Waasland-Beveren

Waasland-Beveren

Son dakika Waasland-Beveren haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Waasland-Beveren gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Waasland-Beveren haber sayfamızda...

Waasland-Beveren

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41 waasland-beveren haberi bulunmuştur.
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandı
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandı Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen İsviçreli golcü Queens Park Rangers'a transfer oldu.
29.01.2024 Dünyadan Futbol
Sakaryaspor, Deni Milosevic'i transfer etti
Sakaryaspor, Deni Milosevic'i transfer etti Sakaryaspor, Antalyaspor forması giyen orta saha oyuncusu Deni Milosevic'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
7.09.2022 1.Lig
Fenerbahçe'den ayrılan Michael Frey transferin gözdesi
Fenerbahçe'den ayrılan Michael Frey transferin gözdesi Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan Michael Frey, transfer olduğu Antwerp’te harikalar yaratıyor. Yıldız golcün transferin gözdesi oldu.
7.06.2022 Fenerbahçe
Michael Frey'in değeri en az 15 milyon Euro
Michael Frey'in değeri en az 15 milyon Euro Royal Antwerp'de forma giyen eski Fenerbahçeli Michael Frey ile Hollanda, Fransa, Almanya ve İngiltere'den takımlar ilgilenirken transferde 15 milyon euro konuşuluyor
3.02.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den ayrılan Michael Frey Belçika'yı salladı!  Gol krallığına yürüyor
Fenerbahçe'den ayrılan Michael Frey Belçika'yı salladı! Gol krallığına yürüyor Fenerbahçe'den ayrılan İsviçreli golcü Michael Frey, Belçika'da Royal Antwerp formasıyla fırtına gibi esiyor. Gollerini sıralayan Frey hem takımının zirve potasına girmesini sağladı hem de gol krallığında ikinci sıraya yerleşti.
18.01.2022 Fenerbahçe
Michael Frey, Karim Benzema'ya kafa tutuyor!
Michael Frey, Karim Benzema'ya kafa tutuyor! Kiralandığı Waasland-Beveren'de gösterdiği başarılı performans sonrası Fenerbahçe'den Royal Antwerp'e 2 milyon euro'ya Royal Antwerp'in yolunu Michael Frey, bu kulüpte gösterdiği performansla Avrupa'nın en iyi golcülerine kafa tutuyor.
9.11.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe ayrılığı açıkladı! Frey, bonservisiyle Antwerp’e transfer oldu
Son dakika - Fenerbahçe ayrılığı açıkladı! Frey, bonservisiyle Antwerp’e transfer oldu Fenerbahçe, Frey'in bonservisiyle Antwerp’e transfer olduğunu açıkladı.
17.06.2021 Fenerbahçe
Ali Koç'ten Frey açıklaması: İsviçre'den isteyen 3 kulüp var
Ali Koç'ten Frey açıklaması: İsviçre'den isteyen 3 kulüp var Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Michael Frey'e İsviçre'den 3 kulübün talip olduğunu açıkladı.
1.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi - Fenerbahçe'den gitti, takımını Avrupa'ya taşıdı! Herkes onu konuşuyor
Son dakika haberi - Fenerbahçe'den gitti, takımını Avrupa'ya taşıdı! Herkes onu konuşuyor Süper Lig'de yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe sezonu 3. olarak tamamladı. Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren sarı-lacivertli takımda hücum hattı eleştirilerin odağı oldu. Öte yandan takımdan ayrılan yıldız ismin performansı dikkat çekti.
25.05.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe'yi transferde yıkan haber! Planlar altüst oldu
Son dakika - Fenerbahçe'yi transferde yıkan haber! Planlar altüst oldu Süper Lig'i üçüncü tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmaları sürüyor. Öncelikli konular arasında teknik direktörü netleştirmek isteyen sarı-lacivertli takımda transfer planını altüst eden bir gelişme yaşandı.
24.05.2021 Fenerbahçe
Frey yeniden doğdu, takımı küme düştü
Frey yeniden doğdu, takımı küme düştü Sezon başında kadroda düşünülmediği için Fenerbahçe'den Belçika ekibi Waasland-Beveren’e kiralanan futbolcu, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekse de takımı küme düştü. 
