Yol

Yol

Son dakika yol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yol haber sayfamızda...

Yol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 197.908 yol haberi bulunmuştur.
Kadınların % 40’ı erkeklerin % 30’u obez
Kadınların % 40’ı erkeklerin % 30’u obez Dünyada bir milyardan fazla kişi obez ve 2022 verilerine göre bu kişilerin yaklaşık 880 milyonunu yetişkinler ve 159 milyonunu ise çocuklar oluşturuyor. Obezitenin ise pek çok tedavi yöntemi bulunuyor.
4.05.2024 Pazar
Gül ağacının altında buluşalım
Gül ağacının altında buluşalım Baharın gelmesi için önce kıştan kurtulmak gerek. Bahar bir gelir, bir gider, güneş açar, yağmurlar kovalar, ama Hıdırellez ile gerçek anlamda bahar gelmiş, hatta yaz günleri başlamış sayılır. İklim değişikliğinden haberi var mı bilemeyiz ama eskiden Hıdırellez, yaz günlerinin açılış bayramı gibiydi.
4.05.2024 Pazar
Borsa yönetiminden Çerçioğlu’na ziyaret
Borsa yönetiminden Çerçioğlu’na ziyaret Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
4.05.2024 Ege
Duman’dan yol haritası çıkışı
Duman’dan yol haritası çıkışı Buca Belediyesi, mayıs ayı olağan meclisinin ikinci oturumunu tamamladı.
4.05.2024 Ege
Sivas'ta seyir halindeki araç bir anda alev aldı
Sivas'ta seyir halindeki araç bir anda alev aldı Sivas seyir halindeki araç bir anda alev aldı ve cayır cayır yandı. Hurdaya dönen araç kullanılamaz hale geldi.
4.05.2024 Gündem
Cizre'de aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı hayatı felç etti
Cizre'de aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı hayatı felç etti Şırnak’ın Cizre ilçesinde aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı, hayatı felç etti. Vatandaşlar sağanağa yakalanırken, hafif ticari araç sürüklenerek menfeze sıkıştı.
4.05.2024 Haberler
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Sağanak yağışın pazar günü de yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.
4.05.2024 Gündem
Zehra Güneş'ten sakatlık itirafı! 'Ağrılı bir süreç geçirdim'
Zehra Güneş'ten sakatlık itirafı! 'Ağrılı bir süreç geçirdim' VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarından Zehra Güneş açıklamalarda bulundu. Tecrübeli voleybolcu, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi sağlık durumuna dair konuştu.
4.05.2024 Voleybol
Kenya'daki sel felaketinde acı tablo: Can kaybı en az 219
Kenya'daki sel felaketinde acı tablo: Can kaybı en az 219 Doğu Afrika ülkesi Kenya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço ağırlaşmaya devam ediyor. Buna göre, hayatını kaybedenlerin sayısı en az 219'a yükseldi.
4.05.2024 Dünya
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti Sık sık yaşadığı teknik sorunlarla gündeme gelen ABD'li havacılık devi Boeing'i ifşa eden eski çalışanlar peş peşe yaşamını yitirdi. Uçağın yapımındaki skandallarla ilgili davada ifade verecek ismin şüpheli intiharından sonra, bir diğer eski çalışan aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.
4.05.2024 Dünya
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölü
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölü Endonezya’nın Güney Sulawesi bölgesini vuran sel ve heyelan sonucu en az 15 kişi hayatını kaybetti.
4.05.2024 Haberler
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölü
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölü Endonezya’nın Güney Sulawesi bölgesini vuran sel ve heyelan sonucu en az 15 kişi hayatını kaybetti.
4.05.2024 Dünya
Fırtına koptu! New York Times Türkiye'yi öne çıkardı, İsrailli uzman 'şoke edici' diye tanımladı
