Zeynep Erkunt Armağan

Zeynep Erkunt Armağan

Son dakika Zeynep Erkunt Armağan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zeynep Erkunt Armağan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zeynep Erkunt Armağan haber sayfamızda...

Zeynep Erkunt Armağan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44 zeynep erkunt armağan haberi bulunmuştur.
Zeynep Erkunt Armağan kimdir, neden öldü? Zeynep Erkunt Armağan kaç yaşındaydı, ne iş yapıyordu? İşte Zeynep Erkunt Armağan'ın biyografisi...
Zeynep Erkunt Armağan kimdir, neden öldü? Zeynep Erkunt Armağan kaç yaşındaydı, ne iş yapıyordu? İşte Zeynep Erkunt Armağan'ın biyografisi... Zeynep Erkunt Armağan ile ilgili son dakika gelişmesi gündeme geldi. Ünlü iş insanı Zeynep Erkunt Armağan, yaşamını yitirdi. Armağan'ın ölüm haberi sonrasında yaşamı ile ilgili bilgiler ise araştırılan konular arasında yer aldı. Peki Zeynep Erkunt Armağan kimdir, neden öldü?
6.07.2022 Bilgi Rehberi
Erkunt Traktör’ün kurucusu vefat etti
Erkunt Traktör’ün kurucusu vefat etti Türkiye’nin ilk yerli traktörünü üreten Erkunt Traktör’ün kurucusu Zeynep Erkunt Armağan hayatını kaybetti.
6.07.2022 Ekonomi
Kadın girişimcilerin başarı çıtası yüksek
Kadın girişimcilerin başarı çıtası yüksek Zeynep Erkunt Armağan’dan boşalan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Opet Petrolcülük AŞ Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk seçildi.
28.09.2020 Ekonomi
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nda bayrak değişimi
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nda bayrak değişimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu’nda bayrak değişimi yaşandı. Zeynep Erkunt Armağan’dan boşalan kurul başkanlığına Opet Petrolcülük AŞ Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk seçildi.
27.09.2020 Ekonomi
Sanayici kadınlar ilham perisi olacak!
Sanayici kadınlar ilham perisi olacak! Tezmaksan destekledi, sanayici kadınların öyküleri kitapta toplandı. Meslek liselerinde dağıtılan kitap, özellikle kız öğrencilere, “Onlar yaptıysa ben de yapabilirim” dedirtiyor
24.12.2019 Ekonomi
‘Kadının olmadığı ekonomi düşünülemez’
‘Kadının olmadığı ekonomi düşünülemez’ ‘Kadın Girişimciler İle İlham Buluşması’ toplantısına katılan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Armağan, kadın işgücünün önemini vurguladı
19.11.2019 Ege
Afrika için traktör üretti
Afrika için traktör üretti 2018 yılı Kasım ayında Afrika’nın en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan GIAD’a ArmaTrac markasıyla traktör üretmek için lisans vererek yurtdışında üretim için anlaşan Erkunt Traktör, bu hattan ilk traktörlerini indirdi.
9.08.2019 Ekonomi
‘Çiftçinin güveni başarıyı getiriyor’
‘Çiftçinin güveni başarıyı getiriyor’ İş dünyasında kadın olmanın ve girişimciliğin getirdiği yalnızlığı gidermek, üyeleri arasında işbirlikleri kurmak, farklı kültürler ve iş yapma biçimlerinin zenginliğinden ortak bir bilgi birikimi oluşturmak amaçlarıyla Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren Women Presidents’ Organization, dünyada şirketini en hızlı büyüten 50 kadın yöneticiyi sıraladığı Fastest Growing Women-Owned/Led Businesses listesini açıkladı.
8.05.2019 Ege
‘Kadınları içermeyen sanayi  eksik kalır’
‘Kadınları içermeyen sanayi eksik kalır’ Dünyada traktör üreten ilk kadın unvanını taşıyan Erkunt Traktör Kurucusu Zeynep Erkunt Armağan, Fortune Dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırmada bu yıl da “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” arasında yer aldı. Erkunt Armağan, şirketinin büyüklüğü ve global ekonomideki önemi, kurumun performansı, yönetimin kariyer çizgisinde nasıl ilerlediği ve sosyo kültürel kalkınmaya etkileri gibi kriterleri aşarak Fortune listesine girdi.
18.04.2019 Ekonomi
‘Kadın gücünün olmadığı bir sanayi eksik kalmıştır’
‘Kadın gücünün olmadığı bir sanayi eksik kalmıştır’ Traktör üreten ilk kadın unvanını taşıyan Erkunt Traktör Kurucusu Zeynep Erkunt Armağan, Fortune Dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırmada bu yıl da “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” arasında yer aldı.
10.04.2019 Ege
Çiftçiye ‘nefes kredisi’
