Siyah Maske

Siyah Maske

Son dakika Siyah maske haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Siyah maske gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Siyah maske haber sayfamızda...

Siyah Maske

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 430 siyah maske haberi bulunmuştur.
Durumu ciddi...
Durumu ciddi... Ünlü yazar Salman Rüşdi, kendisine yönelik gerçekleştirilen bıçaklı saldırının ardından hastanede solunum cihazına bağlandı. Rüşdi’nin durumu ciddiyetini koruyor.
14.08.2022 Dünya
Yasal olarak geldi botla gönderildi!
Yasal olarak geldi botla gönderildi! Yunan güvenlik güçlerinin göçmenleri hukuka aykırı şekilde Türkiye’ye gönderme eylemleri yasal olarak ülkede bulunan yabancılara da sıçradı. Ülkeye uçakla giren, ancak zorla bota bindirilip Türkiye’ye gönderilen Faslı Z. B. de bunlardan biri...
30.05.2021 Dünya
First Lady’den 1 Nisan şakası
First Lady’den 1 Nisan şakası ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden uçak şakalarına bir yenisini ekledi.
3.04.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fedakârlığınız unutulmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fedakârlığınız unutulmayacak Tüm sağlık çalışanlarına ayrı ayrı şükranlarını sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devletimiz ve milletimiz, sizlerin bu fedakârlığını asla unutmayacaktır” dedi. Sağlık çalışanları da ‘Salgınsız 14 Mart daha güzel olacak. Asıl bayram salgın bitince olacak’ dedi.
15.03.2021 Siyaset
Gülşen'in hastane tarzı şaşırttı
Gülşen'in hastane tarzı şaşırttı Şarkıcı Gülşen, 2016 yılında nikah masasına oturduğu aranjör eşi Ozan Çolakoğlu ve oğulları Azur ile birlikte hastane çıkışında objektiflere yansıdı. Gülşen'in çorap ve terlikli hali dikkatlerden kaçmadı.
21.02.2021 Cadde
Gülşen'in alışveriş stili
Gülşen'in alışveriş stili Popçu Gülşen, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
30.12.2020 Cadde
Maskeli Kraliçe
Maskeli Kraliçe Kraliçe 2. Elizabeth, “Meçhul Asker”i 100’üncü yılında anmak için Westminister Abbey Katedrali’ni ziyaret etti. Kraliçe ziyareti sırasında, ülkenin koronavirüs önlemlerine uygun olarak maske taktı.
9.11.2020 Dünya
Siyah maskelerin yeni bir zararı çıktı! Doğru ve sağlıklı maske hangisi?
Siyah maskelerin yeni bir zararı çıktı! Doğru ve sağlıklı maske hangisi? Adana Eczacı Odası Başkanı Mürsel Yalbuzdağ, virüsü tutabilen doğru maskenin ortasında 'meltblown' adındaki filtre olması gerektiğini belirterek, "Bu filtreye sahip 3 katmanlı cerrahi maskelerin yüzde 95'e kadar koruyucu özelliği var. Siyah renkli nano maskeler ise tıbbi amaçlı değil aksesuar olarak kullanılabilir, yasaklanmalıdır" dedi.
23.10.2020 Genel Sağlık
Avcılar’da kapkaççı operasyonu! Kaçmak istedikleri araçtan kadın kıyafetleri çıktı
Avcılar’da kapkaççı operasyonu! Kaçmak istedikleri araçtan kadın kıyafetleri çıktı İstanbul Avcılar’da çalıntı otomobil ile kapkaç olaylarına karışan 3 şüpheli polise yakalanacaklarını anlayınca ters yönde kaçmaya çalıştı. Çalıntı bir otomobil ile karşıdan gelen bir başka otomobile çarpan şüpheliler yaya olarak D-100 karayoluna, buradan metrobüs yoluna geçtikten sonra karşı tarafa geçerek kaçmak istedi. Polisin sıkı takibi sonucu çalılıkların arasına saklanan hakkında hapis cezası bulunan çeşitli bir şüpheli yakalandı. Çalıntı araçta şüphelilerin çeşitli hırsızlık olaylarında tanınmamak için giydikleri sanılan kadın kıyafetleri ve bir çift kadın ayakkabısı bulundu. Polis, diğer 2 şüpheliyi arıyor.
14.10.2020 Gündem
Bacağına giren kurşunu hissetmedi
Bacağına giren kurşunu hissetmedi Menemen’in önceki Belediye Başkanı CHP’li Tahir Şahin silahlı saldırıya uğradı.
26.08.2020 Ege
Kocaeli Valisi Yavuz: Başkasının hayatına zarar verecek rehavete kapılmayalım
Kocaeli Valisi Yavuz: Başkasının hayatına zarar verecek rehavete kapılmayalım Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, koronavirüs tedbirlerine uyulmasını isteyerek, “Başkasının hayatına zarar verecek rehavete kapılmayalım. Kendimizi hasta edip yatağa düşürmeyebilir, öldürmeyebilir ama sevdiklerimizi bizden alabilir” dedi.
6.08.2020 Gündem
Vali Karaloğlu: Diyarbakır'da bayram dolayısıyla kıpırtı var ama kontrol edilebilir noktada
Vali Karaloğlu: Diyarbakır'da bayram dolayısıyla kıpırtı var ama kontrol edilebilir noktada Diyarbakır'da İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge sonrası 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla koronavirüs denetimi gerçekleştirildi. Denetimlere katılan Vali Münir Karaloğlu, "İnşallah hep birlikte bu hastalığı yeneceğiz. Bayram dolayısıyla bir kıpırtı var ama kontrol edilebilir noktada. Her şey sağlık teşkilatımızın kontrolünde şu anda" dedi.
