Tepsi

Tepsi

Son dakika tepsi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tepsi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tepsi haber sayfamızda...

Tepsi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.113 tepsi haberi bulunmuştur.
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor Haftada sadece bir kez köz ateşinde 7 saat pişen, 15. yüzyılda Osmanlı mutfağına giren ve Konya’da vatandaşların vazgeçilmezi haline gelen bu lezzet uzun kuyruklar oluşturuyor. 81 ilden gelip tadına bakanların hayran kaldığı bu yemeğin porsiyonu ise 140 lira.
21.04.2024 Haberler
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor Haftada sadece bir kez köz ateşinde 7 saat pişen, 15. yüzyılda Osmanlı mutfağına giren ve Konya’da vatandaşların vazgeçilmezi haline gelen bu lezzet uzun kuyruklar oluşturuyor. 81 ilden gelip tadına bakanların hayran kaldığı bu yemeğin porsiyonu ise 140 lira.
21.04.2024 Gündem
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural Özenle hazırlanmış sofralar ve tatlılar... Ramazan ayında verilen kilolar bayramda kısa sürede geri alınabiliyor. Bayram sofralarından kilo almadan kalkmak istiyorsanız diyetisyen Mahtap Yakut’un önerilerine kulak verin...
9.04.2024 Gündem
Lezzetli tarifler
Lezzetli tarifler Şef Arda Türkmen, Ramazan Ayı boyunca ‘Arda’nın Ramazan Mutfağı’ ile ekrana geliyor.
26.03.2024 Cadde
Özel bireylerle iftar buluşması
Özel bireylerle iftar buluşması Mehmet Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel bireyler için iftar yemeği düzenledi.
22.03.2024 Cadde
Thomas Meunier'den Michy Batshuayi eleştirisi! 'İğrenerek soyunma odasına gittim'
Thomas Meunier'den Michy Batshuayi eleştirisi! 'İğrenerek soyunma odasına gittim' Trabzonsporlu futbolcu Thomas Meunier, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili konuştu. Belçika basınına açıklamalarda bulunan Thomas Meunier, bordo-mavililere transfer sürecini de anlattı.
21.03.2024 Trabzonspor
Lüks iftar asgari ücreti geçti!
Lüks iftar asgari ücreti geçti! Ramazan ayına günler kala İstanbul’un popüler mekânlarında menü fiyatları belli oldu. Lüks restoranlarda iftar açmanın bedeli kişi başı bin ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, dört kişilik bir aile asgari ücreti gözden çıkaracak.
7.03.2024 Cadde
Hatay kıyılarına ölü denizanaları vurdu
Hatay kıyılarına ölü denizanaları vurdu Hatay'ın Samandağ ilçesinde yüzlerce ölü denizanası sahili kapladı.
3.03.2024 Gündem
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! ⏳ 1 MART CUMA BİM yeni aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Çay Makinesi, Blender Set, Robot Süpürge, Mini Fırın, Tost Makinesi...
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! ⏳ 1 MART CUMA BİM yeni aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Çay Makinesi, Blender Set, Robot Süpürge, Mini Fırın, Tost Makinesi... BİM mağazalarında her hafta Cuma ve Salı günlerine özel yayımlanan katalog'da belirtilen ürünler o günler içerisinde mağazalarda satışa çıkıyor. Mart ayının ilk aktüel kataloğunda bu hafta mağazalarda satışa sunulacak olan ürünler arasında TV, Elektrikli Bisiklet, Robot Süpürge, Cep Telefonu, Mini Fırın, Blender Set, Stanley One Hand Mug Termos, Çelik Derin Tencere, Ezme Tava, Kek Kalıbı, Yuvarlak Tepsi satışa çıkacak. İşte BİM 1-5 Mart aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
