Navtex Nedir

Navtex Nedir

Son dakika NAVTEX nedir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan NAVTEX nedir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan NAVTEX nedir haber sayfamızda...

Navtex Nedir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36 navtex nedir haberi bulunmuştur.
Navtex nedir, ne demek? Navtex ilan etmek ne anlama gelir?
Navtex nedir, ne demek? Navtex ilan etmek ne anlama gelir? Navtex, temelde uluslararası haberleşme sistemidir. Türkiye de zaman zaman çeşitli nedenlerle navtex ilan ediyor. Bunun üzerine ''Navtex ne demek, navtex ilan etmek ne anlama gelir?'' soruları yöneltiliyor.
15.10.2023 Bilgi Rehberi
Türkiye'den yeni NAVTEX ilanı! NAVTEX nedir, ne anlama gelmektedir? İşte tanımı...
Türkiye'den yeni NAVTEX ilanı! NAVTEX nedir, ne anlama gelmektedir? İşte tanımı... Türkiye Akdeniz'de sismik araştırma gemileri ile araştırmalarını sürdürüyor. Araştırmaların sürdüğü Akdeniz'de Oruç Reis için Türkiye tarafından yeni bir NAVTEX ilan edildi. Peki NAVTEX nedir, ne anlama gelmektedir?
21.09.2022 Bilgi Rehberi
Son dakika: Doğu Akdeniz'de yeni NAVTEX ilan edildi
Son dakika: Doğu Akdeniz'de yeni NAVTEX ilan edildi Son dakika haberine göre, Doğu Akdeniz'de yeni bir NAVTEX ilan edildi. Oruç Reis Rodos Adası'nın güneyinde 4 Kasım'a kadar görev yapacak.
25.10.2020 Gündem
Son dakika: Türkiye'den yeni NAVTEX hamlesi!
Son dakika: Türkiye'den yeni NAVTEX hamlesi! Son dakika haberine göre, Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'nin çalışma yürüteceği alan için 22 Ekim'e kadar sürecek yeni NAVTEX (denizcilere duyuru) ilan edildi.
11.10.2020 Gündem
Son dakika! Türkiye'den yeni NAVTEX ilanı
Son dakika! Türkiye'den yeni NAVTEX ilanı Son dakika haberine göre, Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi'nin çalışma yürüteceği alan için 9 Kasım'a kadar sürecek yeni NAVTEX (denizcilere duyuru) ilan edildi.
9.10.2020 Gündem
Son dakika... Dünya Karabağ'a odaklanmışken Yunanistan'dan kışkırtıcı adım!
Son dakika... Dünya Karabağ'a odaklanmışken Yunanistan'dan kışkırtıcı adım! Avrupa Birliği zirvesinde Doğu Akdeniz’de diyaloğa önem verilmesi kararı çıkmasına rağmen Atina, Türkiye’nin sorumluluk sahasında iki yeni Navtex yayımladı. Güvenlik kaynakları: Yunanistan'ın NAVTEX ilanı bölgede sorunların artmasına neden olacak. Uzmanlar, “Yunanistan’ın bu adımı kışkırtıcı” diyor.
4.10.2020 Gündem
Navtex nedir? Navtex ilan etmek ne demek?
Navtex nedir? Navtex ilan etmek ne demek? Son zamanlarda gündemden düşmeyen ve son dakika haberleri arasında yer alan Navtex kelimesinin ne anlama geldiği büyük merak konusu oldu. Navtex nedir, Navtex ilan etmek ne demek? soruları peş peşe araştırılmaya başladı. İşte Navtex anlamı...
1.10.2020 Gündem
Son dakika: Türkiye'den yeni Navtex ilanı
Son dakika: Türkiye'den yeni Navtex ilanı Son dakika haberine göre, Yavuz sondaj gemisinin görev süresi 12 Ekim'e kadar uzatıldı.
16.09.2020 Gündem
NAVTEX nedir, ne anlama gelmektedir? Son dönemin en fazla merak edilen kelimesi NAVTEX anlamı...
