Oyun Dunyasi Homefront: The Revolution Ertelendi

Homefront: The Revolution Ertelendi

15.03.2015 - 10:57 | Son Güncellenme:

Uncharted'ten sonra Homefront: The Revolution da ertelenen oyunlar kervanına katıldı. FPS türünün beklenen oyunlarından biri olan Homefront: The Revolution, hikaye modunun yanında multiplayer tarafıyla da dikkat çekiyor. PC, Linux, PS4 ve Xbox One platformlarına çıkış yapacak olan oyunumuz, Uncharted 4 ile aynı kaderi paylaşıyor.

Homefront: The Revolution Ertelendi

Uncharted 4’ten sonra Homefront: The Revolution da ertelenen oyunlar kervanına katıldı.

FPS türünün beklenen oyunlarından biri olan Homefront: The Revolution, hikaye modunun yanında multiplayer tarafıyla da dikkat çekiyor. PC, Linux, PS4 ve Xbox One platformlarına çıkış yapacak olan oyunumuz, Uncharted 4 ile aynı kaderi paylaşıyor. Oyunun haklarının tamamı Deep Silver‘a ait, geliştirilmesi için ise Crytek ile anlaşılmış ve sonrasında ise Dambuster Studios, konuyla ilgili görevlendirilmişti.

CryEngine 4 teknolojisiyle geliştirilen Homefront: The Revolution, 2016 yılına ertelendi. Deep Silver’ın CEO’su Dr. Klemens Kundratitz, konu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Dambuster Studios oldukça kaliteli bir gruptan oluşuyor. Ekibe, The Revolution’ı çok satan bir oyun yapabilmeleri için tüm olanakları sağlıyoruz, bu yüzden çıkış tarihini de 2016’ya aldık. Yıl sonuna doğru oyun hakkında daha fazlasını öğreneceksiniz.”