Vitrin Milliyet’e sor uzman yazarlarımız yanıtlasın

Milliyet’e sor uzman yazarlarımız yanıtlasın

18.11.2022 - 17:06 | Son Güncellenme:

Emekli, EYT’li, memur, işçi, işveren, kiracı, ev sahibi, öğrenci, öğretmen, KPSS, YKS, LGS’ye girenler, kredi çekecekler, sigorta yaptıracaklar, sorularınızı milliyetesor@milliyet.com.tr'ye gönderin alanında uzman yazarlarımız Milliyet gazetesinde yanıtlasın.

Milliyet’e sor uzman yazarlarımız yanıtlasın

Türkiye'de milyonlarca kişi haklarını çeşitli platformlardan öğrenmeye çalışıyor. Çalışma hayatından ev kirasına, eğitimden ekonomiye, emekli maaşına kadar, her konunda sorularınızı milliyetesor@milliyet.com.tr'ye gönderin basında güvenin simgesi Milliyet gazetesinin uzman yazarları yanıtlasın.

Haberin Devamı

MEMUR, İŞÇİ, EMEKLİ, KPSS, YKS, LGS…

ÇALIŞMA HAYATI; Ne zaman emekli olurum? Erken emeklilik şartları nelerdir? Çalışanların izin ve sosyal hakları nelerdir? Kıdem tazminatı nasıl alınır? Kimler tazminat alamaz? İşten ayrılan ne yapmalı? Çalışmadan emeklilik mümkün mü? Kimler çift maaş alır? İşsizlik maaşı şartları nelerdir? Yıllık, mazeret, doğum, süt ve refakat izini kaç gün? EYT ile ilgili her şey…

EKONOMİ; Kredi nasıl alırsınız? Kredi notu, kredi alırken hayat sigortası zorunlu mu? Genel Sağlık Sigortası, BES şartları, kiracı ve ev sahibinin hakları, kira kontratlarının şartları, kira zamları…

EĞİTİM; Öğrenci ve öğretmenlerin hakları, KPSS, YKS, LGS başvuru ve şartları, burs veren kurumları öğrenmek için milliyetesor@milliyet.com.tr'ye yazın.