Fırtına koptu! New York Times Türkiye'yi öne çıkardı, İsrailli uzman 'şoke edici' diye tanımladı Ankara'nın resmen ilan ettiği kararla İsrail'in izolasyonunun büyüdüğünü belirten Amerikan gazetesi, global baskı artarken Türkiye'nin hamlesiyle en son uluslararası yaptırımın geldiği yorumunu yaptı. Alman medyasına konuşan İsrailli uzman ise, asıl bundan sonra yaşanabilecekler konusunda endişeli olduğunu söyledi.
4.05.2024 Dünya
Brezilya'daki sel felaketi: Köprü yıkıldı!
Brezilya'daki sel felaketi: Köprü yıkıldı! Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletini vuran selde bir nehrin üzerinden geçen köprü yıkıldı. O anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Felakette can kaybı ise en az 39'a yükseldi.
4.05.2024 Haberler
Brezilya'daki sel felaketi: Köprü yıkıldı!
Brezilya'daki sel felaketi: Köprü yıkıldı! Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletini vuran selde bir nehrin üzerinden geçen köprü yıkıldı. O anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Felakette can kaybı ise en az 39'a yükseldi.
4.05.2024 Dünya
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret etti. Özel ve Yavaş, görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.
4.05.2024 Gündem
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı Brezilya'da Avai'yi çalıştırdıktan sonra yaklaşık 1 yıldır bir takımla anlaşmayan Alex de Souza, Süper Lig ekibinin başına geçebilir. İşte detaylar...
4.05.2024 Antalyaspor
ABD'de yamyam vahşeti! Kurbanının yüzünü yedi, detaylar mide bulandırdı
ABD'de yamyam vahşeti! Kurbanının yüzünü yedi, detaylar mide bulandırdı Tutuklandığında 'kafasının içinde sesler duyduğunu' ve 'beyninin kontrolünün ele geçirildiğini' öne süren cani, kurbanını attığı yumrukla yere serdi. Başını beton zemine çarpan zavallı adamı kan donduran bir son bekliyordu.
4.05.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu istatistiklerle açıkladı! En çok araç FSM'den geçiyor
Bakan Uraloğlu istatistiklerle açıkladı! En çok araç FSM'den geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğüne (KGM) bağlı yol ağında gerçekleşen trafik hacimlerinin metropol kentlerin geçiş noktalarında hizmet veren bazı akslarda artış gösterdiğini belirterek, karayolları ulaşım yatırımlarının lokomotifi anlayışıyla yüksek standartlı yollar ile konforlu ve güvenli yol ağı oluşturduklarını söyledi.
4.05.2024 Ekonomi
Fahiş fiyat cezası 10’a katlanıyor
Fahiş fiyat cezası 10’a katlanıyor Fahiş fiyata ve stokçuluğa ağır cezalar yolda... Meclis’e sunulan kanun teklifi, fahiş fiyat cezasını 10 kat artırmayı, bir yılda üç kere stokçuluk yapan işletmeye bir hafta kapatma cezasını öngörüyor.
4.05.2024 Ekonomi
Telegram’da 800 dolar! 'Sınavlar yenilenebilir'
Telegram’da 800 dolar! 'Sınavlar yenilenebilir' Diploması 150 ülkede geçerli, yurt dışında üniversite ve bursluluk gibi avantajlar sunan Uluslararası Bakalorya ‘IB Kabul Sınavı’ sorularının çalındığı iddia edildi. Soruların Telegram üzerinden 700-800 dolara satıldığı belirtiliyor.
4.05.2024 Gündem
Maltepe'de otomobil otobüs durağına daldı
Maltepe'de otomobil otobüs durağına daldı Maltepe'de, direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü, otobüs durağına daldı. Kazanın ardından durak kullanılamaz hale gelirken sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
4.05.2024 Gündem
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 673.bölümü duygu dolu anlar yaşattı. Mesut Komiser uzun aradan sonra ülkeye geri döndü. Öte yandan Mesut komiserin gelişiyle beraber Arka Sokaklar dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu.
4.05.2024 Cadde
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ye, kayıp olarak bildirilenlerin sayısı ise 70’e yükseldi.
3.05.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.