Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs bunların sonu olmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs bunların sonu olmalı Restorasyonu tamamlanan Sultanahmet Camii'nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda muhalefet ne diyor, gelince Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarmış. Yerine inanç bilmem ne başkanlığı diye bir şey kuracaklarmış." ifadelerini kullandı.
21.04.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs bunların sonu olmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs bunların sonu olmalı Restorasyonu tamamlanan Sultanahmet Camii'nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda muhalefet ne diyor, gelince Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarmış. Yerine inanç bilmem ne başkanlığı diye bir şey kuracaklarmış." ifadelerini kullandı.
21.04.2023 Gündem
BAYRAM NAMAZI FARZ MI, SÜNNET Mİ, VACİP Mİ? Bayram namazı vacip mi, kadınlar bayram namazı kılabilir mi? Ramazan Bayramı bayram namazı sünnet mi?
BAYRAM NAMAZI FARZ MI, SÜNNET Mİ, VACİP Mİ? Bayram namazı vacip mi, kadınlar bayram namazı kılabilir mi? Ramazan Bayramı bayram namazı sünnet mi? Bayram namazı hakkında detaylar Ramazan Bayramı'nın idrak edilmesine sayılı saatler kala araştırılmaya başlandı. Ramazan ayının sona ermesiyle beraber Ramazan Bayramı kutlanacak ve bayram namazı kılınacak. Bayram namazı farz mı, sünnet mi, vacip mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. Diğer taraftan kadınların bayram namazı kılıp kılamadığı araştırılıyor. Peki kadınlar bayram namazı kılabilir mi? Bayram namazı vacip mi?
20.04.2023 Bilgi Rehberi
BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, TATİL BİRLEŞTİRİLDİ Mİ? RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2022, 9 GÜN MÜ?
BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, TATİL BİRLEŞTİRİLDİ Mİ? RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2022, 9 GÜN MÜ? Ramazan ayında dualar ediliyor, teravih namazları kılınıyor ve oruç ibadeti Müslüman alemi tarafından gerçekleştiriliyor. İslam dünyası için önemli olan bu ayın sonunda ise Ramazan Bayramı idrak edilecek. Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala ise bayram tatili ile ilgili araştırmalar başladı. 5-6 Mayıs tarihileri bayram tatiline eklenirse bayram tatilinin süresi 9 güne çıkacak. Bayram tatili ile ilgili karar için kabine toplantısının gerçekleştirilmesi bekleniyor. Kabine toplantısı yarın gerçekleştirilecek. Ramazan Bayramı tatili ile ilgili son dakika gelişmeleri haberde yer alıyor. Peki bayram tatili 9 gün oldu mu 2022, kaç gün? İşte Ramazan Bayramı tatil tarihleri...
24.04.2022 Gündem
Bugün camiler açık mı? Cuma namazı kılınacak mı? 14 Mayıs Cuma namazı
Bugün camiler açık mı? Cuma namazı kılınacak mı? 14 Mayıs Cuma namazı Cuma namazı kılınacak mı? Ramazan Bayramı'nın ikinci gününe denk gelen cuma gününde camilerin açık olmadığını merak eden vatandaşlar araştırıyor. 17 günlük tam kapanma sürecinin sonlarına gelindi. Peki, bugün cuma namazı camilerde kılınacak mı? 14 Mayıs camiler açık mı? İşte Cuma namazı ve camiler ile ilgili son gelişmeler...
14.05.2021 Gündem
İl İl Bayram Namazı Saatleri: 2021 Bayram namazı saat kaçta? Camiler bayramda açık mı, bayram namazı kılınacak mı?
İl İl Bayram Namazı Saatleri: 2021 Bayram namazı saat kaçta? Camiler bayramda açık mı, bayram namazı kılınacak mı? Bayram namazı saatleri, illere göre vakitler Ramazan ayının bitiminde bayrama saatler kala araştırılan konuların başında yer aldı. Ramazan Bayramının ilk günü, yarın eda edilecek. Kılınacak olan bayram namazları öncesinde binlerce Müslüman ikamet ettikleri illerdeki namaz vakitleri konusunda araştırmalarını sürdürürken bir taraftan da camiler bayramda açık mı, bayram namazı kılınacak mı sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. Peki Bayram namazı saat kaçta kılınacak? İl il bayram namazı vakitleri...
