Togan Gökbakar

Togan Gökbakar

Son dakika Togan Gökbakar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Togan Gökbakar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Togan Gökbakar haber sayfamızda...

Togan Gökbakar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 158 togan gökbakar haberi bulunmuştur.
Şahan Gökbakar bu kez hüsran yaşadı! 'Erdal ile Ece' gişesi şoke etti
Şahan Gökbakar bu kez hüsran yaşadı! 'Erdal ile Ece' gişesi şoke etti İlki 2008 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Recep İvedik' serisiyle rekor kıran Şahan Gökbakar, son filminde büyük hayal kırıklığı yaşadı. Başrolü Şahan Gökbakar ve ve Seda Türkmen'in paylaştığı, yönetmen koltuğunda ünlü komedyenin kardeşi Togan Gökbakar'ın oturduğu 'Erdal ile Ece' filminin ilk üç gün gişesi ve hasılatı belli oldu. İşte detaylar...
27.02.2024 Cadde
Recep İvedik 5 oyuncuları kimler, nerede çekildi? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Recep İvedik 5 oyuncuları kimler, nerede çekildi? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Recep İvedik 5 filmi bugün TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Filmin yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar yer aldı. Recep İvedik 5 filmi oyuncu kadrosu ve çekildiği yer merak ediliyor. Peki Recep İvedik 5 oyuncuları kimler, nerede çekildi?
24.11.2023 Bilgi Rehberi
CELAL İLE CEREN OYUNCULARI KARAKTERLER: Celal ile Ceren filmi ne zaman, nerede çekildi?
CELAL İLE CEREN OYUNCULARI KARAKTERLER: Celal ile Ceren filmi ne zaman, nerede çekildi? Celal ile Ceren filmi başrollerinde Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola yer alıyor. Film 2013 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Celal ile Ceren filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
24.08.2023 Cadde
Recep İvedik 4 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Recep İvedik 4 filmi kaç yılında çekildi?
Recep İvedik 4 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Recep İvedik 4 filmi kaç yılında çekildi? Recep İvedik 4 filmi, 2014 yılında vizyona giren yerli yapımlardandır. Başrollerinde ise Şahan Gökbakar yer alıyor. Serinin 4. filmi olan Recep İvedik 4, bu bölümde antrenör olarak ekrana geliyor. İşte, Recep İvedik 4 filmi oyuncu kadrosu...
21.09.2022 Cadde
Kayhan oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan filmi nerede, ne zaman çekildi?
Kayhan oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan filmi nerede, ne zaman çekildi? Kayhan yerli komedi filmi, TV ekranlarında sevenleri karşısına çıkıyor. Filmin başrolünse ide Şahan Gökbakar bulunuyor. Film, 2018 yılında vizyona giriyor. Kayhan filminde Kayhan kararkterinin başına gelenler anlatılıyor. Peki, Kayhan filmi nerede çekildi?
26.06.2022 Cadde
Kayhan filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan nerede çekiliyor?
Kayhan filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan nerede çekiliyor? Kayhan filmi, 2018 yılında vizyona giren komedi türündeki yerli yapımdır. Filmin başrolünde Recep İvedik yer alıyor. Daha önce canlandırdığı tiplemenin sinemaya uyarlanmış halidir. İşte, Kyhan filmi oyuncu kadrosu...
30.03.2022 Cadde
Recep İvedik 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Recep İvedik 3 filmi nerede çekildi?
Recep İvedik 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Recep İvedik 3 filmi nerede çekildi? Recep İvedik 3 filmi 2010 yıllında vizyona girdi ve serinin üçüncü yapımıdır. Başrollerinde Şahan Gökbakar ve Zeynep Çamcı yer alıyor. Film komedi türünde hazırlandı. İşte, Recep İvedik 3 filmi oyuncu kadrosu...
1.02.2022 Cadde
Recep İvedik 6 oyuncuları kim, konusu nedir? Recep İvedik 6 nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
Recep İvedik 6 oyuncuları kim, konusu nedir? Recep İvedik 6 nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Şahan Gökbakar'ın başrolde yer aldığı Recep İvedik filminin son serisidir. Film 2019 yılında vizyona girdi ve TV ekranlarında sinema severlerin beğenisine sunuluyor. Recep İvedik 6 filmi komedi türündedir. İşte, Recep İvedik 6 oyuncu kadrosu...
27.01.2022 Cadde
Recep İvedik 2 oyuncuları kimler? Recep İvedik 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Recep İvedik 2 oyuncuları kimler? Recep İvedik 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir? Recep İvedik 2 filmi bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak. Recep İvedik 2'in başrolünde Şahan Gökbakar yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar gerçekleştirdi. Peki Recep İvedik 2 oyuncuları kimler?
25.01.2022 Cadde
Recep İvedik filmi nerede çekildi? Recep İvedik 1 oyuncuları ve konusu...
Recep İvedik filmi nerede çekildi? Recep İvedik 1 oyuncuları ve konusu... Şahan Gökbakar'ın tipleme filmi Recep İvedik, 2008 yılında vizyona girdi. Seri halindeki yapımın ilk filmidir. Filmde Recep'in bulduğu cüzdan ile macera başlar. Recep İvedik 1 filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
18.01.2022 Cadde
Recep İvedik 4 konusu nedir, oyuncuları kim? Recep İvedik 4 filmi nerede çekildi?
Recep İvedik 4 konusu nedir, oyuncuları kim? Recep İvedik 4 filmi nerede çekildi? Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik karakterini canlandırdığı filmin dördüncü serisi Recep İvedik 4 televizyon ekranlarına geliyor. Sinemaseverlerin dikkatle izlediği komedi filmi 2014 yılında vizyona girdi. Peki, Recep İvedik 4 oyuncu kadrosunda kimler var?
21.12.2020 Cadde
Recep İvedik oyuncuları kimler? Recep İvedik kaç yılında çekildi?
Recep İvedik oyuncuları kimler? Recep İvedik kaç yılında çekildi? Recep İvedik filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyicisiyle buluşacak. 2008 Yılında çekilen Recep İvedik'in yönetmeni ise Togan Gökbakar. Peki Recep İvedik filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte film hakkında merak edilenler...
5.10.2020 Cadde
Şahan Gökbakar güvenlik görevlisini corona virüslü diye işten çıkardı
Şahan Gökbakar güvenlik görevlisini corona virüslü diye işten çıkardı Şahan Gökbakar ve kardeşi Togan Gökbakar'ın birlikte kurduğu Çamaşırhane Film şirketinde çalışan güvenlik görevlisi S.D., corona virüs kaptığı gerekçesiyle işten çıkarıldı.
2.06.2020 Cadde
Recep İvedik 2 konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? - Recep İvedik 2 nerede, ne zaman çekildi?
Recep İvedik 2 konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? - Recep İvedik 2 nerede, ne zaman çekildi? Recep İvedik 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar oturuyor. Babaannesinin istekleri doğrultusunda yaşamaya çalışan ve onu üzmemek için elinden geleni yapan Recep İvedik, çalıştığı hiçbir iş yerinde tutunamaz. Her girdiği iş yerinden bir şekilde kovulan İvedik son çare olarak kuzeni Hakan'ın şirketinde çalışmaya başlar. Başka bir hayatın ortasında kendisini bulan Recep İvedik, kuzeni Hakan'a büyük bir ihalenin alınmasında büyük bir yardım sağlayacaktır.
27.04.2020 Cadde
Recep İvedik 5 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 ne zaman vizyona girmişti?
Recep İvedik 5 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 ne zaman vizyona girmişti? Recep İvedik 5 filmi bugün TV'de ekrana geliyor. TV8'de yayınlanacak olan Recep İvedik 5 filminin konusu ve oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyor. Peki Recep İvedik 5 filmi ne zaman vizyona girmişti? İşte Recep İvedik 5 filmi hakkında merak edilenler...
16.02.2020 Gündem
Recep İvedik 4 ne zaman ve nerede çekildi? Filmin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu
Recep İvedik 4 ne zaman ve nerede çekildi? Filmin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu Şahan Gökbakar'ın hayat verdiği Recep İvedik serisinin 4. filmi bu akşam bir kez daha ekranlara geliyor. Kahkaha tufanı film öncesi vatandaşlar filmin konusu, oyuncu kadrosu, ne zaman ve nerede çekildiğine dair araştırmalar yapıyor. Peki merakla araştırılan Recep İvedik 4 konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?
