Resimleri

Resimleri

Son dakika Resimleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Resimleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Resimleri haber sayfamızda...

Resimleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.508 resimleri haberi bulunmuştur.
Çocuklar MİT'i resmetti! 'Uyuduktan sonra gizli ajan gibi annemi takip ediyorum'
Çocuklar MİT'i resmetti! 'Uyuduktan sonra gizli ajan gibi annemi takip ediyorum' 23 Nisan dolayısıyla çocuklar MİT Başkanı İbrahim Kalın'a mektup ve yaptıkları resimleri gönderdi.
23.04.2024 Gündem
MİT’ten 23 Nisan etkinliği
MİT’ten 23 Nisan etkinliği Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), İbrahim Kalın’ın teşkilat başkanlığı döneminde atılan farklı adımlara bir yenisi daha eklendi.
9.04.2024 Gündem
Amaç, daha çok amaç
Amaç, daha çok amaç Başarılı CEO ve patronların söyleminde hep öne çıkan bir cümle var: "Bir amaç etrafında toplanan ekiplerin başaramayacağı iş yok." Önemli olan amacı, bir diğer ifadeyle hedefi belirlemek...
5.04.2024 Milliyet Executive
BUGÜNE ÖZGÜ KADİR GECESİ MESAJLARI SÖZLERİ 2024 🎀 Bu yılki Kadir Gecesi ve cuma gününe özel Kadir Gecesi mesajları, hadisleri
BUGÜNE ÖZGÜ KADİR GECESİ MESAJLARI SÖZLERİ 2024 🎀 Bu yılki Kadir Gecesi ve cuma gününe özel Kadir Gecesi mesajları, hadisleri Kadir Gecesi bugün yaşanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kadir Gecesi'nin 5 Nisan 2024 Cuma gününe denk geldiği belirtildi. Bugünün anlam ve önemine yönelik Kadir Gecesi mesajları ve sözleri araştırılmaya başladı. Tercihe göre hadisli, resimli Kadir Gecesi mesajları ve sözleri tek tek araştırılıyor. İşte mübarek cuma gününe denk gelen Kadir Gecesi mesajı ve söz seçenekleri haberimizde...
5.04.2024 Bilgi Rehberi
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk ilçesini ziyaret etti.
30.03.2024 Gündem
Dünya Tiyatro Günü mesajları 2024 🎭 Dünya Tiyatro Günü kutlama sözleri, resimleri
Dünya Tiyatro Günü mesajları 2024 🎭 Dünya Tiyatro Günü kutlama sözleri, resimleri Bugün Dünya Tiyatro Günü kutlanıyor. Sanat severler günün anlam ve önemine yönelik Dünya Tiyatro Günü mesajları 2024 araştırması yapıyor. Bu özel gün, tiyatronun insanların yaşamlarını zenginleştiren, eğlendiren ve düşündüren önemli bir sanat formu olduğunu vurgulamak amacıyla dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İşte Dünya Tiyatro Günü kutlama sözleri
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane Türkiye'nin 2’nci büyük gölü olan Tuz Gölü, bahar ve yaz aylarında yaklaşık binlerce flamingoya ev sahipliği yapıyor.
19.03.2024 Gündem
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti.
13.03.2024 Haberler
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti.
13.03.2024 Gündem
Bilincin kapısı aralanıyor
Bilincin kapısı aralanıyor Parapsikolojinin gizemli dünyası, Meltem Tekin’in fırçasıyla ArtAnkara’da sanatseverlerle buluşuyor.
7.03.2024 Kültür Sanat
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
‘Başarısızlık üzerine kariyer planı yapmam’
‘Başarısızlık üzerine kariyer planı yapmam’ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İstanbul’da Ankaralı parlamento muhabirleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.
4.03.2024 Gündem
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti!
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Dev derbide rakibini 1-0 mağlup eden Galatasaray 3 puanın sahibi oldu
3.03.2024 Futbol
Beşiktaş taraftarından Galatasaray maçında dev koreografi!
Beşiktaş taraftarından Galatasaray maçında dev koreografi! Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'deki maçta siyah-beyazlı taraftarlar dikkat çeken bir görsel şölene imza attı.
3.03.2024 Beşiktaş
Altınok: Resimlerini asana kadar keşke Ankara'ya yaptığın eserlerin resmini assaydın
Altınok: Resimlerini asana kadar keşke Ankara'ya yaptığın eserlerin resmini assaydın AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Rakibim bütün mesaisini cumhurbaşkanı adaylığına harcadı. Daha sonra 3 ay Türkiye'yi gezdi, Ankara'da yok. Her yere resimlerini asmış. Resimlerini asana kadar keşke Ankara'ya yaptığın eserlerin resmini assaydın" dedi.
2.03.2024 Gündem
AK Parti Ankara Adayı Turgut Altınok: Suda yüzde 50 indirim yapacağız
AK Parti Ankara Adayı Turgut Altınok: Suda yüzde 50 indirim yapacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, "Makamlar, mevkiler gelip geçici, baki olan insan olmaktır. Vakit Ankara vaktidir. Keçiören Belediye Başkanlığı tecrübem var. Bir gecekondu şehrinden, turizm kenti haline geldi. Kale, kule, teleferiğimiz yan yana" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