Çiftçiye ‘nefes kredisi’ Erkunt Traktör, çiftçiye ihtiyacı olan finansman desteğini vermeye hazırlanıyor.
28.03.2019 Ege
Asla yılmayın!
Asla yılmayın! Adını amazon kraliçesindan alan İzmir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde farklı etkinliklerin yanı sıra kentin ekonomik ve sosyal hayatında önemli başarılara imza atan kadınlarıyla da öne çıktı...
9.03.2019 Ege
Erkunt Armağan’a uluslararası ödül
Erkunt Armağan’a uluslararası ödül Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI) Kadın Girişimci Konseyi’nin İstanbul’daki zirvesinde Asya Pasifik Kadın Girişimci ödülüne layık görüldü.
2.12.2018 Ege
Erkunt’tan dev adım
Erkunt’tan dev adım Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Türkiye’nin ilk yerli ve milli dizel motorunu üretmek için dünya devi Mahindra’yla önemli bir işbirliği içindeyiz” dedi
1.12.2018 Ege
Erkunt’tan yurtdışı atağı
Erkunt’tan yurtdışı atağı İhracat markası ArmaTrac’la 33 ülkeye ihracat yapan Türk traktör markası Erkunt Traktör, bir ilke imza atarak Türkiye’den yurtdışına lisans veren ilk yerli üretici oldu.
24.11.2018 Ege
Yerli traktör motoru geliyor!
Yerli traktör motoru geliyor! Türkiye’nin ilk yerli ve milli dizel motorunu üretmek için girişimlerde bulunan ancak ülkedeki tasarımcı eksikliği sebebiyle zorlandıklarını belirten Zeynep Erkunt Armağan, “Adım adım ilerliyorum. En çok 2 sene içinde biz burada kendi motorumuzu kullanır, 3 sene içinde de buradan motor ihraç eder hale geleceğiz" dedi.
21.11.2018 Otomobil
Traktör sektöründen acil önlem çağrısı
Traktör sektöründen acil önlem çağrısı Döviz kurunda yaşanan dalgalanmaların traktör ve biçerdöver alımında ciddi bir durgunluğa sebep olduğunu belirten Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, sektör için acil önlemler alınması gerektiğini vurguladı.
24.10.2018 Ege
Kadınlar ekonomiye can veriyor
Kadınlar ekonomiye can veriyor Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, yarınki 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü’nü kutladı.
13.10.2018 Ege
ArmaTrac, dünya markası olacak
ArmaTrac, dünya markası olacak Erkunt Traktör’ün yurtdışı markası ArmaTrac’ın bayileri İzmir’de düzenlenen 2’nci bayi toplantısında geçtiğimiz yılı değerlendirdi, 2018 hedeflerini de masaya yatırdı...
14.04.2018 Ege
Türkiye'nin ilk yerli tasarım traktöründe kadın imzası var
Türkiye'nin ilk yerli tasarım traktöründe kadın imzası var Meyveci adı verilen ve ilk yerli tasarım olan traktör, piyasaya sunuldu. Tasarımına 'kadın eli' değdiği söylenen traktör, keskin çizgilerden arındırıldı.
22.03.2018 Kariyer
Erkunt’tan çiftçiye çifte kolaylık
Erkunt’tan çiftçiye çifte kolaylık Erkunt Traktör, çiftçinin sıkıntılarını göz önünde bulundurarak tasarladağı iki yeni modelini Agroexpo Tarım Fuarı’nda pazara sundu
4.02.2018 Ege
‘Çiftçinin sorununu Bakan’a taşıyacağız’
‘Çiftçinin sorununu Bakan’a taşıyacağız’ Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Akhisar’da çiftçilerle bir araya geldi, sorunları dinledi, çözüm önerilerini aktardı...
24.10.2017 Ege
Erkunt Traktör’den 2020’de ikincilik hedefi
Erkunt Traktör’den 2020’de ikincilik hedefi Hintli traktör devi Mahindra ile güçlerini birleştiren Erkunt Traktör’de Yönetim Kurulu Başkanı Armağan, hedeflerini, 2020 yılında ikincilik olarak açıkladı
20.10.2017 Ege
Traktörde güçbirliği
Traktörde güçbirliği Erkunt Traktör dünyanın önde gelen traktör üreticisi Hintli Mahindra & Mahindra (M&M) ile Türkiye ve dünya pazarında tek çatı altında faaliyet göstermek üzere anlaştı.
20.09.2017 Ekonomi
‘Milli sanayiye sahip çıkmalıyız’
‘Milli sanayiye sahip çıkmalıyız’ 2008 yılından bu yana tarım makineleri sektörünü mağdur eden indirilmiş KDV uygulaması için yıllardır sektör adına mücadele eden TARMAKBİR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeynep Erkunt Armağan, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın yaptığı açıklama sonrasında, milli sanayinin korunması ve büyümesi için uzun süreden beri ilk defa büyük destek gördüklerini belirtti, “Bakan Ağbal çözüm bulmaya çalışıyor. Sanayileşmeyle ilgili hedeflerimiz varsa, milli sanayiye de sahip çıkmalıyız” dedi.
17.09.2017 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Erkunt Armağan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.