Ebeveyn Pınar Altuğ ve Beste Bereket’ten Hayat Sende’ye Önemli Destek…

Pınar Altuğ ve Beste Bereket’ten Hayat Sende’ye Önemli Destek…

11.05.2018 - 18:27 | Son Güncellenme:

Bu Anneler Günü'nde siz de bir çocuğun meleği olmak ister misiniz?

Pınar Altuğ ve Beste Bereket’ten Hayat Sende’ye Önemli Destek…

Sizin için annelik nedir? Annelik her sabah yarı uyanık gözlerle bakan o muhteşem varlığın gülümsemesiyle mutlu olmak değil midir? Peki ya sevgi ve emek? Hayat Sende Koruyucu Anneliğe dikkat çekmek için anneliğin tüm bu sıfatlardan çok daha fazlası olduğunu ve anneliğin doğurmuş olmanın da çok ötesinde bir şey olduğunu duygusal bir reklam filmiyle anlatıyor!

Haberin Devamı

Devlet koruması altında yetişen çocukların sevgi dolu ailelerde eşit ve güçlü bir şekilde yaşamasını hedefleyen Hayat Sende Derneği, bu anneler gününde kalbinde annelik sevgisini taşıyan tüm kadınların anneler gününü duygusal bir reklam filmiyle kutlarken; koruyucu annelik ve evlat edinme konularına da dikkat çekiyor.

Reklam filminde, anneliğin doğurmaktan daha ötesi olduğu mesajı, Pınar Altuğ ve Beste Bereket’in seslendirmesiyle hayat buluyor. Koruma altındaki çocukların hayatlarına köklü ve yenilikçi çözümler sunmayı amaçlayan Hayat Sende Derneği Başkanı Mustafa Dikyar yaptığı açıklamada, “Bugün Türkiye’de yaklaşık 18 bin çocuk devlet koruması altında ve bu çocuklardan yalnızca 5 bini koruyucu aile şefkati ve sevgisiyle büyüyebiliyor.

Haberin Devamı

Biz Hayat Sende Derneği olarak, koruyucu annelik ve evlat edinme kavramlarını daha çok kişiyle tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocukların sevgi dolu güven ortamında ve eşit koşullarda büyüyebilmesini amaçlayan Hayat Sende Derneği Başkanı Dikyar sözlerini, anneler gününe özel yayınladığımız reklam filmimizle, koruyucu annelik ve evlat edinme kavramlarına bir kez daha dikkat çekip farkındalık yaratmayı amaçladık…

Anneler günü vesilesiyle, toplumların gelişmesinin en büyük destekçisi tüm anne ve anne adaylarının anneler gününü sevgiyle kutluyoruz” dedi.

Bu Anneler Günü’nde derneği destekleyen televizyon kanalları, sinemalar ve dijital mecralarda yayınlanan reklam filmlerini izlemek için;

Pınar Altuğ ve Hayat Sende Derneği Anneler Günü Mesajı:

Beste Bereket ve Hayat Sende Derneği Anneler Günü Mesajı: