Ranieri

Ranieri

Son dakika Ranieri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ranieri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ranieri haber sayfamızda...

Ranieri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 321 ranieri haberi bulunmuştur.
Zaniolo, Galatasaray'dan ayrılış sürecinin bilinmeyenlerini anlattı: Hemen teklifi kabul ettim
Zaniolo, Galatasaray'dan ayrılış sürecinin bilinmeyenlerini anlattı: Hemen teklifi kabul ettim Geçtiğimiz sezon Roma'dan ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutan bu sezon başında ise Aston Villa'ya kiralık olarak transfer olan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı ekipten ayrılış süreci hakkında bilinmeyenleri açıkladı. İşte detaylar...
29.09.2023 Galatasaray
VİNCENZO MONTELLA kimdir? Milli Takım Teknik Direktörü olan Vincenzo Montella çalıştırdığı takımlar, hayatı...
VİNCENZO MONTELLA kimdir? Milli Takım Teknik Direktörü olan Vincenzo Montella çalıştırdığı takımlar, hayatı... A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Vincenzo Montella'nın hayatı ve çalıştırdığı takımlar hakkında detaylar araştırılanlar arasında. Montella, son olarak Süper Lig'in başarılı takımlarından Adana Demirspor'u çalıştırmıştı. Peki, Vincenzo Montella kaç yaşında?
21.09.2023 Skorer
Mert Aydın yazdı: Premier Lig’in gol ayakları
Mert Aydın yazdı: Premier Lig’in gol ayakları Futbol golsüz olmaz. Topu çizginin üzerinden geçirebilen isimler her zaman değerlidir. Premier Lig’de de durum farklı değil.
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde skandal olay! 42 yıl sonra bir ilk
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde skandal olay! 42 yıl sonra bir ilk UEFA Avrupa Konferans Ligi Final maçında Fiorentina ile West Ham United karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta skandal bir olay yaşandı. Kupayı kaldıran Premier Lig temsilcisi, 42 yıl sonra bir ilki yaşadı.
8.06.2023 Konferans Ligi
KONFERANS LİGİ FİNAL MAÇI; Fiorentina-West Ham maç skoru...
KONFERANS LİGİ FİNAL MAÇI; Fiorentina-West Ham maç skoru... UEFA Konferans Ligi'nde kupa sahibini buldu! İtalya Seri A temsilcisi Fiorentina, İngiltere Premier Lig temsilcisi West Ham United ile Çekya'nın başkenti Prag'da karşı karşıya geldi. Bu yıl ikincisi düzenlenen kupanın ikinci sahibi belli oldu. Peki Fiorentina-West Ham maçı skoru kaç?
7.06.2023 Konferans Ligi
Konferans Ligi'nin şampiyonu West Ham United!
Konferans Ligi'nin şampiyonu West Ham United! UEFA Avrupa Konferans Ligi Final maçında Fiorentina ile West Ham United karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakayı West Ham United, son dakikalarda bulduğu gol ile 2-1 kazandı ve Konferans Ligi'nin şampiyonu oldu.
7.06.2023 Konferans Ligi
Çağlar Söyüncü hayatının şokunu yaşadı! Köklü kulüpler lige veda etti
Çağlar Söyüncü hayatının şokunu yaşadı! Köklü kulüpler lige veda etti Premier Lig'de dün oynanan 38. hafta maçlarının ardından sezon sona erdi. Southampton'ın ardından iki köklü takım daha küme düştü. Şampiyonlar Ligi bileti alan takımlar netlik kazandı.
Premier League şampiyonluğundan küme düşme hattına!
Premier League şampiyonluğundan küme düşme hattına! İngiltere Premier League'de küme düşme hattının dikkat çeken takımı bir zamanlar şampiyonluk yaşayan Leicester City oldu.
Slaven Bilic'in yeni adresi belli oluyor! Görüşmeler başladı, maaş istemedi
Slaven Bilic'in yeni adresi belli oluyor! Görüşmeler başladı, maaş istemedi Süper Lig deevlerinden Beşiktaş'ta görev alan, son olarak Championship ekibi Watford'ı çalıştıran Slaven Bilic ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Hırvat teknik direktörün görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Öte yandan Slaven Bilic'in maaş talebi olmaması dikkat çekti.
4.04.2023 Futbol
Sivasspor, Konferans Ligi'ne veda etti! 5 gol ve 1 kırmızı kart
Sivasspor, Konferans Ligi'ne veda etti! 5 gol ve 1 kırmızı kart Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanşında Fiorentina'yı konuk etti. Sivasspor, 1-0 kaybettiği maçın rövanşında sahasında da Fiorentina'ya 4-1 yenildi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne son 16 turunda veda etti.
16.03.2023 Sivasspor
Gökhan İnler, Samet Akaydın ve Tayyip Talha Sanuç'un transfer sürecini anlattı! 'Daum beni çok beğendi'
