Ramazan 2020 Ramazan Bayramına kaç gün kaldı, kısıtlamalar devam edecek mi? Bayram tatili kaç gün olacak?

2020 Ramazan Bayramına kaç gün kaldı, kısıtlamalar devam edecek mi? Bayram tatili kaç gün olacak?

11.05.2020 - 15:05 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı için geri sayım sürerken vatandaşlar tarafından araştırmalarda sıklaştı. Corona virüs tedbirleri kapsamında birçok önlem devam ederken 23 Büyükşehir ve Zonguldak'ta giriş-çıkış yasağı halihazırda devam ediyor. Ayrıca hafta sonları bu şehirlerde sokağa çıkma kısıtlamasına devam ediliyor. Peki Ramazan Bayramına kaç gün kaldı, bayramda kısıtlamalar devam edecek mi? Bayram tatili kaç gün olacak?

2020 Ramazan Bayramına kaç gün kaldı, kısıtlamalar devam edecek mi Bayram tatili kaç gün olacak

Ramazan Bayramı ne zaman sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İslam aleminde mübarek üç aylardan sonuncusu olan Ramazan ayının ardından idrak edilen Ramazan Bayramına sayılı günler kala vatandaşların aklında onlarca soru var! Ramazan Bayramı ne zaman, kaç gün tatil olacak, sokağa çıkma yasağı olacak mı gibi birçok soru yanıtını bekliyor. Peki Ramazan Bayramı ne zaman arefe günü ne zaman?

Haberin Devamı

ARAFE GÜNÜ NE ZAMAN?

23 Mayıs Cumartesi günü Ramazan Bayramı arefesi olarak idrak edilecek. Bugün içerisinde Ramazan ayının son orucu tutulacak

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Ramazan Bayramının ilk günü 24 Mayıs Pazar günü son günü ise 26 Mayıs Salı günü idrak edilecek

BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bugün gerçekleştirilecek olan kabine toplantısının ardından bayramda sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklama yapılması bekleniyor.

 

Yazarlar