1.03.2024 Bilgi Rehberi
Yüzlercesi kıyıya vurdu! 'Tepsi' büyüklüğünde denizanaları tedirgin etti
Yüzlercesi kıyıya vurdu! 'Tepsi' büyüklüğünde denizanaları tedirgin etti Son birkaç gündür Doğu Akdeniz’i saran denizanaları, Mersin’in Erdemli ve Silifke sahillerine kadar indi. Silifke ve Erdemli ilçelerinde özellikle de turizmin merkezi Kızkalesi’nde ölü olarak sahile vuran denizanaları, tedirginliğe neden oluyor.
24.02.2024 Gündem
Kütür kütür turşunun sırrı buymuş! Yılların turşucusu püf noktasını verdi
Kütür kütür turşunun sırrı buymuş! Yılların turşucusu püf noktasını verdi Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan turşuların, özenle hazırlanan tarifleri ve ustalıkla uygulanan tekniklerle elde edilen benzersiz bir lezzet harmanıdır. Yılların turşucusu, bu gizemli lezzetin sırrını paylaşarak, turşu yapımında başarıya ulaşmanın püf noktalarını açıklıyor.
22.02.2024 Yemek
Kararan muzdan en güzel tarif! Tek lokmalık lezzet şöleni
Kararan muzdan en güzel tarif! Tek lokmalık lezzet şöleni Meyve dünyasının en popüler üyelerinden biri olan muz, sağlık ve lezzet açısından pek çok yönden önemli bir role sahiptir. Ancak muzun yanlış saklama koşulları altında olması ve zamanla bekletilmesiyle kararma problemi ortaya çıkıyor. Bu durumda kararmış muzlarınızı çöpe atmaya gerek yok. Size önereceğimiz tarifle tek lokmalık lezzetli tatlılar yapabilirsiniz.
22.02.2024 Yemek
Şerbeti tam çekmiyorsa böyle yapın! Yılların tatlıcısı şekerparenin püf noktasını verdi
Şerbeti tam çekmiyorsa böyle yapın! Yılların tatlıcısı şekerparenin püf noktasını verdi Şekerpare, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biridir. İçi yumuşacık, üzeri hafif kızarmış ve şerbetiyle tam kıvamında bir lezzet sunar. Ancak bazen, şerbeti tatlımızı tam olarak çekmeyebilir ve bu durum tatlıyı istenilen lezzete ulaştırmakta zorluk çıkarabilir. Neyse ki, yılların deneyimli tatlı ustaları bu konuda bize yardımcı oluyor. İşte, şekerparenin püf noktası…
21.02.2024 Yemek
Ustası tepsi kebabının sırrını paylaştı! Sırrı içine koyduğu malzemede saklı
Ustası tepsi kebabının sırrını paylaştı! Sırrı içine koyduğu malzemede saklı Tepsi kebabı, Türk mutfağının lezzetli ve gözde yemeklerinden biridir. Hatay’ın eşsiz lezzetleri arasında yer alan tepsi kebabının yapmak basit gibi gözükse de dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bu lezzetli yemeğin sırrını ise ustası paylaştı.
21.02.2024 Yemek
Çıtırtısını komşunuz duyacak! Börek yaparken yufkanın arasına ve üstüne mutlaka sürün
Çıtırtısını komşunuz duyacak! Börek yaparken yufkanın arasına ve üstüne mutlaka sürün Çayın yanına, misafirlerinize ikram edebileceğiniz çıtır çıtır börek tarifi ile karşınızdayız. O kadar çıtır ki sesini neredeyse komşunuz duyacak. Yufka açma derdi olmadan hazır yufka ile yapılan bu börek hem pratik hem de lezzetli. Ancak böreğin çıtır çıtır olmasının püf noktası var. Yufkanın arasına ve üstüne süreceğiniz o sos…
27.01.2024 Yemek
Orkide aylardır çiçek açmıyorsa toprağına ekleyin! Açmayan orkideyi coşturuyor
Orkide aylardır çiçek açmıyorsa toprağına ekleyin! Açmayan orkideyi coşturuyor Özel günlerin vazgeçilmezi orkide oldukça zarif bir çiçek. Ancak bakımı da bir o kadar zor. Çiçek açması oldukça zor türlerden birisi. Ancak doğru bakım teknikleri ile orkidenizi adeta coşturabilirsiniz.