NAVTEX nedir, ne anlama gelmektedir? Son dönemin en fazla merak edilen kelimesi NAVTEX anlamı... Son dönemin en fazla merak edilen kelimesi olan NAVTEX nedir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yunanistan tarafından gayri askeri statüde olması gereken Sakız Adasının silahlandırılmasının ardından bugün Türkiye tarafından yeni bir NAVTEX yayımlandı. Peki NAVTEX nedir, ne anlama gelmektedir?
15.09.2020 Gündem
Navtex ne demek? Navtex ilanı nedir? Türkiye'den yeni Navtex kararı...
Navtex ne demek? Navtex ilanı nedir? Türkiye'den yeni Navtex kararı... Oruç Reis gemisinin sismik çalışma yürüteceği alan için yeni navtex süresi ilan edildi. Daha önce çalışmaların 1 Eylül'e kadar süreceği duyurulmuştu. Peki yeni süre ne zamana kadar uzatıldı? Navtex nedir, navtex ilan etmek ne demek?
1.09.2020 Gündem
Navtex ne demek? Navtex ilanı ne anlama geliyor? Türkiye'den Navtex kararı
Navtex ne demek? Navtex ilanı ne anlama geliyor? Türkiye'den Navtex kararı Türkiye'den Doğu Akdeniz hamlesi geldi. Son dakika haberlerine göre NAVTEX ilan eden Türkiye Doğu Akdeniz'de atış eğitiminin yapılacağını açıkladı. Peki, NAVTEX atış eğitimi ne zaman yapılacak? NAVTEX nedir, NAVTEX ilanı ne demek?
27.08.2020 Gündem
Navtex nedir, navtex ilanı ne demek? Navtex ilan etmek...
Navtex nedir, navtex ilanı ne demek? Navtex ilan etmek... Türkiye Doğu Akdeniz'de Oruç Reis, Ataman ve Cengiz Han isimli gemiler için Navtex ilan etmişti. Sismik çalışmaların yapılacağı Navtex, 10-23 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacaktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda Navtex kararına da değinti. Süre 27 Ağustos'a kadar uzaktıldı. Peki, Navtex nedir, Navtex ilanı ne demek?
26.08.2020 Gündem
Navtex nedir?
Navtex nedir? Türkiye'nin Akdeniz'de ilan ettiği yeni Navtex ve Oruç Reis'i savaş gemileriyle birlikte bölgeye göndermesi birçok kişinin konuyu merak etmesine neden oldu. Peki internette sıklıkla aratılan Navtex nedir? İşte merak edilenler...
17.08.2020 Trend
Son dakika... Türkiye'den Yavuz Sondaj Gemisi için yeni NAVTEX ilanı
Son dakika... Türkiye'den Yavuz Sondaj Gemisi için yeni NAVTEX ilanı Türkiye, uzun süredir Doğu Akdeniz’de faaliyetlerde bulunan Yavuz sondaj gemisi için yeni NAVTEX yayınladı Söz konusu NAVTEX, Yavuz’un şuan görev yaptığı sahadaki faaliyet süresini 15 Eylül’e kadar uzatıyor.
15.08.2020 Gündem
Navtex nedir? Navtex ilan etmek ne demektir?
Navtex nedir? Navtex ilan etmek ne demektir? Türkiye'nin Akdeniz'de ilan ettiği yeni NAVTEX ve Oruç Reis'i savaş gemileriyle birlikte bölgeye göndermesi milyonlarca vatandaşı meraklandırdı. Navtex nedir, Natvex ilan etmek ne demektir arayışı başladı. İşte Navtex hakkında merak edilenler...
11.08.2020 Gündem
Son dakika... Türkiye'den büyük kararlılık! Yeni bir NAVTEX ilan edildi
Son dakika... Türkiye'den büyük kararlılık! Yeni bir NAVTEX ilan edildi Gelen son dakika haberine göre; Türkiye yeni bir NAVTEX ilan ettiğini duyurdu. Barbaros Hayrettin Paşa gemisi Doğu Akdeniz'de çalışma yapacak. İşte detaylar...
29.07.2020 Gündem
Son dakika: Navtex krizi! Türk savaş gemileri harekete geçti...
