Dekorasyon Kendini “Akıllı Fitness Aynası”nda Görmek

Kendini “Akıllı Fitness Aynası”nda Görmek

Son Güncellenme:

.

Kendini “Akıllı Fitness Aynası”nda Görmek

Formuna dikkat eden ve sağlığına önem veren herkes iyi bilir ki aynanın karşısına geçtiğimizde bazen kendimize karşı çok acımasız oluruz, bazen de kendimizi dev aynasında görürüz. Naked Labs’in akıllı aynası, vücudu 360 derece tarayarak vücudunuzdaki değişimleri objektif değerlendirmenize ve formda kalmanıza yardımcı oluyor.

Haberin Devamı
Akıllı Ayna Nasıl Çalışıyor?

Herkesin evinin odasına koymak isteyeceği şık bir ayna gibi görünen bu akıllı sistem, üç boyutlu vücut modelinizi almak için kızılötesi ışınlar kullanıyor ve bu modeli akıllı telefonunuzdaki uygulama ekranında görselleştiriyor. Naked; vücut ağırlığınızı tartan ve 360 derece dönebilen bir döner tartı, vücudunuzun üç boyutlu modelini çıkaran bir ayna ve görünümüz ile değerleri takip edebileceğiniz bir mobil uygulamadan oluşuyor:

Döner tartı: Kendi bataryası bulunuyor ve elektriğini aynadan alıyor. Üzerine çıkıldığında 15 saniye boyunca 360 derece dönerek vücudun her noktasının ışınlar aracılığıyla algılanmasını sağlıyor. Akıllı ayna: Intel RealSense derinlik sensörleri, yerleşik lazer hizalama sistemi ve 4 GB'lık veriyi sıkıştırabilen özel işlemcisiyle vücudu tarayıp üç boyutlu modelini çıkarabiliyor. Mobil uygulama: Akıllı sistem, tartı ve ayna aracılığıyla topladığı tüm verileri mobil uygulamasına aktarıyor ve kullanıcılarına formlarını, vücut sağlıklarını ve değişimlerini takip edebilecekleri kullanışlı bir arayüz sunuyor.

Haberin Devamı

Vücudunuzun 3D Modelini Çıkarıyor!

Kendi bataryası olan ve elektrik prizine takılı olan döner tartının üzerine çıkıp sabit bir pozisyonda duruyorsunuz, tartı 15 saniye boyunca dönerken ayna kızılötesi ışınlarını kullanan tarama sistemiyle vücudunuzun her bir noktasını tarıyor. Tüm veriler ve üç boyutlu modeliniz yalnızca birkaç dakika içerisinde mobil uygulama üzerinden incelemenize hazır hale geliyor.

Aynanın Görüp De Bizim Göremediğimiz Ne Olabilir?

Kendini “Akıllı Fitness Aynası”nda Görmek

Evlerin odalarında görmeye alışık olduğumuz şık tasarımlı aynalara işlevsellik katan bu akıllı sistem, mobil uygulamasına vücudunuzun üç boyutlu ve yüksel çözünürlüklü modelini, boyun, omuz, göğüs, üst kol, bel, mide, kalça, baldır çevresi ölçülerinizi, kilonuzu, yağ oranızı ve daha birçok veriyi aktarıyor. Tartı 2 kg derken, aynada kendilerine 5 kg ekleyen veya formlarındaki olumsuz değişimin farkında olmayan kullanıcılara çok daha tutarlı veriler sunuyor.

Ayna Ayna Söyle Bana!

Kendini “Akıllı Fitness Aynası”nda Görmek

Aynanın karşısına geçip formunu takip etmeye çalışan insanlara, bu tutarlı verilerin yardımıyla spor ve sağlık hedeflerini doğru koyma ve bu hedeflere doğru ilerleyebilme imkanı sunuyor. Kullanıcıların vücudunu onlardan daha iyi tanıyan ve form değişimlerini anbean takip eden bu akıllı aynayı evinde kim istemez ki?