Mustafa Can Keser

Mustafa Can Keser

Son dakika Mustafa Can Keser haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mustafa Can Keser gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mustafa Can Keser haber sayfamızda...

Mustafa Can Keser

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 154 mustafa can keser haberi bulunmuştur.
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü!
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, sinir krizi geçirerek eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e ateş püskürdü. Ersubaşı'nın hakaretlerinin ardından, Serkan Keser'den cevap gecikmedi.
13.04.2024 Cadde
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti'
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti' Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, çocuklarının babası Mustafa Can Keser ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
4.04.2024 Cadde
'Annem yüzüme tükürdü' demişti: Kızı evlenmeden hamile kaldığı için utandı!
'Annem yüzüme tükürdü' demişti: Kızı evlenmeden hamile kaldığı için utandı! Son olarak 2016'da 'Kaçma Birader: Taksim Yolcusu Kalmasın!' adlı yapımla kamera karşısına geçen, 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla sık sık magazin gündemine gelmişti. Geçtiğimiz günlerde hamile kaldığı için evlendiğini ve annesinin hamilelik haberini duyduğunda yüzüne tükürdüğünü açıklayan Ersubaşı, 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olarak yaşadıklarını anlattı.
10.02.2024 Cadde
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü! Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı daha sonra yayınladığı bir videoda uyuşturucu kullandığını itiraf ederek gözleri üzerine çekmişti. Ersubaşı şimdi ise katıldığı bir YouTube programında hamile kaldığı için evlendiğini ve ailesinin kendisine büyük bir tepki gösterdiğini açıkladı.
7.02.2024 Cadde
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım!
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım! Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı olaylı şekilde ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmiş, araç içinde çektiği itiraf videosu ile herkesi şoke etmişti. Daha sonrasında videoyu tehdit edildiği için çektiğini belirten Ersubaşı, son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi.
28.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama!
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda karşı karşıya... Dava devam ederken, ünlü oyuncuya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. "Uyuşturucu batağına düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim" diyen Ersubaşı, videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini öne sürdü.
23.12.2023 Cadde
DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı son hali
DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı son hali Damla Ersubaşı'nın hayatı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Yayınladığı son video paylaşımı ile dikkatleri üzerine çeken Damla Ersubaşı hakkında çıkan haberlere yanıt verdi. Ayrıldığı eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olan oyuncu Damla Ersubaşı paylaştığı videoda kumar ve uyuşturucu itirafında bulundu. Peki, Damla Ersubaşı kimdir?
22.12.2023 Bilgi Rehberi
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım! Oyuncu Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile bu kez çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu.Ersubaşı, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yanıt verdi. Oyuncu, paylaştığı videoda kumar ve uyuşturucu itirafında bulundu.
22.12.2023 Magazin
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım! Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu. Ersubaşı, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ünlü oyuncu, paylaştığı videoda 'kumar' ve 'uyuşturucu' itirafında bulundu.
23.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'ndan hakkındaki iddialara yanıt: Ne yaptıysam kendime yaptım!
Damla Ersubaşı'ndan hakkındaki iddialara yanıt: Ne yaptıysam kendime yaptım! 'Sihirli Annem' dizisindeki 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile bu kez çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik oldu. Ersubaşı’nın 'yasaklı madde bağımlısı' olduğunu ileri süren Mustafa Can Keser'e, oyuncudan yanıt gecikmedi.
21.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'dan arkadaşının 'müstehcen fotoğraf' iddiasına yanıt!
Damla Ersubaşı'dan arkadaşının 'müstehcen fotoğraf' iddiasına yanıt! Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme geldi. Ersubaşı'nın yakın arkadaşı Müge Işık, oyuncunun, eşine müstehcen fotoğraf attığını iddia etti. Ünlü oyuncu, hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
16.04.2023 Cadde
Damla Ersubaşı saçlarını boyattı! İşte yeni imajı
Damla Ersubaşı saçlarını boyattı! İşte yeni imajı 'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Damla Ersubaşı, son zamanlarda özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ünlü isim, uzun sarı saçlarını boyattı. Ersubaşı, yeni imajını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.
22.04.2022 Cadde
Damla Ersubaşı: Keşke 23 yaşında evlenmeseydim!
Damla Ersubaşı: Keşke 23 yaşında evlenmeseydim! 2016 yılında nikah masasına oturduğu Mustafa Can Keser'den geçtiğimiz yıl 'şiddet' ve 'ihanet' iddiasıyla boşanan Damla Ersubaşı, tv100'de yayınlanan 'Beyin Dedektifi'programına konuk oldu. İki çocuk annesi eski oyuncu, hayatının kırılma anını anlattı.
29.03.2022 Cadde