12.05.2021 Gündem
Bayram namazı saatleri 2021! Bu yıl bayram namazı saat kaçta, nasıl kılınacak? İl il bayram namazı vakitleri Diyanet
Bayram namazı saatleri 2021! Bu yıl bayram namazı saat kaçta, nasıl kılınacak? İl il bayram namazı vakitleri Diyanet Bu yıl bayram namazı kılınacak mı? İstanbul, Ankara ve İzmir bayram namazı saati aramaları yoğunlaştı. Diyanet, il il bayram namazı vakitleri 2021 listesini açıkladı. Mübarek Ramazan ayının ardından idrak edilecek bayramda, 'camiler açık mı, bayram namazı camilerde kılınabilecek mi?' soruları da aranıyor. 81 il bayram namazı saatleri haberimizde. Peki, İstanbul'da bayram namazı saat kaçta kılınacak?
12.05.2021 Gündem
Konya'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Konya bayram namazı vakitleri
Konya'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Konya bayram namazı vakitleri Bayram namazı vakitleri aratılmaya başlandı. 81 ilden 'Bayram namazı saat kaçta?' sorusuna cevap aranıyor. Konya'da ikamet eden müminler de namaz vaktini kaçırmak istemezken "Konya bayram namazı saat kaçta? Konya'da bayram namazı kaçta kılınacak?" sorusunu yöneltiyor.
12.05.2021 Gündem
Bursa bayram namazı saat kaçta? Bursa'da camilerde bayram namazı kılınacak mı?
Bursa bayram namazı saat kaçta? Bursa'da camilerde bayram namazı kılınacak mı? 2021 Bursa bayram namazı vakitleri sorgusu sürüyor. Ramazan Bayramı dolayısıyla Bursa'da bayram namazı saat kaçta kılınacak merak ediliyor. Bugün İslam alemi için büyük bir öneme sahip olan Ramazan Bayramı... Her yıl bayramlarda camiler tıklım tıklım dolarken bu yıl pandemi nedeniyle camilerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. Bayram namazını kaçırmak istemeyenlerin sıkça sorduğu soru ise "Bursa bayram namazı saat kaçta?" şeklinde...
12.05.2021 Gündem
Adana bayram namazı saati! Adana'da bayram namazı saat kaçta kılınacak?
Adana bayram namazı saati! Adana'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Yarın Ramazan Bayramı... Adana'da yaşayan vatandaşlar bayram namazı vakitlerini araştırmaya koyuldu. Bunun yanı sıra bayramda camilerin açık olup olmayacağı da merak konusu olmuş durumda... İşte "Adana'da bayram namazı saat kaçta?" sorusunu cevabı...
12.05.2021 Gündem
Bayram namazı saat kaçta kılınacak 2021? Bayramda camiler açık mı, bayram namazı camilerde kılınacak mı?
Bayram namazı saat kaçta kılınacak 2021? Bayramda camiler açık mı, bayram namazı camilerde kılınacak mı? Bayram namazı saati aramaları arttı. Ramazan Bayramı'na kısa süre kala bayram namazı kılınabilecek mi merakla araştırılıyor. Yasaklarda bayram namazı var mı? Bayram yaklaştıkça namaz saatleri de araştırılmaya başlandı. Öte yandan kafalarda soru işareti bırakan bir başka konu ise camilerde bayram namazı kılınıp kılınmayacağı...
12.05.2021 Gündem
Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet açıkladı: İstanbul, Ankara, İzmir il il bayram namazı saati 2021
Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet açıkladı: İstanbul, Ankara, İzmir il il bayram namazı saati 2021 Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte bayram namazı saatleri de merak ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 17 Mayıs tarihine kadar tam kapanma devam ediyor. Ramazan Bayramı ise 13 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor. Peki, bayram namazı saat kaçta kılınacak? İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere bayram namazı saatleri belli oldu. İşte il il bayram namazı saatleri.
