Eğitim Ankara Antalya Arası Kaç Km? Arabayla, Otobüsle Ve Uçakla Kaç Saat Sürer?

Ankara Antalya Arası Kaç Km? Arabayla, Otobüsle Ve Uçakla Kaç Saat Sürer?

05.06.2021 - 05:01 | Son Güncellenme:

Ankara ile Antalya şehirleri arasında hava ve kara yolculukları yapılabilmektedir. Yapılan araştırmalar Başkent Ankara ile tatil beldesi Antalya arası yolculuk mesafe ve süre bilgilerinin merak edildiği yönündedir. Peki, Ankara'dan Antalya'ya otomobil ve otobüs yolculuğu kaç dk sürmektedir? Bu iki şehir arasında hava yolculuğu yapmak mümkün müdür? Antalya'da bulunan havalimanı nerededir? İşte, Ankara ile Antalya arasında yolculuklar için merak edilen hususlar.

Ankara Antalya Arası Kaç Km Arabayla, Otobüsle Ve Uçakla Kaç Saat Sürer

Ankara'dan Antalya Muratpaşa ilçesinde bulunan havaalanı ile Antalya'ya uçak yolculuğu yapmak mümkündür. Araç ile yapılan yolculuğun uzun sürmesi insanları genelde hava yollarına itmektedir.

Ankara Antalya Arası Kaç Km?

Ankara ile Antalya arası kara yolculuğu 546 km sürmektedir. Ayıca 483 km olan bir alternatif rotada bulunmaktadır. Ancak otobüsler genelde 583 km olan yolu kullanmaktadır. Ankara'dan Konya Akşehir ilçesi ve Isparta istikametinden Antalya'ya ulaşılmaktadır.

Arabayla, Otobüsle ve Uçakla Kaç Saat Sürer?

Antalya ile Ankara arası otobüs ile 7 buçuk saat sürerken bu mesafeyi otomobil ile 7 saatte almak mümkündür. Ayrıca hava yolculuğu da yaklaşık 45 dk sürmektedir.