Damla Ersubaşı-Mustafa Can Keser ayrılığının nedeni kıskançlık mı?
Damla Ersubaşı-Mustafa Can Keser ayrılığının nedeni kıskançlık mı? Vural, yeni şarkısı 'Ezberler Unutulur' için 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle üne kavuşan Damla Ersubaşı ile kameralar karşısına geçti. Klipte aşık bir çifti canlandıran ikilinin romantik görüntülerinin, Mustafa Can Keser ile güzel oyuncunun arasını açtığı konuşuluyor.
1.03.2022 Cadde
Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser'in ilişkisi ikinci kez bitti!
Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser'in ilişkisi ikinci kez bitti! ‘Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, iki yıl önce boşandığı eski eşi Mustafa Can Keser ile yeniden barışmıştı. Oyuncu, eski eşinden gelen evlenme teklifini ‘tektaş’ videosuyla duyurmuştu. Evlenecekleri beklenen çiftin ayrıldığı iddia edildi. Damla eski eşinin fotoğraflarını sildi.
25.02.2022 Cadde
Mustafa Can Keser ile yeniden evlenecek mi? Damla Ersubaşı açıkladı
Mustafa Can Keser ile yeniden evlenecek mi? Damla Ersubaşı açıkladı 'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Damla Ersubaşı, iş insanı Mustafa Can Keser’den şiddet gördüğü ve ihanete uğradığı gerekçeleriyle boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda eski eşiyle yeniden barıştığını duyuran Damla Ersubaşı, takipçilerinin sorularını yanıtladı. Oyuncu ikinci kez evlenip evlenmeyecekleri konusuna açıklık getirdi.
29.01.2022 Cadde
Şiddet gördüğü için boşanan Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser’in evlenme teklifine tekrar 'evet' dedi!
Şiddet gördüğü için boşanan Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser’in evlenme teklifine tekrar 'evet' dedi! 'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Damla Ersubaşı, iş insanı Mustafa Can Keser’den şiddet gördüğü ve ihanete uğradığı gerekçeleriyle boşanmıştı. İki çocuğunun babasından kısa sürede boşanan Damla Ersubaşı ayrılığa fazla dayanamadı. Geçtiğimiz günlerde eski eşiyle yeniden barıştığını duyuran Damla Ersubaşı, tekrar aldığı evlilik teklifini de kabul etti.
19.12.2021 Cadde
Eski eşiyle barışan Damla Ersubaşı: Mutlu olmayı tercih ettik!
Eski eşiyle barışan Damla Ersubaşı: Mutlu olmayı tercih ettik! Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene sonlandıran oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz haftalarda eski eşini affetmişti. Ardından mutluluk pozuyla barıştıklarını duyuran çiftten Ersubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konuya açıklık getirdi.
16.12.2021 Cadde
Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'i affetti: Minik kuş geri döndü
Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'i affetti: Minik kuş geri döndü Bir süredir eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştığı iddia edilen ve her seferinde bu haberleri yalanlayan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz yıl eylül ayında boşandığı Keser'i affetti. Güzel oyuncu, barıştıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
29.11.2021 Cadde
Damla Ersubaşı-Mustafa Can Keser'den kafa karıştıran paylaşım! Barıştılar mı?
Damla Ersubaşı-Mustafa Can Keser'den kafa karıştıran paylaşım! Barıştılar mı? Geçtiğimiz eylül ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kafa karıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yan yana çıkan fotoğraflarının ardından barışmadıklarını söyleyen çiftten Keser, yayınladığı son fotoğrafla 'İlişkilerine bir şans daha mı verdiler?" sorusunu akıllara getirdi.
18.10.2021 Cadde
Damla Ersubaşı'ndan Mustafa Can Keser açıklaması
Damla Ersubaşı'ndan Mustafa Can Keser açıklaması Geçtiğimiz eylül ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser ikilisinden Keser, birkaç hafta önce yaptığı paylaşımla kafaları karıştırmış; çiftin barıştığı iddia edilmişti. Önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıyan Ersubaşı, iddialara açıklık getirdi.
31.08.2021 Cadde
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı mı?
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı mı? Eylül 2020'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, geçtiğimiz aylarda kızlarıyla tatil yaparken objektiflere yansımıştı. Çocukları için bir araya geldiklerini söyleyen ikiliden Keser, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı.
12.08.2021 Cadde
Eski eşler Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser tatilde
Eski eşler Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser tatilde Eylül 2020'de Mustafa Can Keser ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Damla Ersubaşı, tatil için Bodrum’u seçen ünlü isimler arasında yerini aldı.
26.06.2021 Cadde
Çocuklar  için bir arada
Çocuklar için bir arada Oyuncu Damla Ersubaşı, tatil sezonunu Bodrum’da açtı.
26.06.2021 Cadde
Damla Ersubaşı son hali ile sosyal medyayı salladı
Damla Ersubaşı son hali ile sosyal medyayı salladı Bir dönemin çocuk oyuncularından Damla Ersubaşı şimdilerde iki çocuk annesi genç bir kadın. Evliliğindeki sorunlar ile sık sık gündeme gelen oyuncu Damla Ersubaşı, ihanete uğradığı ve şiddet gördüğünü iddia ettiği eşi Mustafa Can Keser ile yollarını ayırmıştı. 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, altı ayda 41 kilo vermişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam eden 27 yaşındaki oyuncu, takipçilerinden övgü dolu yorumlar alıyor.
17.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Can Keser ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.