11.05.2021 Fenerbahçe
Milliyet'te Gündem (15 Nisan 2021)
Milliyet'te Gündem (15 Nisan 2021) İşte Türkiye'de ve dünyada gündemin öne çıkan haber başlıkları;
15.04.2021 Haberler
Michael Frey'in golü galibiyete yetmedi
Michael Frey'in golü galibiyete yetmedi Fenerbahçe'nin Waasland Beveren'e kiraladığı Michael Frey, takımının Oostende'ye 3-2 yenildiği kupa maçında bir gol kaydetti.
7.02.2021 Futbol
Michael Frey, Belçika'da şov yapıyor
Michael Frey, Belçika'da şov yapıyor Fenerbahçe'den sezon başında Belçika ekibi Waasland-Beveren'e kiralık olarak transfer olan Michael Frey gösterdiği performans ile şov yapıyor.
5.02.2021 Fenerbahçe
Michael Frey'in iki golü takımına yetmedi...
Michael Frey'in iki golü takımına yetmedi... Fenerbahçe'nin sezon başında Belçika ekibi Waasland Beveren'e kiraladığı Michael Frey, takımının deplasmanda Antwerp'e 3-2 kaybettiği maçta iki gol kaydetti.
31.01.2021 Futbol
Frey'den takımına hayat öpücüğü | Bir puanı kurtardı...
Frey'den takımına hayat öpücüğü | Bir puanı kurtardı... Fenerbahçe'nin sezon başında Belçika Ligi ekiplerinden Waasland Beveren'e kiraladığı Michael Frey, takımına Mouscron deplasmanında 90+3'te attığı golle 1 puanı getirdi.
21.01.2021 Futbol
Michael Frey'den harika gol | Kaleciyi böyle önde yakaladı...
Michael Frey'den harika gol | Kaleciyi böyle önde yakaladı... Belçika Ligi'nde Mouscron'u 2-0 mağlup eden Waasland Beveren'de Fenerbahçe'den kiralık giden Michael Frey takımının ikinci golünü kaydetti. Frey bu sezon çıktığı 10. maçta ise 4. golünü kaydetti.
7.12.2020 Futbol
Michael Frey gollerine devam ediyor...
Michael Frey gollerine devam ediyor... Fenerbahçe'nin sezon başında Belçika ekibi Waasland-Beveren'e kiraladığı Michael Frey, takımının deplasmanda Eupen'le 1-1 berabere kaldığı maçta tek gole imzasını attı. Frey böylelikle bu sezon çıktığı 5. maçında 3. golünü kaydetti.
8.11.2020 Futbol
Son Dakika | Michael Frey koronavirüse yakalandı
Son Dakika | Michael Frey koronavirüse yakalandı Fenerbahçe'den kiralık olarak Belçika'da Waasland-Beveren forması giyen Michael Frey'in koronavirüs testi pozitif çıktı.
28.10.2020 Dünyadan Futbol
Michael Frey coştu, Waasland farklı kazandı!
Michael Frey coştu, Waasland farklı kazandı! Fenerbahçe'den Belçika ekibi Waasland'a kiralanan Michael Frey takımın 3-0 kazandığı Sparta Petegem maçında attığı 2 golle yıldızlaştı.
10.10.2020 Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe Lig öncesinde harcama limitleriyle sıkıntıya düşeceği belirtilen kulüpleri hiçbir şey etkilemedi, 5 Ekim’de sona eren transferde yine birçok takımda büyük sirkülasyon oluştu. 18 futbolcu alan Kadıköy ekibi, 17 isimle ilişiğini keserek en hareketli takım olarak dikkat çekti.
7.10.2020 Süper Lig
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi Türkiye'de 2020-2021 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi.
6.10.2020 Süper Lig
Fenerbahçe, Frey'i Waasland-Beveren'e kiraladı
Fenerbahçe, Frey'i Waasland-Beveren'e kiraladı Fenerbahçe Kulübü, İsviçreli futbolcu Michael Frey'i bir yıllığına Belçika temsilcisi Waasland-Beveren'e kiraladı. 
1.10.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe Michael Frey'i Belçika’nın Waasland-Beveren takımına kiraladı!
Son dakika | Fenerbahçe Michael Frey'i Belçika’nın Waasland-Beveren takımına kiraladı! Transferde son dakika.. Fenerbahçe, Michael Frey'in 1 yıllığına kiralanması için Belçika’nın Waasland-Beveren takımıyla prensipte anlaştı.
29.09.2020 Fenerbahçe
Club Brugge'ün şampiyonluğu Galatasaray'a yaradı!
Club Brugge'ün şampiyonluğu Galatasaray'a yaradı! Galatasaray'dan, Belçika ekibi Club Brugge'e 3,35 milyon Euro kiralama bedeli ile gönderilen Diagne'den yüz güldüren haber geldi. Brugge'ün şampiyonluğu tescil edilirken sarı-kırmızılı takım anlaşma gereği bonus kazanacak.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Waasland-Beveren ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.