6.08.2020 Gündem
Hiçbir koruyuculuğu yok! Cildinize...
Hiçbir koruyuculuğu yok! Cildinize... Dermatoloji Uzmanı Hamza Aktaş, korona virüs salgını nedeniyle kullanımı artan siyah maskelerin koruyucu özelliği olmadığını, ısıyı emerek ciltte tahrişe ve egzamaya neden olduğuna dikkati çekerek, vatandaşları uyardı.
1.07.2020 Cilt Bakımı
Uzmanlar siyah maske konusunda uyardı! "Hiçbir koruyuculuğu yok"
Uzmanlar siyah maske konusunda uyardı! "Hiçbir koruyuculuğu yok" Dermatoloji Uzmanı Hamza Aktaş, pandemiyle kullanımı artan siyah maskelerin koruyucu özelliği olmadığını, ısıyı emerek ciltte tahrişe ve egzamaya neden olduğuna dikkati çekerek, vatandaşları uyardı.
1.07.2020 Haberler
Herkes takıyor ama... 'Hiçbir koruyuculuğu yok'
Herkes takıyor ama... 'Hiçbir koruyuculuğu yok' Dermatoloji Uzmanı Hamza Aktaş, pandemiyle kullanımı artan siyah maskelerin koruyucu özelliği olmadığını, ısıyı emerek ciltte tahrişe ve egzamaya neden olduğuna dikkati çekerek, vatandaşları uyardı.
1.07.2020 Gündem
Hülya Avşar'ın 'siyah maske' açıklaması neden olay oldu?
Hülya Avşar'ın 'siyah maske' açıklaması neden olay oldu? Hülya Avşar yine yapmış yapacağını... Öyle bir 'siyah maske' ve 'peçe' açıklaması yapmış ki ortalığı karıştırmış. Peki Hülya Avşar'ın 'siyah maske' açıklaması neden olay oldu? Hülya Avşar'ın bu 'siyah maske' ve 'peçe' açıklamasını nasıl yorumlamak lazım?
25.06.2020 Kaos
Kraliyette maskeli tören
Kraliyette maskeli tören Monaco Prensi Albert, eşi Charlene ile birlikte geçen hafta 73 yaşında hayatını kaybeden kuzeni Barones Elizabeth-Ann de Massy’in cenaze törenine katıldı.
18.06.2020 Dünya
Sabiha Gökçen’de haftalar sonra yoğunluk yaşandı!
Sabiha Gökçen’de haftalar sonra yoğunluk yaşandı! İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda AnadoluJet ve Pegasus Havayolları’nın iç hat sefer sayılarını arttırmasıyla birlikte yoğunluk yaşandı.
4.06.2020 Ekonomi
Siyah maskelerle ilgili çok kritik uyarı!
Siyah maskelerle ilgili çok kritik uyarı! Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hüsnü Pullukçu, corona virüsle mücadelede yıkanabilir olması nedeniyle çok sayıda kişinin kullanmayı tercih ettiği siyah maskelere karşı uyardı. Pullukçu, "Siyah maskeler ancak cerrahi maskenin üzerine süs olarak takılabilir. Bu maskeler korunmak için uygun değil" dedi.
16.04.2020 Haberler
Son dakika... Siyah maskelerle ilgili çok kritik uyarı!
Son dakika... Siyah maskelerle ilgili çok kritik uyarı! Gelen son dakika haberine göre; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hüsnü Pullukçu, corona virüsle mücadelede yıkanabilir olması nedeniyle çok sayıda kişinin kullanmayı tercih ettiği siyah maskelere karşı uyardı. Pullukçu, "Siyah maskeler ancak cerrahi maskenin üzerine süs olarak takılabilir. Bu maskeler korunmak için uygun değil" dedi.
16.04.2020 Gündem
'Siyah maskeler polenden korur'
'Siyah maskeler polenden korur' Kişisel Koruyucu Donanım ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Yasemin Öymez, siyah maskelere karşı halkı uyardı. Öymez, "Bu 'yıkanabilir maske' diye satılan siyah maskelerin çoğu polene karşı ya da hava kirliliğine karşı koruyucudur. Bu maskeleri takan kişi nefes almakta güçlük çekiyor ve ciddi manada terletiyor" dedi.
8.04.2020 Gündem
Çin'den Hong Kong liderine destek ve övgü
Çin'den Hong Kong liderine destek ve övgü Aylardır gösterilerle sarsılan şehrin yöneticisi Lam'ı Pekin'de ağırlayan Şi Cinping, "Senin Hong Kong’da sıra dışı dönemde gösterdiğin cesaret ve sorumluğuna bağlılığının oldukça farkında" dedi.
16.12.2019 Dünya
Belhanda idmana siyah maskeyle çıktı
Belhanda idmana siyah maskeyle çıktı Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-Kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Belhanda derbide giyeceği maskeyi bugün ki idmanda denedi.
30.06.2020 Galatasaray
Aktif karbonlu Procsin Black Mask
Aktif karbonlu Procsin Black Mask İçeriğindeki aktif karbon sayesinde cildin yenilenmesine, onarılmasına ve canlandırılmasına yardımcı olan ‘Procsin Black Mask’, kadınların ihtiyacı olan haftalık bakımı etkili şekilde sağlıyor.
Farmasi’den yepyeni bir seri: Aktif Karbon
Farmasi’den yepyeni bir seri: Aktif Karbon Farmasi ile cildinizde Aktif Karbon temizliğini hissetmeye hazır olun.

Benzer Haber Etiketleri

Siyah Maske ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.