Gökhan İnler, Samet Akaydın ve Tayyip Talha Sanuç'un transfer sürecini anlattı! 'Daum beni çok beğendi' Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Gökhan İnler suskunluğunu bozdu. Beşiktaş'a transfer olan Tayyip Talha Sanuç ve Fenerbahçe'ye giden Samet Akaydın'la ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.
10.03.2023 Adana Demirspor
Ozan Tufan için olay sözler! 'Tavrı saygısızlıktı! Utanç verici'
Ozan Tufan için olay sözler! 'Tavrı saygısızlıktı! Utanç verici' İngiliz ekiplerinden Watford forması giyen Dan Gosling, eski takım arkadaşı Ozan Tufan hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan'ın Watford'da oynadığı dönem ile ilgili Milli futbolcunun Premier Lig futboluna uygun olmadığını ve takımın küme düşmesinden rahatsızlık yaşamadığını dile getiren Gosling, "Kiralık olarak buradaydı. Kulübün küme düşmesi umurunda mı olacaktı? Yaşananlardan rahatsız değildi" dedi.
Watford'da Ranieri dönemi sona erdi
Watford'da Ranieri dönemi sona erdi Milli futbolcumuz Ozan Tufan'ın formasını giydiği Watford, Claudio Ranieri ile yollarını ayırdı.
Claudio Ranieri'den şok Ozan Tufan sözleri! "Sorun yaşıyor"
Claudio Ranieri'den şok Ozan Tufan sözleri! "Sorun yaşıyor" Watford Menajeri Claudio Ranieri, Fenerbahçe'den kiralanan Ozan Tufan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
10.01.2022 Fenerbahçe
Affleck’e destek!
Affleck’e destek! Jennifer Lopez ve Ben Affleck, hafta sonunda Affleck’in başrolünü oynadığı ‘The Tender Bar’ın TCL Çin Tiyatrosu’ndaki galasına katıldı.
14.12.2021 Cadde
İngiltere'de West Ham United rüzgarı esiyor
İngiltere'de West Ham United rüzgarı esiyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, bu sezon gösterdiği üstün performansla zirve yarışının içinde kalmaya devam ediyor.
Watford'un yeni teknik direktörü Ranieri oldu
Watford'un yeni teknik direktörü Ranieri oldu Milli futbolcu Ozan Tufan'ın forma giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Watford'da teknik direktörlük görevine Claudio Ranieri getirildi.
Son dakika: Premier Lig'de yeniden Claudio Ranieri iddiası!
Son dakika: Premier Lig'de yeniden Claudio Ranieri iddiası! İngiltere Premier League'de milli futbolcu Ozan Tufan'ın formasını giydiği Watford için yeni teknik direktörlük görevi için düşünülen ismin Claudio Ranieri olduğu iddia edildi.
Son dakika transfer haberi - Claudio Ranieri, Ekuban'a kanca attı
Son dakika transfer haberi - Claudio Ranieri, Ekuban'a kanca attı Trabzonspor’da bu sezon 30 resmi maçta 10 gol, 3 asistle en skorer isim olan Caleb Ekuban'a bir talip daha... İsmi St. Etienne ile anılan Ekuban'a Serie A ekibi Sampdoria kanca attı. Gana basını, Claudio Ranieri'nin 28 yaşındaki hücumcunun transferi için ısrarcı olduğunu vurguladı.
8.05.2021 Trabzonspor
AC Milan evinde 1 puana razı oldu
AC Milan evinde 1 puana razı oldu İtalya Serie A'da 29. hafta mücadelesinde AC Milan ile Sampdoria 1-1 berabere kaldı.
3.04.2021 İtalya Serie A
İtalya'nın planını eleştiren doktordan korkunç DSÖ iddiası!
İtalya'nın planını eleştiren doktordan korkunç DSÖ iddiası! Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Venedik ofisi yetkilisi İtalyan doktor Francesco Zambon, İtalya'nın salgın planının güncel olmadığını ortaya koyması nedeniyle üst düzey bir DSÖ yetkilisinden baskı gördüğünü ve kendisine misilleme yapılmasından çekindiğini belirtti.
22.12.2020 Dünya
Ranieri'li Sampdoria, Bologna maçına hazırlanıyor
Ranieri'li Sampdoria, Bologna maçına hazırlanıyor Cluadio Ranieri yönetiminde Sampdoria kadrosu yaptığı antrenmanla Bologna maçının hazırlıklarına devam etti.
20.11.2020 Futbol
İtalya'da corona virüste son durum
İtalya'da corona virüste son durum İtalya'da yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 578 artarak 21 bin 645'e yükseldi.
15.04.2020 Haberler
İtalya'da corona virüste son durum! Hayatını kaybedenlerin sayısı 21 bin 645'e yükseldi
İtalya'da corona virüste son durum! Hayatını kaybedenlerin sayısı 21 bin 645'e yükseldi İtalya'da yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 578 artarak 21 bin 645'e yükseldi.
15.04.2020 Dünya
Son dakika haberi... Dünya genelinde corona virüsten ölenlerin sayısı 130 bini aştı
Son dakika haberi... Dünya genelinde corona virüsten ölenlerin sayısı 130 bini aştı Corona virüsten ölenlerin sayısı dünya genelinde 130 bini aştı. Öte yandan iyileşenlerin sayısı dünya genelinde 500 bini aştı.
15.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ranieri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.