Nazlı Sinem Erköseoğlu

Nazlı Sinem Erköseoğlu

Son dakika Nazlı Sinem Erköseoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nazlı Sinem Erköseoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nazlı Sinem Erköseoğlu haber sayfamızda...

Nazlı Sinem Erköseoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50 nazlı sinem erköseoğlu haberi bulunmuştur.
'40 dikişli' dehşette korkunç detaylar: Ağaca tırmanıp saklandı, taksiyle kapısına dayandı
'40 dikişli' dehşette korkunç detaylar: Ağaca tırmanıp saklandı, taksiyle kapısına dayandı Kadıköy Göztepe Marmaray İstasyonu'nda Gülhan Karadereli’ye bıçakla saldıran Çetin Akay’ın 5 ay önce de kadının evinin önündeki ağaca tırmanarak tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Öte yandan Gülhan Karadereli’nin yüzüne 40 dikiş atılmıştı.
22.03.2024 Gündem
Galeria Sitesi davasında 4 sanık için karar çıktı
Galeria Sitesi davasında 4 sanık için karar çıktı Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da yıkılan 89 kişinin yaşamını yitirdiği Galeria Sitesi'ne ilişkin görülen davada tutuklu yargılanan müteahhitler Sedat Eser, Mehmet Şirin Yiğit, Şeyhmus Yiğit ve inşaat mühendisi fenni mesul Tevfik Demir, 17 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Gündem
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında karar
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında karar İstanbul Beyoğlu’ndaki bir apartman boşluğunda 14 yıl önce cansız bedeni bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüyle ilgili davada beraat kararı bozulan ve yeniden yargılanan Can Paksoy 3’üncü kez beraat etti. Duruşma savcısı ise karar öncesi sanığın müebbet hapis cezasına çarptırılmasını ve tutuklanmasını talep etti.
22.03.2024 Gündem
Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey anneden mide bulandıran işkence
Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey anneden mide bulandıran işkence Kayseri'de üvey kızı B.Y.'ye (7) hakaret edip, eziyet ederek insan dışkısı yedirdiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Fatma Y.'ye (40), verilen 5 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı.
31.01.2024 Gündem
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında flaş gelişme
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında flaş gelişme İstanbul Beyoğlu’ndaki bir apartman boşluğunda 14 yıl önce cansız bedeni bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüyle ilgili davada beraat kararı bozulan ve yeniden yargılanan sanık Can Paksoy hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.
31.01.2024 Gündem
Nazlı Sinem Erköseoğlu davasında Can Paksoy hakkında flaş karar
Nazlı Sinem Erköseoğlu davasında Can Paksoy hakkında flaş karar Beyoğlu’nda 13 yıl önce apartman boşluğunda cesedi bulunan 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin Yargıtay'dan dönen davada sanık Can Paksoy hakkında karar verildi.
23.11.2023 Gündem
Son dakika... Pınar Gültekin cinayetinde kiralık katil iddiası!
Son dakika... Pınar Gültekin cinayetinde kiralık katil iddiası! Gelen son dakika haberine göre, Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) öldüren ve cesedini varil içine koyup yaktıktan sonra üzerine beton döken Cemal Metin Avcı (32) hakkında 'canavarca hisle adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, kardeşi Mertcan Avcı'nın (26) kendisine 'yardım ve yataklık' ettiği suçlamasıyla 5 yıl hapis istemiyle yargılanmasına, yarın Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir "Adaletin tecelli ettiği, maddi gerçeğin ortaya çıktığı, kamu vicdanının rahat katıldığı bir yargılama süreci yaşanacağını ve sanıklara verilen cezaların da emsal olacağını ümit ediyorum" dedi.
8.11.2020 Gündem
Mahkemeye göre Nazlı pencereden atlamış
Mahkemeye göre Nazlı pencereden atlamış Beyoğlu’nda 2010 tarihinde bir apartman boşluğunda cesedi bulunan 24 yaşındaki Boston üniversitesi mezunu Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüne ilişkin görülen davada Paksoy Holdingin veliahtları Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy kardeşler beraat etmişti. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi beraat kararının gerekçesini açıkladı.
26.02.2020 Gündem
Paksoy Kardeşler’e beraatin gerekçesi belli oldu! Mahkeme Nazlı’nın intihar ettiğini söyledi
Paksoy Kardeşler’e beraatin gerekçesi belli oldu! Mahkeme Nazlı’nın intihar ettiğini söyledi İstanbul Beyoğlu’nda, 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin davada yargılanan Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy kardeşlerin beraat gerekçesi açıklandı. Kararda, Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun, olay öncesindeki bir takım psikolojik problemleri nedeniyle pencereden atladığı ve bu atlama neticesinde vefat ettiği belirtildi.
25.02.2020 Gündem
Paksoy’ların beraatine Bakanlık’tan itiraz
Paksoy’ların beraatine Bakanlık’tan itiraz Beyoğlu’nda 10 yıl önce 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin yargılandıkları davada Paksoy Holding’in veliahtları Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy’un beraat kararına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı itiraz etti.
12.02.2020 Gündem