19.01.2024 Yaşam
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Son dakika... Meteoroloji'den kar, sağanak, fırtına uyarısı! 12 kentte alarm verildi
Son dakika... Meteoroloji'den kar, sağanak, fırtına uyarısı! 12 kentte alarm verildi Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün 12 kent için sarı alarm verildi. Uyarıların ardından Hakkari, Kastamonu, Ordu, Artvin, Gümüşhane'de kar yağışı etkili oldu. Bolu’nun Gerede ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışı sebebiyle ilçede kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Peki bu hafta İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere hava nasıl olacak? İşte tüm detaylar…
24.12.2023 Gündem
Kıvamı asla şaşmıyor! Pastane usulü fırın sütlaç tarifi
Kıvamı asla şaşmıyor! Pastane usulü fırın sütlaç tarifi Pastane usulü fırın sütlaç, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından biridir. İnce bir doku, kıvamı asla şaşmayan bu lezzet, özel günlerde sofraları süsler. Evde pastane kalitesinde bir sütlaç yapmak, göründüğü kadar zor olmayabilir. İşte size adım adım, kıvamı asla şaşmayan pastane usulü fırın sütlaç tarifi.
12.12.2023 Yemek
II. Abdülhamid’in nişanı 7.8 milyon
II. Abdülhamid’in nişanı 7.8 milyon Müzayedeye çıkarılan Osmanlı nişanları büyük ilgi gördü. Sultan II. Abdülhamid Han’ın 27. Cülus’u için özel yapılan mücevherli nişan 7.8 milyon liraya alıcı buldu.
4.12.2023 Kültür Sanat
Kopardığı saçını yemeğine böyle attı
Kopardığı saçını yemeğine böyle attı Kocaeli'de bir kişi, karnını doyurduktan sonra kopardığı saç tellerini yemeğine koyarak parasının iadesini istedi. Yemeğin değiştirilmesini de kabul etmeyen müşterinin oyunu, güvenlik kamerasına bakıldığında ortaya çıktı. Olay, Kemal Sunal'ın "Meraklı Köfteci" filmini getirdi.
29.11.2023 Haberler
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geçtiğimiz günlerde lokantada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
29.11.2023 Gündem
Yağlı kağıt derdine son! Tepsilere yapışmıyor, sürekli para ödemenize gerek kalmıyor
Yağlı kağıt derdine son! Tepsilere yapışmıyor, sürekli para ödemenize gerek kalmıyor Yağlı kağıt fırın tepsilerinde kullanılan çok işlevli eşya. Tepsinin üstüne kalıntı, yanık izi ve yapışma gibi sorunlardan kurtarıyor. Ancak sürekli yağlı kağıda para vermeden hem kullanışlı hem de bütçe dostu seçenek de var.
21.11.2023 Püf Noktası
İncecik pizza hamuru tarifi! İtalyan usta gizli tekniğini açıkladı
İncecik pizza hamuru tarifi! İtalyan usta gizli tekniğini açıkladı Pizza dünya mutfağında sevilen hamur işlerinden birisi. Ancak bu lezzeti evinizde de yapmanız mümkün. İncecik pizza hamuru bu işin püf noktası. İtalyan usta incecik pizza hamuruna dair gizli tekniklerini paylaştı.
20.11.2023 Yemek
Börekçileri aratmayan su böreği tarifi! Hamur çarşaf gibi açılıyor ve yırtılmıyor
Börekçileri aratmayan su böreği tarifi! Hamur çarşaf gibi açılıyor ve yırtılmıyor Su böreğini çarşaf gibi açmak oldukça zor. Börekçilerin kullandığı bu yöntemle çarşaf gibi yufkanızı açıp yırtılmayı önleyebilirsiniz.
17.11.2023 Yemek

Benzer Haber Etiketleri

Tepsi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.