EN GÜZEL BERAT KANDİLİ MESAJLARI 2024 💌 YENİ KANDİL MESAJLARI & SÖZLERİ RESİMLİ | KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN | Maneviyatı yüksek, kalbe dokunan 7 tane Berat Kandili mesajları ve sözleri
EN GÜZEL BERAT KANDİLİ MESAJLARI 2024 💌 YENİ KANDİL MESAJLARI & SÖZLERİ RESİMLİ | KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN | Maneviyatı yüksek, kalbe dokunan 7 tane Berat Kandili mesajları ve sözleri Bu yılki Berat Kandili'nde bir önceki yıllardaki gibi mesaj ve söz araştırması başladı. Böyle özel günlerde araştırılan kandil mesajları aile ve arkadaşlar arasında paylaşılıyor. Tercihe göre Berat Kandili resimli, kısa - uzun yazılı, anlamlı sözler ilgi görüyor.
25.02.2024 Bilgi Rehberi
Dayak yedi, dahi oldu! Musluktan akan suya bakınca matematik sırrını çözdü
Dayak yedi, dahi oldu! Musluktan akan suya bakınca matematik sırrını çözdü Her şey arkadaşlarıyla eğlenceden dönerken kimliği bilinmeyen kişilerce saldırıya uğramasıyla başladı. Kafasına sert bir cisimle vuruldu, komalık olacak düzeyde dayak yiyince de ciddi bir beyin sarsıntısı geçirdi. O gece sadece beyaz bir ışık gördüğünü hatırlayan genç adamın tedavi olduktan sonra yaşadıkları ise filmleri aratmadı.
22.02.2024 Yaşam
6 ŞUBAT MESAJLARI 📳 6 Şubat Depremini anma mesajları ve sözleri!
6 ŞUBAT MESAJLARI 📳 6 Şubat Depremini anma mesajları ve sözleri! Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde biri 7.8, diğeri 7.5 büyüklüğünde 11 kenti vuran depremin üzerinden tam bir yıl geçti. Binlerce kayıp yaşanan bu depremin yası devam ediyor. Ülke genelinde yaşanan acının tarifi olmasa da 6 Şubat depremi anma mesajları araştırılmaya başladı. Depremzedeleri yalnız hissettirmemek adına yapılacak olan paylaşımlar bir nebze acının, yasın ve yaşanılanların asla unutulmayacağı niteliğinde. İşte 6 Şubat Kahramanmaraş depremi anma mesajları, sözleri, resimleri..
6.02.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi
Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi 2018’de hayata veda eden Oktay Anılanmert’in anısına Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi’nde açılan retrospektif sergi, sanatçının çok yönlü üretimini gözler önüne seriyor. Pandomimle de ilgilenen sanatçının resimleri sessiz ancak etkili bir eylem içinde.
5.02.2024 Advertorial
Levent Münir Mercan, Galatasaray için izin istedi!
Levent Münir Mercan, Galatasaray için izin istedi! Galatasaray, sol bek konusunda Rıdvan Yılmaz, Bradley Locko ve Nicolas Tagliafico’dan sonra, Karagümrük’ten Levent Mercan için de devreye girdi. 23 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takıma gelmek için kulübünden izin istedi.
2.02.2024 Galatasaray
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan çakarlı araba açıklaması
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan çakarlı araba açıklaması AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, çakarlı araba kullandığı iddialarına ilişkin, "Çakarlı araba kullanmadım. Aday oldum, adaylığımız açıklandı, kendi arabama bindim. Çakarlı araba, konvoy yoktur" dedi.
1.02.2024 Gündem
Sacha Boey Galatasaray'ı yanından ayırmıyor! Bayern Münih itirafı geldi
Sacha Boey Galatasaray'ı yanından ayırmıyor! Bayern Münih itirafı geldi Galatasaray'da gösterdiği müthiş performansı sonrası rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'un yaptıkları gündemden düşmüyor. Öte yandan Fransız futbolcu, Galatasaray'da oynadığı dönemle ilgili itirafta bulundu.
1.02.2024 Galatasaray
Hatay'da yürekleri parçalayan kareler! Asrın felaketinden sonra yok olan mahallenin eski hali yeni yeni hali
Hatay'da yürekleri parçalayan kareler! Asrın felaketinden sonra yok olan mahallenin eski hali yeni yeni hali Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yara alan Hatay'dan yürek yakan fotoğraflar paylaşıldı. Asrın felaketinden önce ve sonrasının resimleri böyle görüldü. İşte detaylar...
29.01.2024 Gündem
‘Farz Et Ki’ koleksiyonerin dünyasındasın
‘Farz Et Ki’ koleksiyonerin dünyasındasın Ömer Koç’un koleksiyonundan hazırlanan “Farz Et Ki Sen Yoksun” adlı sergide 1500’lerden günümüze uzanan 600’ün üzerinde sanat yapıtı, işlevsel nesne, nadide eser, mobilya ve kitap yer alıyor. Sergi, seçkisiyle klasik ve çağdaş sanatın kapsülünde benzersiz bir yolculuk vadediyor
28.01.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Resimleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.