Rece Tayyip Erdoğan

Rece Tayyip Erdoğan

Son dakika Rece Tayyip Erdoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rece Tayyip Erdoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rece Tayyip Erdoğan haber sayfamızda...

Rece Tayyip Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19 rece tayyip erdoğan haberi bulunmuştur.
Siyasilerden 3 Kasım paylaşımları: Yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz
Siyasilerden 3 Kasım paylaşımları: Yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz AK Parti'nin iktidara gelişinin 21. yılı nedeniyle siyasiler sosyal medya hesaplarından açıklamalar yaptı.
3.11.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten 22. yıl mesajı
AK Parti'li Çelik'ten 22. yıl mesajı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümüyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
14.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili konuştu: Bakalım ne tür kepazeliklere şahit olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili konuştu: Bakalım ne tür kepazeliklere şahit olacağız Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili konuşan Erdoğan, 'Masanın altı üstüne geldi. Bu kavgada söylenen sözlerin, edilen tehditlerin çetelesini tutanlar herhalde yeterince kalın bir dosya sahibi olmuşlardır. Bu rezil kavganın ardından CHP'nin 2 büyükşehir belediye başkanını da sürece katarak adaylarını ilan ettiler. Bakalım ilerleyen günlerde ne tür kepazeliklere şahit olacağız.' dedi.
15.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den TSK tepkisi: Haddini aşan boyuta ulaştı
Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den TSK tepkisi: Haddini aşan boyuta ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısında TSK komuta kademesiyle ilgili sözlerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi. Çelik, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini 'Haddini aşan boyuta ulaştı' açıklamasıyla eleştirdi.
11.01.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan 15 Temmuz vurgusu
TBMM Başkanı Şentop'tan 15 Temmuz vurgusu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında TBMM'deki Şehitler Anıtı'nda düzenlenen anma programında konuşma yaptı. 15 Temmuz'da milletin yumruğunun hedefini bulduğunu söyleyen Şentop, '15 Temmuz darbe girişiminin seyrini, o gece yaşananları teferruatıyla biliyoruz. 15 Temmuz gecesi ne olduğuna milletçe şahidiz' dedi.
15.07.2022 Haberler
TBMM Başkanı Şentop'tan 15 Temmuz vurgusu
TBMM Başkanı Şentop'tan 15 Temmuz vurgusu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında TBMM'deki Şehitler Anıtı'nda düzenlenen anma programında konuşma yaptı. 15 Temmuz'da milletin yumruğunun hedefini bulduğunu söyleyen Şentop, '15 Temmuz darbe girişiminin seyrini, o gece yaşananları teferruatıyla biliyoruz. 15 Temmuz gecesi ne olduğuna milletçe şahidiz' dedi.
15.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 68. doğum günü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 68. doğum günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü Twitter'dan on binlerce kişi mesaj atarak kutladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü gönderdiği mesajla kutladı.
26.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika'daki yeni rotası Angola, Nijerya, Togo
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika'daki yeni rotası Angola, Nijerya, Togo Cumhurbaşkanlığı ve başbakanlığı döneminde bugüne kadar bazılarına birden fazla olmak üzere 28 farklı Afrika ülkesine ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 günlük Angola, Nijerya ve Togo turu 17 Ekim Pazar günü başlayacak.
13.10.2021 Siyaset
Son dakika haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan, THK tartışmasına noktayı koydu: Uçak falan yok
Son dakika haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan, THK tartışmasına noktayı koydu: Uçak falan yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarıyla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Soruşturmanın yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Erdoğan, 'İçişleri Bakanlığımızın, istihbarat örgütlerimizin yoğun çalışmaları var. Net ne olabilir bunu o zaman açıklamak durumunda olacak. Boşverip geçilecek bir iş değil. Değişik mekanda aynı anda bir yangın.' dedi. Uçak tartışmalarına noktayı koyan Erdoğan, 'THK'nin elinde buralarda rahatlıkla kullanılabilecek uçak falan yok' ifadelerine yer verdi.
30.07.2021 Siyaset
