Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Günün Özeti (27 Eylül 2020)

Türkiye'de ve dünyada günün öne çıkan haber başlıklarını sizin için derledik...

Ermenistan Azerbaycan'a saldırdı!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın geniş çapta saldırı düzenlediğini açıkladı. Azerbaycan'ın karşı saldırı başlattığı da duyuruldu. Ermeni hava savunma birimlerinin 12 uçaksavar füze sisteminin imha edildiği belirtildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev de açıklama yaparak "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Ermenistan ordusuna ait askeri araçları imha ettik." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a destek mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Azerbaycan'a yönelik saldırılarına bir yenisini ekleyen Ermenistan, bölgede barışın ve huzurun önündeki en büyük tehdit olduğunu bir kere daha göstermiştir. Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır" açıklamasını yaptı.

Yerli otomobilde hata payı sıfır!

Türkiye'nin Otomobili TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş, “Tüm gözler üstümüzde 24 saat sahnedeyiz. Bu hayali gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Avrupa da bizi yakından takip ediyor, hata yapma lüksümüz yok.” diyor.

Serenay Sarıkaya: Erşan Kuneri'de oynamak isterim

Serenay Sarıkaya, önceki gün Bebek’teki kaş tasarım merkezinden çıkışı görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen oyuncu Serenay Sarıkaya, basın ordusunu karşısında görünce, ”Hayırdır, bir şey mi oldu? Bayağı basın toplantısı kıvamında” diyerek gazetecilere takıldı. Sevgilisi Cem Yılmaz’ın 'Erşan Kuneri' serisini sekiz bölümlük dizi yapacağı hatırlatılan Sarıkaya, "Size de teklif geldi mi, bununla ilgili projede yer almayı düşünür müsünüz?" sorusuna, "Yok. Şimdilik hayır. Hepimizin ayrı, ayrı projeleri var” dedi. "Cem Yılmaz’dan böyle bir teklif gelse kabul eder misiniz?" sorusuna Sarıkaya,”Neden olması, tabi ki” diye cevapladı.

Fenerbahçe iki yıldız futbolcuyla prensipte anlaştı!

Transferin etkili ekibi Fenerbahçe, Galatasaray derbisi sonrası çalışmalara yine hız verecek. Gündemde 3 isim bulunurken Fenerbahçe 2 yıldız ile prensip anlaşmasına vardı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER