Tarihi Yolculuk

Tarihi Yolculuk

Son dakika tarihi yolculuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tarihi yolculuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tarihi yolculuk haber sayfamızda...

Tarihi Yolculuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.602 tarihi yolculuk haberi bulunmuştur.
Geçmişten bugüne tarihi yolculuk
Geçmişten bugüne tarihi yolculuk Bilim tarihi ve astronomi ile ilgili çalışmaları bulunan Prof. Dr. Yavuz Unat, astronomiye merakın çok eski zamanlara tarihlendiğini anlatıyor.
20.01.2024 Pazar
Ay yıldız uzayda, heyecan dorukta
Ay yıldız uzayda, heyecan dorukta Tarihi yolculuk, Türkiye’nin birçok bölgesinde izlendi.
20.01.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzaydaki ilk sözü “Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Atatürk’ün dahiyane sözü; İstikbal göklerdedir!” oldu. Gezeravcı’nın bulunduğu kapsülün bugün Uzay İstasyonu’na varması bekleniyor.
20.01.2024 Gündem
Siyasilerden Alper Gezeravcı mesajları: Bayrağımızdaki ay ve yıldız ait olduğu yerde!
Siyasilerden Alper Gezeravcı mesajları: Bayrağımızdaki ay ve yıldız ait olduğu yerde! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu resmen başladı. Türkiye'nin uzay rüyasının gerçeğe döndüğü tarihi andan sonra siyasilerden peş peşe Alper Gezeravcı paylaşımları geldi.
19.01.2024 Gündem
Uzay yolculuğu için geri sayım! Gezeravcı'nın karantina süreci başladı
Uzay yolculuğu için geri sayım! Gezeravcı'nın karantina süreci başladı Türkiye'nin lk uzay yolcusu Alper Gezeravcı, şu an operasyonel sürecin ilk adımı olan karantinaya başladıklarını belirterek, "14 günlük sürede, görev ekibini oluşturan 4 astronot ve daha öncesinde sağlık testleri ve aşılamaları tamamlanmış sınırlı sayıda kilit destek personeli ile dış dünya ile temasımızı kesecek şekilde bir tesise kapandık" dedi.
5.01.2024 Gündem
Katar’da tarihi yolculuk
Katar’da tarihi yolculuk 2022 Dünya Kupası’nda grup aşamalarının tamamlanmasıyla birçok ilk, sürpriz ve rekor arka arkaya geldi. Katar’da düzenlenen turnuva hem tarihi bakımından hem de gruplardan gelen sonuçlarla herkese tarihi bir yolculuk yaşattı.
4.12.2022 Dünya Kupası
THY hatıra bileti alma ekranı! Türk Hava Yolları 19 Mayıs Hatıra bileti alma ekranı...
THY hatıra bileti alma ekranı! Türk Hava Yolları 19 Mayıs Hatıra bileti alma ekranı... Türk Hava Yolları tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için tarihi yolculuk hatıra bileti alma ekranı oluşturuldu. Hatıra bileti almak isteyen vatandaşlar THY hatıra bileti oluşturma ekranı ile bulundukları şehirden Samsun'a gerçekleşen tarihi yolculuk için hatıra bileti oluşturabiliyor. Peki THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır?
19.05.2022 Gündem
Antik dönemden günümüze tarihi yolculuk Olimpiyatlar
Antik dönemden günümüze tarihi yolculuk Olimpiyatlar Pandemi nedeniyle bir yıl gecikmeli de olsa tüm dünyayı bir araya getiren olimpiyat heyecanı zor günler yaşayan insanlığın ilgisini Japonya'nın başkenti Tokyo'ya yönlendirdi. 23 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen olimpiyat oyunları tıpkı bugün olduğu gibi Antik Çağ'da da insanları bir araya getiren üstelik çok da kutsal bir öneme sahipti.
26.08.2021 Tatil
Milliyet Arkeoloji Dergisi ile tarihi yolculuk
Milliyet Arkeoloji Dergisi ile tarihi yolculuk Kültürel miras bilincinin kazandırılması amacıyla okurlarıyla buluşmaya devam eden Milliyet Arkeoloji Dergisi, Temmuz sayısı ile okurlarını keyifli bir tarihi yolculuğa götürüyor. Aylık yayınlanan Arkeoloji Dergisi’nin dördüncü sayısına Milliyet Gazetesi okurları 18 Temmuz Pazar günü gazete ile birlikte ücretsiz olarak ulaşabilecek.
14.07.2021 Vitrin
THY uçağına tarihi forma
THY uçağına tarihi forma Türk Hava Yolları (THY), 23 Mayıs tarihine kadar tarihiforma.com adresi üzerinden ad - soyad bilgilerini iletenlerin ismini, Türkiye  A Milli Futbol Takımı’nı EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarına taşıyacak uçağın üzerinde yer alacak devasa formaya yazacak.
20.05.2021 Ekonomi
Vali Yerlikaya, Bandırma Vapuru'nun kaptanının torununu ziyaret etti
Vali Yerlikaya, Bandırma Vapuru'nun kaptanının torununu ziyaret etti İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Bandırma Vapuru'nun kaptanı İsmail Hakkı Durusu'nun torunu Nejat Ulugöl'ü ziyaret etti. 
19.05.2021 Siyaset
THY'den 'tarihi forma'
THY'den 'tarihi forma' Türk Hava Yolları(THY)'nın "Tarihi Forma" adını verdiği proje ile milyonlarca kişinin adı, EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı taşıyacak uçağına yazdırılacak.  
18.05.2021 Haberler
