Teknoloji 6,4 inçlik Xiaomi Max Göründü!

6,4 inçlik Xiaomi Max Göründü!

17.04.2016 - 15:00 | Son Güncellenme:

Çinin Apple’ı olarak adlandırılan Xiaomi, yeni nesil phableti Xiaomi Max’ın ön paneli sızdırıldı.

6,4 inçlik Xiaomi Max Göründü

“Sızdırılma” bu kelimeyi sıvı bir şeyin bulunduğu yerden dışarı çıkması olarak kullanırız ama mobil sektörde istekli ya da isteksiz olarak üreticilerin yeni ürünlerinin “üretim bandında” sızdırıldığına şahit olmaktayız. Xiaomi‘de yeni nesil Xiaomi Max‘ı bu bağlamda szıdırıldı!

Haberin Devamı

Bu durumun firmaların haberi olmadan hayata geçirilmesi takdir edersiniz ki oldukça zor ama üreticiler telefonlarından bahsedilmesi için bu yolu tercih ederek biz teknoloji editörlerine bedavaya viral reklam yaptırtıyorlar.

Çinli üretici Xiaomi‘nin phablet kategorisinde bir ürün tanıtacağını MI-5 tanıtımından beri biliyorduk ve firmanın yeni nesil 6,4 inç büyüklüğünde telefon&tablet hybriti Xiaomi Max‘ın ön paneli sızdırıldı.

Bu görüntüye göre Xiaomi Max‘ın parmak izi okuma sensörünün arkada olacağını anlıyoruz. Telefonun 6,4 inç boyutuna rağmen halen tek elle tutulması ise ince çerçevelerinden kaynaklanıyor diye düşünüyoruz.

Ekran boyutlarının küçüldüğü bir ortamda bakalım Xiaomi bu ürün ile başarılı olabilecek mi? Phablet kategorisi için ne düşünüyorsunuz.

Apple ve Samsung iPhone 7S için Güçlerini Birleştirdi!