Sahur Beslenmesi

Sahur Beslenmesi

Son dakika sahur beslenmesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sahur beslenmesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sahur beslenmesi haber sayfamızda...

Sahur Beslenmesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 sahur beslenmesi haberi bulunmuştur.
İftar ve sahur soframız nasıl olmalı? - Pendik İlçe Müfüsü Musa Bilgiç anlatıyor
İftar ve sahur soframız nasıl olmalı? - Pendik İlçe Müfüsü Musa Bilgiç anlatıyor Tüm İslam alemi için en önemli ay olan ve oruç ibadeti ile geçen Ramazan ayı boyunca dini yönden iftar ve sahur sofralarımızın nasıl olması gerektiğini Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç'e sorduk. Korona virüs döneminde Ramazan sofralarımız nasıl olmalı? Ramazan ayında soframızın bereketini nasıl artırabiliriz? Oruç tutamayanlar sofralarına nasıl bereket getirebilir? Ramazan ayı boyunca fitre ve zekatın önemi nedir? Yardıma muhtaç kişilere nasıl yardım edebiliriz? Tüm sorularınızn yanıtları haberimizde.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Ramazan'da baş ağrısı için ne yapılmalı?
Ramazan'da baş ağrısı için ne yapılmalı? Sahurda tüketildiğinde baş ağrısını önleyecek yiyecekler var mı? Sahur yapmak şart mı? Uzman Diyetisyen Başak Öney, PembeNar TV'de Serpil Dokurel'in sorularını yanıtladı.
21.05.2019 Diyet
Oruç ile bedeni güçlendirebilirsiniz
Oruç ile bedeni güçlendirebilirsiniz Ramazan boyunca oruç tutarak çok sağlıklı bir beslenme şeklini sürdürmek mümkün
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
Sağlıklı sahur nasıl olmalı?
Sağlıklı sahur nasıl olmalı? Sahur'da yediklerimiz gün boyu rahat ve sağlıklı bir açlık döngüsü geçirmemiz açısından çok önemlidir. Sahurda neler yenmesi gerekir?
6.07.2021 Bilgi
Oruç cildi yeniliyor
Oruç cildi yeniliyor Beslenme Danışmanı Dr. Gönül Ateşsaçan, oruç ve cilt sağlığı konusunda bilgiler vererek oruç ile vücuttan zararlı toksinlerin atıldığını ve başta cilt olmak üzere diğer organların kendini yenilediğini ifade etti.
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
Sahur beslenmesi nasıl olmalı?
Sahur beslenmesi nasıl olmalı? Kavurucu yaz sıcaklarının herkesi bunalttığı şu günlerde daha kolay bir oruç için sahurda ne yemeli ne yememeli?
10.07.2013 Genel Sağlık
Sahurda ne yemeli?
Sahurda ne yemeli? İftardan sahura kadar 2.5 litre su tüketin!
17.02.2022 Sahur Tarifleri
Sahur beslenmesi nasıl olmalı?
Sahur beslenmesi nasıl olmalı? Sahurda sıkı kahvaltı yapmak sağlığınız için çok önemli!
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
‘Pide yemeyin desem de nasıl olsa yiyeceksiniz’
‘Pide yemeyin desem de nasıl olsa yiyeceksiniz’ Canan Karatay’a çok sevilen Ramazan pidesini de sormayı unutmadım. Hani ben zaten yemiyorum deyip bencillik etmedim. Canan Hoca diyor ki “Ben yemeyin desem de zaten yiyeceksiniz, bari az yiyin. Abarttığımız zaman yorgun hissederiz”
12.05.2019 Pazar
İftarda ne yenileceği değil, ne kadar su içileceği önemli
İftarda ne yenileceği değil, ne kadar su içileceği önemli Ramazan’da “Orucu ne bozar?” kadar “İftarda, sahurda ne yemeliyiz?” de bıkıp usanmadan sorduğumuz sorulardan biri. İç hastalıkları ve obezite uzmanı Dr. Ayça Kaya verdiği cevapla ezber bozuyor: “Ramazan’da yemekten çok suyu ne zaman ve ne kadar içtiğimiz önemli” diyor.
19.05.2018 Pazar
Diş fırçalamak orucu bozar mı?
Diş fırçalamak orucu bozar mı? Ramazan ayının başlamasının ardından merak edilen soruların başında orucu bozan ve bozmayan şeyler geliyor. Akla takılan şeylerden biri de diş fırçalamanın orucu bozup bozmadığı. Peki diş fırçalamak orucu bozar mı ? İşte merak edilen sorular ve cevapları...
21.06.2016 Gündem
Ramazanda mideyi vuran 7 hata!
Ramazanda mideyi vuran 7 hata! Kaynar çorbadan fazla suya, hızlı yemekten hareketsizliğe...
Migren hastaları Ramazan ayına dikkat
Migren hastaları Ramazan ayına dikkat Nöroloji Uzmanı Dr. Aysun Hatice Akca, Ramazan ayında oruç tutan migren hastalarının, peynir, çikolata ve kafeinden uzak durması gerektiğini söyledi.
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
Diyabet ve Ramazan
Diyabet ve Ramazan Diyabet hastasısınız, bir taraftan uzun süreli açlığa nasıl dayanacağınızı düşünüyor bir taraftan da oruç tutmak istiyorsunuz. Bu ikilemi nasıl aşacağınızı merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızda fayda var…
6.07.2021 Bilgi
Sofranızdan tuzu kaldırın!
Sofranızdan tuzu kaldırın! Hipertansiyon hastalarının Ramazan ayını nasıl daha rahat geçirebileceğini Hisar Intercontinental Hospital İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Kutlu Erol’dan öğrendik.
20.07.2012 Genel Sağlık
Ramazan’da formda kalmak için öneriler
Ramazan’da formda kalmak için öneriler Ramazan ayında özenle hazırlanmış iftar ve sahur sofralarının cazibesine karşı koymak oldukça zordur. Bunun için genellikle en az 1-2 kilo alınır.
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
Şeker hastaları ramazanda ne yapmalı?
Şeker hastaları ramazanda ne yapmalı? Şeker hastalarını Ramazan’da ne gibi sorunlar bekliyor? Doktoru tarafından oruç tutmasında bir sakınca görülmeyen kişiler nasıl beslenmeli ve sağlıklarını nasıl korumalı? İşte cevapları...
25.08.2009 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sahur Beslenmesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.