Son dakika: Navtex krizi! Türk savaş gemileri harekete geçti... Türkiye’nin Oruç Reis’in sondaj faaliyeti için, Meis Adası ile Rodos Adası arasında Navtex ilan etmesinin ardından Yunanistan da aynı bölgede Navtex yayımladı. Bunun üzerine Türkiye, iki Navtex daha ilan ederek kararlılık mesajı verdi.
23.07.2020 Gündem
NAVTEX ilan etmek ne demek? NAVTEX ilan etmek ne anlama geliyor?
NAVTEX ilan etmek ne demek? NAVTEX ilan etmek ne anlama geliyor? Türkiye'nin Meis adası bölgesi ile ilgili NAVTEX ilan etmesinin ardından vatandaşlar NAVTEX nedir, ilan etmek ne demek sorularına yanıt aramaya başladı. Sismik Araştırma gemisi Oruç Reis'in Meis Adası'nın güney ve doğusunda sondaj faaliyetlerinde bulunacağını duyurmasının ardından NAVTEX ilan etmek ne demek sorusu gündeme geldi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...
22.07.2020 Gündem
Türkiye NAVTEX ilan etti Yunanistan Genelkurmay Başkanı acil ülkesine döndü
Türkiye NAVTEX ilan etti Yunanistan Genelkurmay Başkanı acil ülkesine döndü Sismik Araştırma gemisi Oruç Reis'in Meis Adası'nın güney ve doğusunda sondaj faaliyetlerini yapacağı belirtilmesinin ardından Güney Kıbrıs'ta bulunan Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, acil olarak ülkesine geri döndü.
21.07.2020 Dünya
Navtex nedir, ne anlama geliyor? - Navtex ilanı Türkçesi ne demek?
Navtex nedir, ne anlama geliyor? - Navtex ilanı Türkçesi ne demek? Türkiye'nin Navtex ilanı sonrası sosyal medyada hakkında en çok araştırma yapılan konulardan biri de Navtex nedir, ne anlama gelir, Türkçesi ne demek gibi soruların cevapları araştırılıyor. İşte Navtex ve Navtex ilanı ile ilgili ayrıntılar...
21.07.2020 Gündem
Tatbikatın kodu  TSK’nın parolası: Etkin, Saygın, Caydırıcı
Tatbikatın kodu TSK’nın parolası: Etkin, Saygın, Caydırıcı Türk Deniz Kuvvetleri, hiçbir oldubittiye izin verilmeyeceğini vurguladığı ‘Mavi Vatan’da, koronavirüs salgınına rağmen askeri eğitim ve tatbikatlarını sürdürüyor.
26.06.2020 Siyaset
‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’
‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’ Türk Deniz Kuvvetleri, eğitim sahası için Yunanistan açıklarındaki dört sahada ‘Navtex’ ilan ederek tatbikat duyurusu yaptı. Her bir saha için verilen kodlar “Ne, Mutlu, Türk’üm, Diyene” şeklinde oluştu...
30.05.2020 Gündem
Yunanistan'da şamata dinmiyor: 'Miçotakis'in yaban tavşanı'
Yunanistan'da şamata dinmiyor: 'Miçotakis'in yaban tavşanı' Libya'daki yüksek mahkemenin verdiği skandal karar üzerine sevincini gizlemeyen Yunan basını, ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışına destek veren siyasetçinin yol açtığı krizi de sayfalarına taşıdı.
11.01.2023 Dünya
Mehmet Ali Çelebi'den 'Neden CHP'den ayrıldınız?' sorusuna tek cümlelik yanıt
Mehmet Ali Çelebi'den 'Neden CHP'den ayrıldınız?' sorusuna tek cümlelik yanıt AK Parti'ye geçen milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok, katıldıkları televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 'Neden CHP'den ayrıldınız? sorusuna Çelebi'den tek cümlelik yanıt geldi.
21.10.2022 Siyaset
Ukrayna dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu
Ukrayna dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu Ukrayna dönüşü çarpıcı mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Zaporijya' konusunun önemine değindi, tehdit unsuru olduğunu vurguladı. Erdoğan, dünya barışı için Rusya'nın adım atması gerektiğini ve bu konuyu Putin'den isteyeceklerini de söyledi. Öte yandan Erdoğan, Ukrayna liderinin de isteğini açıkladı.
19.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Navtex Nedir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.