Konut Kocaeli Büyük Lansmana Hazırlanıyor

Kocaeli Büyük Lansmana Hazırlanıyor

13.03.2013 - 11:08 | Son Güncellenme:

Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’de inşa edeceği 936 konutluk dev konut projesinin satış lansmanı için geri sayım başladı.

Kocaeli Büyük Lansmana Hazırlanıyor

69 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’de inşa edeceği 936 konutluk dev konut projesinin satış lansmanı için geri sayım başladı. 20 Mart 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilecek basın lansmanıyla ilk etap konutların satışa sunulacağı projenin adı, satış fiyatları ve ödeme koşulları merakla bekleniyor.

Pekdemir kalitesini çok ekonomikfiyatlarla halka taşıyacak proje, aynı zamanda Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yılgurur projesi olacak. Kocaeli’nin yatırım değeri en yüksek bölgelerindenBaşiskele’de hayata geçirilecek proje konut alıcılarına olduğu kadar kente de yenibir ekonomik değer kazandırmış olacak.

Pekdemir’in yüksek kalite vehizmet standartlarına uygun inşa edilecek projenin adı, teknik ve mimariözellikleri, konutların satış fiyatları ve ödeme avantajlarının paylaşılacağılansmanla birlikte konutların satışına da başlanacak.

İlk etabı satışa sunulacak Başiskeleprojesi, çok özel lansman fiyatlarıyla, sadece oturmak amaçlı değil yatırımamaçlı satın almak isteyenlere de önemli fırsatlar sunacak. Dört kattan oluşanestetik mimari yapısı, geniş rekreasyon alanları, aidatı yükseltmeyen ama yaşamkalitesini artıran yönetim anlayışı ile proje, yaşayanlara güvenli, kaliteli,ekonomik bir yaşam alanı oluşturacak.

Pekdemir: Halk merakla lansmanı bekliyor

Geçen ay düzenlenen basıntoplantısıyla ön tanıtımı yapılan projenin kentte duyulmasıyla birlikte bölgehalkında yoğun bir ilgi ve merak oluştuğunu belirten Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, konuya ilişkin şunlarısöyledi:

“Pekdemir markasının yarattığıgüveni bölge halkı zaten çok iyi biliyor. Ön tanıtımın ardından, özellikle dahaönce Pekdemir projelerinden konut almış kişiler başta olmak üzere çok sayıdaKocaelili arayarak, daha lansman yapılmadan, bedelini ödeyip konutlarınırezerve etmek istediler. Biz ise gelişmeleri takip etmelerini ve lansmanıbeklemelerini rica ettik. 20 Mart’ta düzenleyeceğimiz toplantıyla birlikte, Pekdemirkalite güvencesini taşıyan Kocaeli’nin en büyük ‘markalı konut’ projesini,dikkat çekici ekonomik fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satışa sunacağız. Bufiyatlar lansmana özel fiyatlar olacak. Aylık düzenli aile geliri 2.000 liranınüzerinde olan herkesin konut sahibi olabileceği koşullarla satışa çıkacağız. Şuana kadar halktan gelen olumlu tepkiler ve oluşan merak, ilginin yüksekolacağına işaret ediyor.”