AydınDİSK GENEL-İŞ SENDİKASI SÖKE BELEDİYESİNDE ÖRGÜTLENİYOR

DİSK GENEL-İŞ SENDİKASI SÖKE BELEDİYESİNDE ÖRGÜTLENİYOR

25.06.2015 - 17:47 | Son Güncellenme:

.

DİSK GENEL-İŞ SENDİKASI SÖKE BELEDİYESİNDE ÖRGÜTLENİYOR

DİSK Genel İş Sendikası Söke Belediyesi’nde örgütlenme çalışmalarına devam ediyor.
Geçtiğimiz Şubat ayında taşeron işçilerin örgütlenmesi için faaliyetlerine başlayan DİSK Genel İş Sendikası, 286 taşeron işçiyi sendikalı yaptı. Ayrıca taşeron işçilerin örgütlenmesiyle ilgili olarak Bakanlıktan çoğunluk tespiti belgesi geldi. DİSK Genel İş Sendikası Söke Belediyesi’ndeki örgütlenme faaliyetlerine devam ediyor. Kadrolu işçiler üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Sendika, üye çalışmalarına başladı.
Örgütlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda DİSK Genel İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş, Sendika Örgütlenme Uzmanı Yasin Ayyıldız, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Gündüz, Haluk Kutlay, Hasan Çevik, İsmail Yerli, Yusuf Yaya, CHP İlçe Yöneticileri ve işçiler bulundu.
Toplantıda DİSK Genel İş Sendikası’nın faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Şube Başkanı Uzay Kocabaş; Sendikalı olmanın anayasal ve özgürce seçilebilecek bir hak olduğunu söyledi.

KEŞFETYENİ
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu

Cadde | 07.06.2025 - 08:44

Son dönemin en popüler oyuncularından Kubilay Aka, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını pembeye boyayan Aka, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile dudak dudağa bir fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Yazarlar