Kültür Sanat LeBron James’e kalan miras

LeBron James’e kalan miras

16.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 8 film vizyona girecek. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz 2016’da  kalkıştığı darbe girişimine karşı Türk milletinin mücadelesini anlatan “15/07 Şafak Vakti” filmi ise dün sinemaseverlerle buluştu.

LeBron James’e kalan miras

Malcolm D. Lee’nin yönetmenliğini yaptığı LeBron James, Sonequa  Martin-Green, Don Cheadle ve Cedric Joe’nin rol aldığı “Space Jam: Yeni Efsane” ise bugün gösterime girdi. Basketbolcu LeBron James’in Michael Jordan’ın mirasını devam  ettirdiği film, dijital bir dünyaya hapsedilen oğlunu kurtarmak için liderlik  ettiği Looney Tunes üyeleriyle gerçek bir takım olup bir basketbol maçında  yenilmez armada Goons’u alt etmenin mücadelesini veren LeBron James ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Başrolünde Emily Blunt, Cillian Murphy, Noah Jupe, Millicent Simmonds ve Djimon Hounsou’nun yer aldığı “Sessiz Bir Yer 2” korku ve gerilim  meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor. Suzanne Lindon’un yazıp yönettiği “Paris’te Bahar” ise kendi yaş grubundakilerden sıkıldığı bir dönemde kendisinden yaşça büyük bir tiyatro oyuncusuyla tanışan 16 yaşındaki genç Suzanne’ın hikâyesine odaklanıyor.   

Bu filmlerin yanı sıra “Protesto”, “Spirit Özgür Ruh”, “Çılgın Ortak” ve “Vay Babam Vay” da vizyona giren filmler arasında yerini alıyor.