12.05.2021 Gündem
23 Nisan bugün camiler açık mı? Cuma namazı kılınacak mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı
23 Nisan bugün camiler açık mı? Cuma namazı kılınacak mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı 23 Nisan cuma namazı için beklenen açıklama geldi. 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı kararı sonrası aramalar peş peşe geldi. Vatandaşlar cuma gününe gelen kısıtlama nedeniyle cuma namazı kılınacak mı merakla araştırıyor. 23 Nisan sokağa çıkma kısıtlamasında cuma namazı kılınacak mı?
23.04.2021 Gündem
Diyanet Bayram namazı saatleri... Bayram namazı saat kaçta kılınacak? İl il bayram namazı vakitleri...
Diyanet Bayram namazı saatleri... Bayram namazı saat kaçta kılınacak? İl il bayram namazı vakitleri... Bayram namazı saat kaçta kılınacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde yarın sabah kılınacak olan bayram namazı vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlendi. İkamet ettikleri illerde veya bayramı geçirmek için gittikleri illerde bayram namazına katılım sağlayacak olan vatandaşlar bayram namazı saat kaçta, nasıl kılınır sorusuna yanıt arıyor. Peki bayram namazı saat kaçta kılınacak? İşte il il bayram namazı vakitleri....
30.07.2020 Gündem
2020 Hatay bayram namazı saati nedir? Hatay'da bayram namazı saat kaçta kılınacak?
2020 Hatay bayram namazı saati nedir? Hatay'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Müslüman alemi Kurban Bayramı'nı büyük bir heyecanla bekliyor. Kurban Bayramı'nın sabahında bayram namazı kılınacak. Hatay'da yaşayanlar Hatay bayram namazının saat kaç kılınacağını merak ediyor. Peki Hatay'da bayram namazı saat kaçta kılınacak?
17.02.2022 Dini Bilgiler
Son dakika... Corona virüste yeni dönem! Bakan Koca kritik olan bölgeleri açıkladı...
Son dakika... Corona virüste yeni dönem! Bakan Koca kritik olan bölgeleri açıkladı... Son dakika gelen habere göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin günlük corona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 942 kişiye Covid-19 tanısı konuldu, 14 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 228 bin 924, can kaybı 5 bin 659 oldu. Son 24 saatte, 996 kişinin daha iyileşmesiyle Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 212 bin 557 oldu.Öte yandan Bakan Koca bugün Bilim Kurulu Toplantısı'nda flaş açıklamalarda bulundu. Bakan Koca Kurban Bayramı'nda kısıtlama olmayacağını belirterek uyulması gereken kuralları madde madde açıkladı. Okulların 31 Ağustos'ta açılacağını söyleyen Sağlık Bakanı Koca, 'Eğitimin nasıl yapılacağı önümüzdeki 1-2 hafta içinde belirlenecek' dedi.
30.07.2020 Gündem
Kurban Bayramı ne zaman, tatil ne zaman başlıyor? Bayramda yasak var mı, kısıtlama olacak mı?
Kurban Bayramı ne zaman, tatil ne zaman başlıyor? Bayramda yasak var mı, kısıtlama olacak mı? Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün başlıyor? Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bayramda kısıtlama gelirse, kurban kesimi ve bayram namazı nasıl olacak? İşte 2020 Kurban Bayramı tarihleri ve bayram ile ilgili son gelişmeler.
29.07.2020 Gündem
Bayramda yasak var mı? Arefe günü tatil mi, Kurban Bayramı ayın kaçında?
Bayramda yasak var mı? Arefe günü tatil mi, Kurban Bayramı ayın kaçında? Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı, bayram namazı camide kılınacak mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtlarını merak ediyor. Kurban Bayramı tatili kaç gün sürecek, arefe günü tatil olacak mı? İşte Kurban Bayramı ile ilgili son dakika gelişmeleri.
28.07.2020 Gündem
Kurban Bayramı namazı nasıl kılınacak? Bayram namazı camide mi kılınacak, nasıl önlemler alınacak?
