Malzemeleri

Malzemeleri

Son dakika malzemeleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan malzemeleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malzemeleri haber sayfamızda...

Malzemeleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.057 malzemeleri haberi bulunmuştur.
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9'uncu gemi, Mersin'den yola çıktı
Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9'uncu gemi, Mersin'den yola çıktı Gazze halkına ulaştırılması için hazırlanan ve içerisinde 3 bin 774 tonluk yardım malzemesi bulunan 9'uncu 'İyilik Gemisi' Mersin'den yola çıktı.
16.04.2024 Gündem
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Her şey bozukmuş! 29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı
Her şey bozukmuş! 29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı İstanbul Beşiktaş’ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangınına dair itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı. Yangında, yangın söndürme sisteminin ve iş yeri acil durum aydınlatmalarının çalışmadığı belirtildi.
16.04.2024 Gündem
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.
15.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.  
15.04.2024 Gündem
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm İstanbul’da kentsel dönüşümde 110 milyon ton inşaat malzemesi atığının ortaya çıkacağı öngörülüyor. Bu atığın ekonomik değeri ise 66 milyar TL olarak hesaplanıyor.
15.04.2024 Ekonomi
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor Yaz aylarının en sevilen meyveleri arasında kiraz başı çekiyor. Sadece meyve olarak değil reçel olarak da kahvaltı sofralarında tercih ediliyor. Tam kıvamında tane tane kiraz reçelinin püf noktası…
13.04.2024 Yemek
Atıklardan ürettiği kuş yemlikleri ve yuvasını, 200 kuş türünün yaşadığı Hevsel Bahçeleri ile gölet çevresindeki ağaçlara astı
Atıklardan ürettiği kuş yemlikleri ve yuvasını, 200 kuş türünün yaşadığı Hevsel Bahçeleri ile gölet çevresindeki ağaçlara astı Diyarbakır’da sanat atölyesi işletmecisi Yusuf Battal (47), Dicle Üniversitesi Çevre ve Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü’nün önerisiyle atölyesindeki atık malzemelerden 5 ayda ürettiği 200 kuş yemliği ve yuvasını, Dicle Üniversitesi yerleşkesindeki 200 kuş türünün yaşadığı UNESCO Kültür Mirası Listesi’ndeki Hevsel Bahçeleri ile Kabaklı Göleti’nin çevresindeki ağaçlara astı. Atık malzemeleri atölyesinden temin ettiğini belirten Battal, “Atık malzemelerimizin ve sobaya, çöpe giden malzemelerimizin olduğunu gördüm. Böyle bir öneri geldiği zaman da çok hoşuma gitti. Ekolojik sistem için önemli bir çalışma olması dolayısıyla çok sevindim. Bunu üniversitenin belli alanlarında önümüzdeki süreçte de devam ettireceğiz” dedi.
12.04.2024 Yaşam
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da!
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da! Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Kültür Sanat
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi Günümüzde sağlıklı beslenme trendleri giderek yaygınlaşmakta ve insanlar daha bilinçli tercihler yapmaya özen göstermektedir. Özellikle glüten içeren gıdalardan uzak durmak isteyenler için alternatif tarifler oldukça önemlidir. İşte size, içinde un bulunmayan ve mercimek ile hazırlanan sağlıklı ve besleyici bir krep tarifi.
11.04.2024 Yemek
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım Ticaret Bakanlığı, İsrail’e yönelik 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. Kısıtlama kararı, İsrail, Gazze’de ateşkes ilan edene kadar devam edecek.
10.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Gündem
KOLAY EV BAKLAVASI TARİFİ VE PÜF NOKTALARI: Ev Baklavası nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Çıtır çıtır lezzetiyle damak çatlatan baklava tarifi ile misafirlerinizi mest edin!
KOLAY EV BAKLAVASI TARİFİ VE PÜF NOKTALARI: Ev Baklavası nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Çıtır çıtır lezzetiyle damak çatlatan baklava tarifi ile misafirlerinizi mest edin! Ramazan Bayramı için hazırlıklar başladı. Bayram sofralarının vazgeçilmezler lezzetlerinden biri olan Baklava'yı evinde yapmak isteyenler Baklava'nın püf noktaları, tarifi ve malzemelerine ilişkin bilgileri araştırmaya koyuldu. Peki Ev Baklavası nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı Ticaret Bakanlığı, bugünden itibaren belirlenen ürünlerde İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı.
9.04.2024 Uzmanpara
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Haberler
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 Ekonomi
Evleri boyayıp muhtarlığı kazandı; seçimden sonra da tulum giyip badanaya devam etti
Evleri boyayıp muhtarlığı kazandı; seçimden sonra da tulum giyip badanaya devam etti Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, mahallesindeki tüm evleri boyama vaadinde bulunan, vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü Necati Eren (61), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, mahalle nüfusunun yarısından fazlasının oyunu alarak muhtar seçildi. Seçim öncesi verdiği ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadini yerine getirmeye devam eden Eren’in, seçimden sonraki ilk işi de boyacı tulumlarını giyip mahallenin camisini boyamak oldu.
6.04.2024 Haberler
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler Define bulma hayali ile Bolu'dan Bartın'ın Amasra ilçesine gelen 6 kafadar, İlçe mezarlığındaki tarihi kemeri kazdı. Tam teşkilat kazı yapan ve kendilerini kaptıran kafadarlar, yanlarına kadar sokulan polisleri bile fark edemedi. Yakalanan şahıslardan biri, ise gazetecilere, ''Her şey devletimiz için'' mesajı verdi.
6.04.2024 Gündem
Şoke eden sonuç! 1 ay yatmadan makyajını çıkarmadı, bakın nasıl 10 yıl yaşlandı
Şoke eden sonuç! 1 ay yatmadan makyajını çıkarmadı, bakın nasıl 10 yıl yaşlandı Birçok kişinin neredeyse günlük olarak uyguladığı belirli bir makyaj rutini var. Makyaj malzemeleri aşırı kullanıldığında veya doğru temizlenmediğinde ise cilde zararı büyük. Deney için 1 ay boyunca makyajını silmeden hayatına devam eden gazeteci Anna Pursglove'un inanılmaz değişimi de tam olarak bu durumun örneği. İşte şoke eden sonuç.
5.04.2024 Cilt Bakımı
Tayvan depreme nasıl bu kadar hazırlıklı olabildi?
Tayvan depreme nasıl bu kadar hazırlıklı olabildi? 2018'de yedi kişinin hayatını kaybettiği 6,4 büyüklüğündeki depremden sonra afete müdahale ve yardım için yerel yetkililerle, hükümet birimleri ve sivil toplum kuruluşları arasındaki koordinasyon güçlendirildi.
5.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Malzemeleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.