finaline kilitlendi. Otellerde şimdiden maç için rezervasyonların yapıldığı öğrenildi.
22.02.2024 Süper Lig
Kart harcaması enflasyonu aştı
Kart harcaması enflasyonu aştı Kredi kartı harcamalarına yeni düzenlemeler getirilebileceği sinyalini veren Merkez Bankası, taşıt kredilerinin yüzde 27,1 büyüdüğü, konut kredilerinin yüzde 5,9 küçüldüğü dönemde, bireysel kredi kartı bakiyesinin yüzde 119,3 arttığına dikkat çekerek, kredi kartı harcamalarının enflasyonun üzerinde seyrettiğini bildirdi.
10.02.2024 Ekonomi
Özge Özpirinçci makyajsız video çekti! Yaptırdığı işlemleri tek tek sıraladı
Özge Özpirinçci makyajsız video çekti! Yaptırdığı işlemleri tek tek sıraladı Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla çok konuşuldu. Ünlü oyuncu makyajsız bir video paylaştı. Doğallığıyla bilinen oyuncu dizisi için yaptırdığı işlemleri saydı.
23.01.2024 Cadde
İzmir’de karne sevinci
İzmir’de karne sevinci İzmir’de eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla, 784 bin 242 öğrenci karne sevinci yaşadı.
20.01.2024 Ege
En pahalısı ama her elmadan 1 tane çıkıyor! Kajuyla sorunlara veda edin
En pahalısı ama her elmadan 1 tane çıkıyor! Kajuyla sorunlara veda edin Tüm kuruyemişler arasında en pahalı olanlardan biri kajudur. C harfini andıran şekli ve son derece lezzetli oluşuyla pek çok kişinin ilgisini çeken yemişin, fiyatı kadar faydası da yüksek! Detaylar haberimizde.
Doğal bir hazine gibi! Sivilcelerle de savaşıyor, zihni de geliştiriyor
Doğal bir hazine gibi! Sivilcelerle de savaşıyor, zihni de geliştiriyor Badem yemek kelimenin tam anlamıyla hayatınızı kurtarabilir. Badem, kuruyemiş çeşitleri arasında sahip olduğu faydalar göz önüne alındığında en yararlı besinlerden biridir. İşte bademin bazı faydaları.
16.01.2024 Genel Sağlık
Zekayı artıran kuru yemiş! Kaşık kaşık yiyince beyni bombaya dönüştürüyor
Zekayı artıran kuru yemiş! Kaşık kaşık yiyince beyni bombaya dönüştürüyor Günün en önemli öğünü olan kahvaltıda tüketilenler oldukça önemlidir. Yumurta, gerekli proteinin alınmasını sağlarken kuru yemişler de bir o kadar sağlıklı içerikler verir. İşte zihni açan, hafızayı geliştiren kuru yemiş.
15.01.2024 Genel Sağlık
Yemyeşil rengiyle şifa deposu! Antep fıstığının inanılmaz faydaları
Yemyeşil rengiyle şifa deposu! Antep fıstığının inanılmaz faydaları Ağustos ve eylül ayında hasat edilen fıstıklar, yemyeşil rengi, mis kokusu ve lezzetiyle özellikle Türk mutfağının en özel tatlılarında önemli rol oynuyor. Peki, kurusuyla yaşıyla lezzetine doyum olmayan fıstığın faydalarını hiç merak ettiniz mi? Haberimizde bahsettik.
Yer fıstığını haşlayıp yiyenler iyileşiyor! Fazla tuzu emiyor, yüksek lif kaynağı
Yer fıstığını haşlayıp yiyenler iyileşiyor! Fazla tuzu emiyor, yüksek lif kaynağı Haşlanmış yer fıstığı özellikle Amerika kıtasının belirli bölgelerinde tüketilen ve sevilen bir tarif. Çiğ yer fıstığı haşlanarak kendine özgü bir lezzet oluşturuyor. Haşlanmış hali ise faydalarını büyük oranda artırıyor.
12.01.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kuruyemiş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.