13.02.2020 Gündem
Recep İvedik 4 nerede çekildi? Recep İvedik 4 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
Recep İvedik 4 nerede çekildi? Recep İvedik 4 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Sinema salonlarında izlenme rekorları kıran Recep İvedik 4 filmi, bu akşam TV8 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şahan Gökbakar'ın kaleminden çıkan Recep İvedik 4'ün yönetmenlik koltuğunda ise Togan Gökbakar oturuyor. Peki büyük bir merakla beklenen kahkaha tufanı film Recep İvedik 4 nerede çekildi? İşte merakla araştırılan sorunun yanıtı ve Recep İvedik 4'ün konusu ve oyuncu kadrosu...
13.01.2020 Gündem
‘Recep İvedik 6’ya ünlü akını
‘Recep İvedik 6’ya ünlü akını Togan Gökbakar’ın yönettiği ve senaryosunu Şahan Gökbakar’la kaleme aldığı ‘Recep İvedik 6’nın Kanyon AVM’deki gala gösterimine çok sayıda ünlü sima katıldı.
8.11.2019 Cadde
Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek?
Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Recep İvedik'in galası dün akşam yapıldı. Gişe rekortmeni dizinin yeni serisi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Peki, Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek?
7.11.2019 Gündem
Recep İvedik 2 başrol oyuncuları! Recep İvedik 2 nerede çekildi?
Recep İvedik 2 başrol oyuncuları! Recep İvedik 2 nerede çekildi? Recep İvedik filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın oturduğu Recep İvedik 2 filminde İvedik bu kez babaannesinin istekleri ile uğraştığı filmde hiçbir iş yerinde tutunamayan Recep son koz olarak kuzeni Hakan'ın şirketinde çalışmaya başlar ve başına gelen olaylar konu alınır. Peki Recep İvedik 2 filmi nerede çekildi?
2.11.2019 Gündem
Recep İvedik 5 filmi nerede çekildi? Recep İvedik 5 filmi oyuncu kadrosu
Recep İvedik 5 filmi nerede çekildi? Recep İvedik 5 filmi oyuncu kadrosu Recep İvedik 5 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın oturduğu Recep İvedik 5 serinin 5. filmi olarak dikkat çekiyor. 2017 yılında vizyona giren Recep İvedik 5 filminin başrolünde tüm seride olduğu gibi yine Şahan Gökbakar yer alıyor. Peki Recep İvedik 5 filmi nerede çekildi?
1.11.2019 Gündem
Rol arkadaşı  İspanya’dan
Rol arkadaşı İspanya’dan Şahan Gökbakar’ın başrolünü oynadığı ‘Recep İvedik 6’, Togan Gökbakar yönetmenliğinde 8 Kasım’da vizyona girecek.
30.10.2019 Cadde
Recep İvedik 4 filmi ne zaman vizyona girdi? Oyuncular kimler? Filmin konusu nedir?
Recep İvedik 4 filmi ne zaman vizyona girdi? Oyuncular kimler? Filmin konusu nedir? 21 Şubat 2014 Tarihinde vizyona giren Recep İvedik 4 filmini Togan Gökbakar yönetti. Komedi türündeki Recep İvedik 4 filminin başrolünde Şahan Gökbakar yer alıyor. Peki filmin diğer oyuncuları kimler? Filmin konusu nedir?
25.10.2019 Gündem
Kayhan filmi konusu | Kayhan filmi başrol oyuncuları
Kayhan filmi konusu | Kayhan filmi başrol oyuncuları Kayhan filmi bu akşam TV ekranında ilk kez izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın oturduğu Kayhan filmi 8 Şubat 2018 yılında vizyona girdi. Recep İvedik film serisinin ardından çok beğenilmeyen Kayhan filmi toplamda 6 hafta boyunca vizyonda kaldı ve 602.084 seyirci tarafından izlendi. Filmin gişeden elde ettiği gelir ise 7.120.384,68 Türk Lirası olarak açıklandı. Peki Kayhan filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
4.10.2019 Gündem
Recep İvedik 5 filmi konusu ve başrol oyuncuları
Recep İvedik 5 filmi konusu ve başrol oyuncuları Recep İvedik 5 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Serinin beşinci filmi Recep İvedik 5'te Recep bu kez yarım kalan işi tamamlamak için yanındaki ekip ile yollara dökülüyor. Genç sporcuları müsabakalara taşımayı görev edinen Recep, kaş yapayım derken göz çıkarıyor. Peki Recep İvedik 5 filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
14.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Togan Gökbakar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.