Eğitim Instagram Boomerang Nedir, Nasıl Kullanılır? Boomerang Nasıl Yapılır?

Instagram Boomerang Nedir, Nasıl Kullanılır? Boomerang Nasıl Yapılır?

06.02.2022 - 02:25 | Son Güncellenme:

Instagram yönetimi tarafından desteklenen ve piyasaya sürülen Boomerang, fotoğraf ve video sosyal ağlarının bir karışımı olarak da işlev görüyor. Facebook ve Instagram’da son günlerde popülaritesi giderek artan bir uygulama olan Boomerang yer alıyor. Bu uygulamayı günümüzde, pek çok yerde görüyoruz. Özellikle de Instagram’ın en büyük trendlerinden birisi haline geldi. Instagram Boomerang nedir, nasıl kullanılır tüm detayları ile derledik.

Instagram Boomerang Nedir, Nasıl Kullanılır Boomerang Nasıl Yapılır

Boomerang uygulamasındaki asıl amaç 1 saniyelik video paylaşımı yapmaktır. Bu açıdan uygulamada yapılan paylaşımlar küçük hareketler içeren hareketli GIF'ler gibi de görünüyor.

Instagram Boomerang Nedir?

Boomerang uygulaması, 1 saniyelik video paylaşımı yapmanıza yardımcı olan bir uygulamadır. Çektiğiniz bu videoyu aynı zamanda GIF formatında Instagram ve Facebook’da da paylaşabilirsiniz.

Instagram Boomerang Nasıl Kullanılır?

Boomerang uygulamasını öncelikle telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Bu uygulama çok basit bir şekilde uygulanabiliyor. Sadece bir çekim tuşu bulunuyor. Bu tuş ile 1 saniyelik bir kayıt alındıktan sonra videonuz hazır hale geliyor. Bu 1 saniyelik videoyu GIF formatında da Instagram ve Facebook hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz.

Boomerang Nasıl Yapılır?

Boomerang uygulamasını açtıktan sonra ana ekranda bir kamera görüntüsü yer alır. Aynı zamanda kişiler alt bölümde yer alan kırmızı butonu da çekim için kullanır. Bu butona basıldıktan sonra da 1 saniyelik video çekimi de gerçekleştirilebilir. Video kaydedildikten sonra karşınıza özel bir ekran çıkar. Bu ekranda ise, kişiler sosyal medya paylaşımlarını rahatlıkla yapabilir.