THY'den 'tarihi forma'! Milyonlarca kişinin adı yazacak
THY'den 'tarihi forma'! Milyonlarca kişinin adı yazacak Türk Hava Yolları(THY)'nın "Tarihi Forma" adını verdiği proje ile milyonlarca kişinin adı, EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı taşıyacak uçağına yazdırılacak.  
18.05.2021 Gündem
Antalyaspor'da tarihi yolculuk
Antalyaspor'da tarihi yolculuk FRAPORT TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması için özel hazırlanan uçakla İzmir'e hareket etti. Kırmızı beyazlı kulübün başkanı Mustafa Yılmaz, "Bu uçak şans getirecek. Aynı uçakla yarın gece kupayla Antalya'ya döneceğiz. Kupayı Antalya'ya getireceğimize yürekten inanıyorum" dedi.
17.05.2021 Antalyaspor
Bakan Pekcan, Çin’de ihracat trenini karşılama törenine katıldı
Bakan Pekcan, Çin’de ihracat trenini karşılama törenine katıldı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk mallarının, tarihi İpek Yolu'nun izinde, demir yolu üzerinde, dünyanın en büyük pazarlarından biri olan Çin’e 13 günde ulaşmasının sevinci ve gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bu seferlerimiz artacak ve düzenli olarak sürecek." ifadelerini kullandı.
23.12.2020 Ekonomi
Milliyet'te Gündem (16 Kasım 2020)
Milliyet'te Gündem (16 Kasım 2020) İşte Türkiye'de ve dünyada gündemin öne çıkan haber başlıkları...
16.11.2020 Haberler
Son dakika: Tarihi yolculuk! NASA ile SpaceX 4 astronotu uzaya gönderdi
Son dakika: Tarihi yolculuk! NASA ile SpaceX 4 astronotu uzaya gönderdi Gelen son dakika haberine göre; SpaceX ve NASA uzaya ilk 'operasyonel' mürettebatlı uçuşu gerçekleştirdi. 4 astronotu taşıyan Falcon 9 roketi ve Crew Dragon kapsülü fırlatıldı.
16.11.2020 Teknoloji
Perre Antik Kenti, ziyaretçilerini dönemin canlandırmasıyla  ağırlayacak
Perre Antik Kenti, ziyaretçilerini dönemin canlandırmasıyla ağırlayacak Kommagene Krallığı'nın 5 önemli kentinden biri olan Adıyaman'daki Perre Antik Kenti, canlandırma projesi ile ziyaretçilerine tarihi yolculuk yaptıracak.
3.11.2020 Tatil
Geçmişe uzanan bir yolculuk
Geçmişe uzanan bir yolculuk Jolly, “Hititler’den Selçuklular’a Tarihi Yolculuk Turu” başlığı altında özel bir program başlattı.
1.11.2020 Gündem
İstanbul Maratonu basın toplantısı yapıldı
İstanbul Maratonu basın toplantısı yapıldı 2 kıtayı birleştiren NKolay İstanbul Maratonu’nun basın toplantısı gerçekleşti.
21.10.2020 Diğer
Samsun'dan Sivas'a uzanan tarihi yolculuk devam ediyor
Samsun'dan Sivas'a uzanan tarihi yolculuk devam ediyor Sivas Kongresi'nin 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas’tan Samsun'a Kızılırmak üzerinden gitmek için rafting botuyla yolculuğa çıkan baba ve oğlu, yolculuklarının 8'inci gününde Çorum’un Osmancık ilçesine ulaştı.
2.09.2020 Tatil
İsrail ile BAE’nin ilişkisi ‘kanat’landı
İsrail ile BAE’nin ilişkisi ‘kanat’landı ABD’li ve İsrailli yetkilileri taşıyan uçak dün Tel Aviv’den Abu Dabi’ye ticari uçuş yaparak bir ilki gerçekleştirdi. Trump’ın damadı Jared Kushner, uçuş için “tarihi yolculuk” ifadesini kullandı...
1.09.2020 Dünya
8 milyondan fazla kişinin bilet aldığı uçak Samsun’a indi
8 milyondan fazla kişinin bilet aldığı uçak Samsun’a indi Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı tarihten 101 yıl sonra İstanbul’dan Samsun’a hareket eden ve 8 milyondan fazla kişinin bilet aldığı uçak, Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı.
19.05.2020 Haberler
THY 19 Mayıs hatıra bileti | Tarihi yolculuk bileti alma ekranı
THY 19 Mayıs hatıra bileti | Tarihi yolculuk bileti alma ekranı Türk Hava Yolları muhteşem bir organizasyon başlatarak 19 Mayıs'a özel hatıra bileti kampanyası başlattı. Milyonlarca kişi tarihi yolculuk biletine sahip olmak için başvuru yaptı, yapmaya da devam ediyor. Hala bilet sahibi olmayanlar 'THY 19 Mayıs tarihi yolculuk hatıra bileti nasıl alınır?' sorusuna cevap bulmaya çalışıyor.
19.05.2020 Gündem
Başvuru rekoru! THY tarihi yolculuk 19 Mayıs hatıra bileti alma ekranı... tarihiyolculuk.com bileti nasıl ve nereden alınıyor?
Başvuru rekoru! THY tarihi yolculuk 19 Mayıs hatıra bileti alma ekranı... tarihiyolculuk.com bileti nasıl ve nereden alınıyor? Türk Hava Yolları (THY) çok anlamlı bir işe imza atarak tarihi bir yolculuk için kampanya başlattı. Yapılan açıklamada '19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yere, Samsun’a uçuyoruz.' denildi. Detaylar da paylaşıldı. Şimdi milyonlarca kişi 'THY tarihi yolculuk 19 Mayıs bileti nasıl ve nereden alınır?' sorusunu soruyor. İşte konu hakkındaki bilgiler...
19.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarihi Yolculuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.