Gündem Bundle'da 2016’nın En Çok Okunan Kaynağı Milliyet Oldu

Bundle'da 2016’nın En Çok Okunan Kaynağı Milliyet Oldu

27.12.2016 - 14:45 | Son Güncellenme:

Türkiye ve dünyadan her gün yüz binlerce kişi tarafından sevilerek kullanılan mobil haber okuma uygulaması Bundle başarılı bir yılı geride bıraktı.

Bundleda 2016’nın En Çok Okunan Kaynağı Milliyet Oldu

750 Bin kullanıcı sayısına ulaşan Bundle’da 2016 yılında 100 Milyon’un üzerinde haber okundu. 6000’in üzerinde kaynağın milyonlarca haberinin içinde haberleri en fazla okunankaynak Milliyet oldu.

Haberin Devamı

Türkiye ve dünya gündeminin çok yoğun olduğu bu sene Bundle, editör ekipleri tarafından özenle seçilen son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle kullanıcılarına ulaştırdı. Böylelikle bir çok kişi sıcak gelişmeleri anbean Bundle ile takip edebildi.

Özellikle bu sene ortalarında global pazarlarda da büyümeye başlayan Bundle, Amerika ve Almanya’dan dahızla kullanıcı kazanmaya başladı. Türkiye dışındaki ülkelerin kullanıcılarının da Türkiye’de olduğu gibi sıcak gelişmelere ve son dakika haberlerine ilgisinin yoğun olduğunu belirten Bundle ekibi, yurtdışında da Türkiye’de izledikleri stratejiyle büyüyeceklerini belirttiler.

2017 yılı planlarını sorduğumuz Bundle ekibi, senenin ilk aylarında bir çok yeni özelliği bulunan ve tasarımsal farklıları barındıran yepyeni bir Bundle ile kullanıcılarının karşısında olacaklarını belirttiler.

Haberin Devamı

Bundle’ı App Store’dan ücretsiz indirmek için: Bundle

Bundle’ıGoogle Play’den ücretsiz indirmek için: Bundle