Kurban Bayramı namazı nasıl kılınacak? Bayram namazı camide mi kılınacak, nasıl önlemler alınacak? Bayram namazı nasıl kılınacak? Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte vatandaşların merak ettiği sorulardan birisi de bayram namazı oldu. Ramazan Bayramı'nda kısıtlamaların olması Kurban Bayramı için de kısıtlama olacak mı sorusunu akıllara getiriyor. Peki, Kurban Bayramı namazı kılınacak mı? Bakan Koca'dan bayram ile ilgili son dakika açıklamaları...
25.07.2020 Gündem
Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor, ne zaman? Bayram'da sokağa çıkma yasağı var mı?
Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor, ne zaman? Bayram'da sokağa çıkma yasağı var mı? Temmuz ayının ilk haftasını geride bıraktık ve Kurban Bayramı için gün sayılıyor. İslam dinine gönül vermiş milyonlar sabırsızlıkla bayramı bekliyor. Tarih konusunda kafa karışıklığı yaşayanların sıklıkla sorduğu soru ise 'Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor, ne zaman?' şeklinde...
9.07.2020 Gündem
Kurban Bayramı ne zaman, bayram tatili kaç gün olacak? Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı?
Kurban Bayramı ne zaman, bayram tatili kaç gün olacak? Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Temmuz ayının 4'te 1'i geride kaldı. Kurban Bayramı'na artık sayılı günler var. Bayram yaklaşırken akıllarda soru işareti bulunuyor. O da koronavirüs günlerinde kurbanlıkların nasıl geleceği ve nasıl kesileceği... Öte yandan Ramazan Bayramı gibi herhangi bir kısıtlamaya gidilip gidilmeyeceği de merak edilen bir başka konu... Şu sıralar çokça yöneltilen soru ise 'Kurban Bayramı ne zaman?' şeklinde...
7.07.2020 Gündem
Son dakika: 1 milyon kişiyi bekleyen tehlike! Bilim Kurulu üyesi uyardı...
Son dakika: 1 milyon kişiyi bekleyen tehlike! Bilim Kurulu üyesi uyardı... Kurban Bayramı için uzmanlar endişeli. Bayram öncesi hayvanlar ve sahipleri uzun mesafeler kat ederek yer değiştirecek; kurbanların satışı, kesimi ve dağıtımıyla binlerce kişi temas halinde olacak. Veteriner Hekimler Odası’nın hesaplamasına göre İstanbul’da 1 milyon kişi virüs bulaşma riski altında.
7.07.2020 Gündem
Bayram namazı saat kaçta? Kocaeli'de bayram namazı saati 2020
Bayram namazı saat kaçta? Kocaeli'de bayram namazı saati 2020 Bayram namazı saat kaçta? Kocaeli'de Ramazan Bayramı namazı saat kaçta kılınacak merak konusu oldu. Bu yıl camilerde kılınmayacak olan bayram namazını isteyenler evde kılacak. Peki bayram namazı saat kaçta kılınacak? İl il değişkenlik gösteren namaz vakitleri için arayışa geçen vatandaşlar Kocaeli hakkında da bilgi almak istiyor. İşte Kocaeli Ramazan bayramı namazı saati 2020...
22.05.2020 Gündem
2020 Konya bayram namazı vakti nedir? Konya'da bayram namazı saat kaçta kılınacak?
2020 Konya bayram namazı vakti nedir? Konya'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Konya'da bayram namazı saat kaçta? sorusunun cevabı merak edilen konular arasında bulunuyor. Ramazan Bayramı 24 Mayıs tarihinde başlayacak.Diyanet İşleri Başkanlığı il il bayram namazı vakitlerini yayımladı. İşte 2020 Konya bayram namazı vakti...
22.05.2020 Gündem
Gaziantep'te bayram namazı saat kaçta 2020? İşte Gaziantep bayram namazı vakti...
Gaziantep'te bayram namazı saat kaçta 2020? İşte Gaziantep bayram namazı vakti... Ramazan Bayramı için vatandaşlar hazırlıklara başladı. Mübarek Ramazan ayının sonunda kutlanacak olan Ramazan Bayramı'nın sabahında bayram namazı kılacak olanlar yaşadığı şehrin namaz vakitlerini araştırıyor. Gaziantep'te yaşayanlar ise Gaziantep namaz saatini merak ediyor. Peki Gaziantep'te bayram namazı saat kaçta?
22.05.2020 Gündem