Teknoloji Samsung Note 7 Mavi Renk Türkiye’de Olmayacak

Samsung Note 7 Mavi Renk Türkiye’de Olmayacak

22.08.2016 - 16:29 | Son Güncellenme:

Samsung Note 7 Mavi Renk Türkiye’ de olmayacak. Samsung’ ın phablet kategorisindeki akıllı telefonu Note 7' nin mavi rengi Türkiye’ de ilk etapta olmayacak.

Samsung Note 7 Mavi Renk Türkiye’de Olmayacak

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ve Samsung cephesinde ön sipariş rekoru kıran yeni phablet modeli Note 7 dört farklı renk olarak lanse edildi. Bu renkler ise, Black Onyx (Siyah), Gold Platinum (Altın), Silver Titanium (Gümüş) ve Blue Coral (Mavi) renk olarak belirlendi. Ancak, üzücü haber geçtiğimiz günlerde geldi ve Samsung Note 7‘ nin en ilgi çekici rengi olan Blue Coral (Mavi) rengi ilk etapta Türkiye’ de satışta olmayacak.

Haberin Devamı
Çok Çarpıcı Olan Mavi Renk Note 7

Tanıtımı esnasında birçok yeniliğin geldiğinden bilgi verilirken, konu renklere geldiğinde geçtiğimiz serilerde bulunan beyaz rengin olmaması ilgi çekiciydi. İlgi çekici bir diğer nokta ise, premium seviyesinde bir akıllı telefon olan Note 7‘ nin, mavi renginin öne çıkarılmasıydı. Samsung dünya başkanının elinde sunum yaptığı renk tüketicilerin de oldukça ilgisini çekmişti.

Beyaz Renk Yok

Samsung’ un, geçtiğimiz yıllarda çıkardığı diğer Note serisi cihazlarda kullanmış olduğu beyaz rengi kullanmaması bazı tüketicileri üzdü. Belki Samsung Türkiye ilerleyen dönemde, yeni renk alternatiflerini ve yeni hafıza/ram kapisiteli modellerini de tüketicilerin beğenisine sunabilir.

Note 7 Mavi Renk Ülkemizde Satışa Çıkacak Mı?

Ülkemizde şu an için satılan renkler, Black Onyx (Siyah), Gold Platinum (Altın) ve Silver Titanium (Gümüş) renkleri. Mavi rengi bekleyen tüketicileri üzen bu haberin ardından Samsung Türkiye yetkililerinin gerekli girişimleri yapacağını ve Blue Coral (Mavi) rengi ülkemize sunacağını umut ediyoruz.