Son dakika... İlk bombanın düştüğü yerde tören! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Son dakika... İlk bombanın düştüğü yerde tören! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı'na katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, 'Hiç kimsenin, özellikle bu güzide çatı altında (Meclis) görev yapanların 15 Temmuz gecesi milletin verdiği bu şanlı mücadeleyi önemsizleştirmeye hakkı yoktur.' dedi.
15.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, Diyarbakır annelerinin umudunu artırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, Diyarbakır annelerinin umudunu artırdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerine ziyareti, ailelerin umudunu artırdı.
9.07.2021 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan net mesaj: Kendi göbeğimizi keseceğiz!
Son dakika: Erdoğan'dan net mesaj: Kendi göbeğimizi keseceğiz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'deki A400M Fasbat Uçak Bakım Tesisleri'nde yapılan açılış ile Retrofiti Yapılan İlk A400M Uçağının Teslimi ve Stratejik İşbirliği Anlaşmaları Sertifika Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan "Ülkemizi savunma sanayinde dışa bağımlılıktan tamamen kurtarıncaya kadar yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Vatan savunmasında karşılaştığımız tüm haksızlıkları ve hukuksuzlukları kendi göbeğimizi kendimiz keserek aşmakta kararlıyız." ifadelerini kullandı.
8.07.2021 Siyaset
Abdulkadir Selvi'nin muhalefet yorumu
Abdulkadir Selvi'nin muhalefet yorumu Gazeteciler Abdulkadir Selvi ve Avni Özgürel CNN Türk'te Uğur Önver'e gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Selvi, Karadeniz'de bulunan doğal gaz ile ilgili, muhalefetin iyi bir sınav vermediğini söyledi. Özgürel de, bu konunun Türkiye'de ortak bir mesele olduğu belirterek, 'Bir kere Genel Başkan seviyesinde mesela sayın Kılıçdaroğlu seviyesinde bir tebrik, kutlama ya da memnuniyet ifadesi duymadım ben. Sevinmemiş midir her halde sevinmiştir diye düşünüyorum' dedi.
25.08.2020 Haberler
Son dakika... Abdulkadir Selvi'den muhalefete Karadeniz tepkisi: İyi bir sınav veremedi
Son dakika... Abdulkadir Selvi'den muhalefete Karadeniz tepkisi: İyi bir sınav veremedi Son dakika gelen habere göre; Gazeteciler Abdulkadir Selvi ve Avni Özgürel CNN Türk'te Uğur Önver'e gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Selvi, Karadeniz'de bulunan doğal gaz ile ilgili, muhalefetin iyi bir sınav vermediğini söyledi. Özgürel de, bu konunun Türkiye'de ortak bir mesele olduğu belirterek, 'Bir kere Genel Başkan seviyesinde mesela sayın Kılıçdaroğlu seviyesinde bir tebrik, kutlama ya da memnuniyet ifadesi duymadım ben. Sevinmemiş midir her halde sevinmiştir diye düşünüyorum' dedi.
25.08.2020 Siyaset
Son dakika I AK Parti Sözcüsü Çelik'ten skandal ifadelere tepki
Son dakika I AK Parti Sözcüsü Çelik'ten skandal ifadelere tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, merhum Başbakan Adnan Menderes üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yazıya "Yassıada rejimi” katliam rejimidir. “Demokrasiyi felç etme örgütü”nün inandığı tek rejim “Yassıada rejimi”dir demiştik. Bu şer şebekesine karşı safımız milletin, demokrasinin ve cumhuriyetin safıdır." ifadeleriyle tepki gösterdi.
5.05.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı ile görüştü Son dakika gelen bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev'den ortak basın toplantısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev'den ortak basın toplantısı Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, " Azerbaycan ile ticaret hacmimizi 2023'te 15 milyar dolara çıkaracağız, hedefimiz bu" dedi.
25.02.2020 Haberler
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev'den ortak basın toplantısı
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev'den ortak basın toplantısı Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, " Azerbaycan ile ticaret hacmimizi 2023'te 15 milyar dolara çıkaracağız, hedefimiz bu" dedi.
25.02.2020 Siyaset
Son dakika... Libya'dan 'Türk askeri' açıklaması
Son dakika... Libya'dan 'Türk askeri' açıklaması Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa, "Hava üslerini yabancı devletlere açan Hafter'in paralı güçlerine karşı koymak için Türkiye'den resmi olarak askeri destek isteyeceğiz" açıklamasında bulundu.
26.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rece Tayyip Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.