Paksoy’ların beraatine Aile Bakanlığı itiraz etti
Paksoy’ların beraatine Aile Bakanlığı itiraz etti İstanbul Beyoğlu’nda 10 yıl önce 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin yargıladıkları davada Paksoy Holding’in veliahtları Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy’un beraat kararına, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı itiraz etti.
11.02.2020 Gündem
Beraat ettiler
Beraat ettiler Beyoğlu’nda 10 yıl önce 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin yargılanan Paksoy Holding’in veliahtları Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy kardeşler beraat etti.
6.02.2020 Gündem
Paksoy kardeşler beraat etti
Paksoy kardeşler beraat etti İstanbul'da bir apartman boşluğundan ölü bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüyle ilgili görülen davada karar çıktı.
5.02.2020 Gündem
Paksoy kardeşler savcıyı şikâyet etti
Paksoy kardeşler savcıyı şikâyet etti Beyoğlu’nda bir apartman boşluğunda ölü bulunan 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüne ilişkin davada sanık olarak yargılanan Can ve Emre Paksoy kardeşler, duruşma savcısı Barış Kurt’u “görevi kötüye kullandığı” suçlamasıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyet etti.
30.01.2020 Gündem
Paksoy kardeşler savcıyı şikayet etti
Paksoy kardeşler savcıyı şikayet etti İstanbul'da bir apartman boşluğunda ölü olarak bulunan Boston Üniversitesi mezunu 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüyle ilgili görülen davada sanık olarak yargılanan Paksoy kardeşlerin avukatları duruşma savcısı Barış Kurt hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Şikayet dilekçesinde savcı Barış Kurt’un, dosyadaki somut delilleri görmezden gelerek sadece katılan tarafın gerçek dışı iddialarını tekrarlayarak Can Paksoy hakkında mahkumiyet talebinde bulunmasının görevi kötüye kullanmak suçunu oluşturduğu belirtildi.
29.01.2020 Gündem
‘Feryatlarımızı savcı duydu’
‘Feryatlarımızı savcı duydu’ Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüyle ilgili 10 yıllık davada savcı, sanık Can Paksoy hakkında cinayetten müebbet istedi. Nazlı’nın annesiyle babası, “Kızımız intihar etmedi, cinayete kurban gitti. Savcıya ve mahkemeye güveniyoruz” dedi
9.01.2020 Gündem
Savcı “Sinem’i Can Paksoy öldürdü” dedi: Müebbet talebi
Savcı “Sinem’i Can Paksoy öldürdü” dedi: Müebbet talebi Boston Üniversitesi mezunu Nazlı Sinem Erköseoğlu (24) on yıl önce İstanbul Beyoğlu’nda bir apartman boşluğunda ölü bulundu.
7.01.2020 Gündem
Yaşamı apartman boşluğunda son bulmuştu... Davada flaş gelişme!
Yaşamı apartman boşluğunda son bulmuştu... Davada flaş gelişme! İstanbul Beyoğlu’nda 9 yıl önce 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin yargılanan Paksoy Holding’in veliahtları Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy kardeşlerin hakkında savcı esas hakkındaki görüşünü açıkladı.
6.01.2020 Gündem
Sanıklar gülünce salonda kriz çıktı
Sanıklar gülünce salonda kriz çıktı Beyoğlu’nda Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüne ilişkin “kasten öldürme” suçuyla yargılanan Paksoy kardeşlerin, duruşmada sırasında gülmesi mahkeme salonunda kriz yarattı.
11.09.2019 Gündem
Sinem Erköseoğlu'nun davasında salon bir anda karıştı!
Sinem Erköseoğlu'nun davasında salon bir anda karıştı! İstanbul, Boston Üniversitesi mezunu 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu'nu  'kasten öldürdükleri' iddiasıyla yargılanan Paksoy Holding'in veliahtları Mahmut Emre ve Can Paksoy kardeşlerin davasına devam edildi.
10.09.2019 Gündem
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümünde flaş gelişme!
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümünde flaş gelişme! 2010'da bir apartman boşluğunda cesedi bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu'nu öldürdükleri iddiasıyla yargılandıkları davada beraatlerine hükmedilen sanıklar Can ve Emre Paksoy kardeşlerin, kararın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılanmasına devam edildi.
7.03.2019 Gündem
Adli Tıp, nasıl öldüğünü bilemedi
Adli Tıp, nasıl öldüğünü bilemedi Beyoğlu’nda 9 yıl önce Boston Üniversitesi mezunu Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun (24) Paksoy Holding’in veliahtları Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy’un oturduğu apartmanın boşluğunda cesedinin bulunmasıyla ilgili istenen Adli Tıp raporu mahkemeye ulaştı.
7.03.2019 Gündem
‘Deliller karartılıyor’
‘Deliller karartılıyor’ Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüyle ilgili dava, Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden görülüyor. Emre ve Can Paksoy tekrar hâkim karşısına çıkarken, Sinem’in annesi  “Deliller karartıldıkça öfkem artıyor” dedi.
8.11.2018 Gündem
Adli Tıp Kurumu’na ‘fermuar’ sorusu
Adli Tıp Kurumu’na ‘fermuar’ sorusu Boston Üniversitesi’nden mezun Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun (24) cesedi, 26 Eylül 2010’da İstanbul Beyoğlu’nda Emre ve Can Paksoy kardeşlere ait dairenin bulunduğu apartmanın havalandırma boşluğunda bulunmuştu...
7.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazlı Sinem Erköseoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.