Teknoloji Google'ın vaat ettiği muhteşem photoshop özelliği hala gelmedi

Google'ın vaat ettiği muhteşem photoshop özelliği hala gelmedi

10.05.2018 - 18:01 | Son Güncellenme:

Bir yıl kadar önce Google CEO'su Sundar Pichai, fotoğraflarda 'çok yakında' can sıkıcı nesnelerden anında kurtulabileceğimizi söyledi. Ancak bu özellik hala açıklanmadı.

Googleın vaat ettiği muhteşem photoshop özelliği hala gelmedi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Büyük teknolojik demoları ve gösterilerle insanları büyülemek kolaydır. Google Duplex de bunun çarpıcı ve en iyi örneklerinden. Yapay zeka tabanlı konuşma teknolojisi Duplex ile randevu veya rezervasyon yapmak için telefon görüşmelerinizi bu asistana yaptırabilirsiniz CEO Sundar Pichai, Google'ın bu yaz başından itibaren deneysel formda Duplex'i test etmeyi planladığını söyledi.

Ancak bazen sahnede gösterilen en etkileyici şeyler, insanların kullanabileceği bir ürün olma konusunda başarısız oluyor. Pichai bunun farkında olmalı. Geçen yılki I / O'da, tek bir dokunuşla, kullanıcıların fotoğraflarından istenmeyen nesneleri kaldırmasına olanak tanıyan yeni bir kamera hilesi gösterildi. Duplex'teki aynı "ooh" ve "aaaa" gibi tepkiler o zaman da verildi. Ancak bu photoshop özelliği hala kullanıcılara sunulmadı.

Haberin Devamı

Googleın vaat ettiği muhteşem photoshop özelliği hala gelmedi

Elbette, bu dikkat dağıtıcıları Photoshop, Pixelmator, Snapseed veya diğer düzenleme uygulamalarıyla ortadan kaldırmak için çaba harcayabilirsiniz. Ancak Google'ın çözümü için uzman olmanıza gerek yok. Tek tuşla mükemmel sonuç veriyor.

Pichai, "Örneğin kızınızın beyzbol maçındaki harika bir fotoğrafını çekerken önünüze bir engel gelebilir. Bu engeli kaldırabilmek fotoğrafı daha mükemmel yapacak." dedi. Anılar daha mükemmel hale geldi. Bunu kim istemez ki?

Ancak, Google'ın CEO'su tarafından yapılan verilen söze rağmen, bu inanılmaz özelliğin “çok yakında” sunulacağına dair hala bir şey olmadı. Dünkü etkinklikte Google Fotoğraflara gelecek yeni özellikler ve geliştirmelerden bahsedilmesine rağmen bu konudan hiç söz edilmedi.